Papornița Moșului
Pagina 23 din 27 PrimulPrimul 123456789101112131415161718192021222324252627 UltimulUltimul
Rezultate 221 la 230 din 270

Subiect: Voluntarii romani au inceput lucrul efectiv la Orasul Sanatatii ZALMOXA-ARSENIE BOCA

  1. #221
    Administrator
    Data înscrierii
    10.10.2011
    Locație
    CRAIOVA
    Posturi
    78.779
    Ok !

    O seara Linistita !!!!

    Adrian Pop

    -------- Forwarded Message --------
    Subject: Re: Colaborare - Stiinta Plasmatica va schimba complet Viata pe Terra !!!!
    Date: Fri, 7 Apr 2017 15:59:39 +0000 (UTC)
    From: Stefan Dumitrescu <stefandumitrescu@yahoo.com>
    Reply-To: Stefan Dumitrescu <stefandumitrescu@yahoo.com>
    To: adipop@popservice.ro <adipop@popservice.ro>, Geo Stroe <geostroe@gmail.com>, Mihai.Sporis@hidroelectrica.ro <Mihai.Sporis@hidroelectrica.ro>, marinescu_nicolae@yahoo.com <marinescu_nicolae@yahoo.com>, petrescu eugen <petrescu1959@yahoo.com>, Dan <dannydeejay1@yahoo.com>, Nicolae Petrescu <nic_petrescu_36@yahoo.com>, state_burlusi@yahoo.com <state_burlusi@yahoo.com>, Maria Munteanu <maria_munteanu_1964@yahoo.com>, stefanpralast@yahoo.com <stefanpralast@yahoo.com>, Ion Maldarescu <ion_maldarescu@yahoo.fr>, alexandru stanciulescu <parohiamalovat2@gmail.com>, Zenovie Carlugea <z.carlugea@yahoo.com>, zenovie carlugea <zenoviec@yahoo.com>, Dacian Dumitrescu <dacian.dumitrescu@gmail.com>, Constantin Olariu <poduldelumina@gmail.com>, Olaru Ioan <carpatica97@yahoo.com>, Bardan Raine <rexim.ro@gmail.com>, Teleoaca George Liviu <gelutoharian@yahoo.ro>, bogdan dumitru <decebalusdacicus@yahoo.com>, Mihaela Ionescu <ionescu_mih@yahoo.com>, gheorghe funar <senatorfunar@yahoo.com>, Octavian Sarbatoare <sarbatoare@hotmail.com>, Carmen-Leocadia Cotovanu <ccarmenleo@hotmail.com>


    FIE CA DOMNUL SĂ BINECUVÂNTEYE ȘI SÎ SLAVEZE POPORUL ROMÂN ȘI ROMÂNIA


    Felicitări, domnule Adi Pop.. Este frumoasă dragostea dumneavoastră de Țară și dorința de a vedea România renăscând...
    Dacă iubesc idealismul dumneavoastră, din păcate cred că aveți o prea mare doză de naivism , de utopăie..
    Ne trebuie un Gânditor politic mare ca Mihai Eminescu, (și un Om politic mare) care să ne dăruiască Strategia, Calea pe care să o urmeze poporul român ca să se slaveze...
    partidele politicide nu sunt capabile de așa ceva, și ele tyrebuie săî dpspară..
    Această Cale credem că a fost fundamntataă de Biroul de viitorologie, deci ea există, urmează doar să fie cunoscută de cât mai mulți români..... Puteți intra pe www.stefandumitrescu.com și lectura „Scrsorile literare și pedagogice adresate românilor pe drumul salvării poporului român ”,, o să aveți o revelație...
    Mă bucur că ne-a întîlnit Domnul, mai vorbim... Poate vom colabora
    Dar dacaă va apărea acel Mare gânditor politic care le va arîta românior calea pe a cre să meragă, dumneavoastră înflăîcărații utopici, îl veți urma...?
    Vă îmbrățișez cu dragoste, Ștefan Dumitrescu



    On Thursday, April 6, 2017 10:59 PM, Adi Pop <adipop@popservice.ro> wrote:







    DESTEAPTA-TE ROMANE ! Cine da desteptarea ?!?!?

    Sa incercam sa facem un prim pas, asa cum spunea Mihail Eminescu:

    - Faceti o uriasa reactiune morala, o revolutie de idei. Rascoliti geniul national, spiritul propriu si caracteristic al poporului din adancurile in care doarme.

    Sfantul nostru Parinte Arsenie Boca a spus lucrul acesta : ca numai cu un Om ferm si patriot va putea fi salvata Romania de lupta asta dusa pentru praduirea noastra. E nevoie de cineva curajos si iubitor de neam, nu de imbogatire, cineva care sa nu fie preocupat doar de averea sa. Cineva care sa fie credincios si care sa treaca la fapte. Caci credinta fara fapte e moarta ! Familia e capul tarii. Cineva care sa repuna educatia copilului pe fagasul ei firesc.

    Romania toata are nevoie, in conjunctura si mediul actual, doar de cativa Oameni capabili, care au Suflet curat si un nivel intelectual de exceptie, care odata uniti pot coordona altruist de oriunde si oricand soarta intregului Neam, cat si a semenilor.

    Acel Om care-si asuma responsabil o Lege proprie de functionare, cauta continuu pana gaseste un alt Om cu care reuseste sa comunice eficient, actiune public facuta, demonstrand tuturor ca relatia dintre acestia dezvoltata armonios pe doua componente egale " Spirit si Materie " idei viabile din care sa rezulte BAN CURAT cu BAN CURAT , formand astfel un " Punct de Sprijin " stabil, cat si modele de lucru.

    Cei doi Romani capabili, cauta pana gasesc un alt Om capabil de o astfel de performanta cuantificabila de toti ceilalti si astfel sistemul capata contur, sau chiar " modeleaza " o persoana tanara, pentru ca reusita proiectelor lor Nobile sa fie sigura, marind in acest fel nucleul de Oameni capabili.

    Cei trei Romani cu Suflet curat, se ocupa de al patrulea Om...șamd....astfel incat in Timp mii, zeci de mii, sute de mii de Romani devin capabili de schimbare in bine la nivelul Societatii Umane, unde Omenia si Bunul Simt devin LEGI.

    Sfantul nostru Parinte Arsenie Boca si-ar dori ca Romanii sa fie uniti si sa aiba mai multa demnitate, si tot El spune :

    - Idealul Adevarat nu este o idee sau o situatie viitoare optima. Idealul este o Fiinta....salvatoare. Este ceva dupa care tanjesti din strafundul fiintei tale. Nu avem liniste si echilibru pana nu decidem in Timp, ce facem cu Eternitatea noastra.
    - Daca tu crezi in ceea ce spui......credinta ta se muta la cel ce-l inveti, la cei cu care stai de vorba.
    - Fericit nu este cel ce incepe bine, ci cel ce termina bine nevointa sa.

    - Nu se poate sa nu se poata !


    DOAMNE AJUTA !


    Stiinta Plasmatica va schimba complet Viata pe Terra !!!!



    ADRIAN POP
    Presedinte - POP SERVICE ELECTRONIC HQ S.R.L.
    Calea Severinului, BL. 317 A,B
    200233
    Craiova
    ROMANIA
    Tel: +40 251 483627
    Tel/Fax: +40 251 418773
    www.popservice.ro
    www.ruris.ro
    www.softwarepse.com
    www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
    e-mail - adipop@popservice.ro
    ID Messenger: zalmoxa_adipop
    Skype - adrianpop58
    Tel: +40 251 483627
    Tel/Fax: +40 251 418773

    On 4/6/2017 10:47 PM, Geo Stroe wrote:

    SUSTINEM INITIATIVA


    GeoStroe

    ”Dacia va renaște în România prin adevăr, dreptate, muncă și credință!”

    0722972522, tel:0214138434, geostroe@gmail.com
    Fundația Academia DacoRomână ”Tempus DacoRomânia ComTerra” - FADRTDC,

    cu filiala Academia Zamolsiană ”Primii în timp” în Traian,Ialomița;

    Blocul Unitatea Națiunii - BUN
    Partidul României Europene - P.R.E. va deveni Partidul Dacilor Liberi - D.L.
    SC.Tempus DacoRomânia ComTerra SRL - Editura DacoRomână ”TDC”
    www.tempusdacoromania.ro
    www.academiadacoromana.ro
    www.partidulromanieieuropene.ro
















    Pe 6 aprilie 2017, 11:11, Adi Pop <adipop@popservice.ro> a scris:
    Voluntarii romani au inceput lucrul efectiv la Orasul Sanatatii ZALMOXA-ARSENIE BOCA




    Voluntarii ROMANI au inceput lucrul efectiv in zona - Pestera Topolnita, Izverna, Baia de Arama, Herculane, Mehadia - la infiintarea " Orașul sănătății ZALMOXA - ARSENIE BOCA " , cu o suprafata de cca 500 Kmp, unde semenii nostri cu probleme de sanatate vor fi tratati gratuit.

    Al doilea proiect pe care acestia il au in vedere, este cel legat de
    Capitala Spirituala a Romanilor, Sarmizegetusa Regia, sa devina Capitala Pacii Mondiale. Se doreste ca toate popoarele Lumii sa semneze tratatul de PACE MONDIALA.

    Al treilea proiect la care lucram cu totii este destinat construirii Catedralei de la Manastirea " Pacea Lumii " de la Bucium, Fagaras, conform viziunii lui Mos Ilie de la Hurezi.

    Aceste trei proiecte majore sunt biunivoc legate unul pe altul, pentru ca sanatatea este deteriorata complet de emotiile datorate fricii, nesigurantei, secretomaniei si saraciei.

    Stiinta Plasmatica dezvoltata de savantul iranian Mehran Tavakoli Keshe, ajutat de cca 7 milioane de oameni de pe Terra, inclusiv de catre " Pionierii Romani ", va avea un rol extrem de important in dezvoltarea si finalizarea acestor trei proiecte atat de necesare tuturor popoarelor, proiecte care in Timp vor deveni modele de lucru pentru toti semenii pentru ca se bazeaza pe Omenie si pe Bun Simt.

    Cheia succesului este data de capabilitatea de a ne tine de cuvant. Doar atat, pentru ca de la incalcarea propriilor noastre afirmatii, totul degenereaza...

    " La inceput era Cuvantul si Cuvantul era la DUMNEZEU si DUMNEZEU era Cuvantul. "


    Cine-si asuma responsabilitatea sa indice un alt voluntar in care sa aiba maxima incredere, pentru a-l sustine total si neconditionat in demersurile pe care le face acesta, in ceea ce priveste reconstructia morala si economica a Romaniei si de ce nu, a intregii Societati Umane?

    Tot ceea ce putem oferi in DAR este doar o mica parte din Timpul nostru liber, spre mai binele tuturor.

    Mihail Eminescu spunea:

    DESTEAPTA-TE ROMANE !
    Cine da desteptarea ?!?!?


    Faceti o uriasa reactiune morala, o revolutie de idei. Rascoliti geniul national, spiritul propriu si caracteristic al poporului din adancurile in care doarme.


    Sfantul Parinte Arsenie Boca spunea :

    Adevarul este fiintă vie !!!
    Adevarul devine Fiinta activa !!!
    Idealul este o Fiinta....salvatoare !!!

    Nu avem liniste si echilibru pana nu decidem in Timp, ce facem cu Eternitatea noastra...si singura Cale a Vietii salvatoare a fiecarui Suflet, o reprezinta Adevarul trait, devenind astfel ucenicul idealului intrupat al invierii omenesti, la destinatie de obarsie.

    NU se poate sa nu se poata !!!!


    http://www.sfatulbatranilor. ro/threa...A-ARSENIE-BOCA

    http://www.sfatulbatranilor. ro/threa...duita-de-lucru

    http://www.sfatulbatranilor. ro/forum...a-Arsenie-Boca

    http://www.sfatulbatranilor. ro/threa...asul-sanatatii


    Suntem mai multe persoane in acest moment interesate de de acesete proiecte importante, care si-au postat CV-urile pe Forumul Sfatul Batranilor. In Timp vom fi cu siguranta cu miile, cu zecile de mii de voluntari, pentru ca Sufletul Romanilor este imens, motiv pentru care DUMNEZEU ne trimite continuu adevarati Uriasi in Gandire, capabili de a stabili o strategie generala viabila, DAR mai ales Sfinti, asa cum este Sfantul nostru Parintele Arsenie Boca, Proroci, asa cum este Mos Ilie de la Horezi si Preoti, asa cum este Preotul Pantelimon de la Manastirea Turnu, Prahova.


    Doar cu acesti voluntari, cu acesti oameni inimosi, vom colabora mai departe din respect fata de Timp, plecand astfel la DRUM NOU in Romania si-n lume, pentru ca indeplinesc cateva conditii de bun simt, acceptate cat de cat in cunostinta de cauza :


    1. - comunicare eficienta public facuta pe forumul pe care activam - locatie atat de necesara stocarii informatiilor legate de aceste proiecte,
    - pe facebook - locatie folosita pentru comunicare cu semenii,
    - in conferinta skype - locatie necesara comunicarii intre voluntarii proiectelor.


    2. - deschidere totala.


    3. - Arta facuta in altruism.




    Consider ca fiind extrem de util pentru Neamul nostru sa formam cu totii un PUNCT DE SPRIJIN, adunand la un loc Romani capabili si Iubitori de tara, cu cei trei lideri ai celor trei organizatii serioase romanesti. Pe acest punct putem sa construim impreuna " Universul Zalmoxa-Arsenie Boca-Keshe ".


    1. Arta Zalmoxa - sunt tineri crescuti de mine - Presedinte Madalina Pavel
    2. Fundatia Crestina Arsenie Boca - Presedinte Cristian Filip.
    3. Asociatia Keshe Romania -Presedinte Claudiu Cretulescu


    Cu multa bunavointa, cu modestie si respect, comunicand eficient intre noi, putem sa atragem alaturi de noi sute, mii de organizatii din tara si din strainatate, sute de mii, milioane de romani si de semeni, avand scop comun pentru noi toti, UN TRAI FRUMOS, FERICIT, SANATOS si decent.

    CUM VEDETI, PE ETAPE DE LUCRU, INFIINTAREA SI DEZVOLTAREA ACESTUI ORAS AL SANATATII, CARE POATE SA DEVINA IN TIMP CAPITALA MONDIALA A SANATATII, PRECUM SI DUCEREA LA BUN SFARSIT A CELORLALTE 2 PROIECTE - SARMIZEGETUSA REGIA, CAPITALA PACII MONDIALE SI MANASTIREA PACEA LUMII ?

    ORICE IDEE VIABLIA ESTE BINEVENITA SI ANALIZATA CORECT. I

    IMPLICATI-VA PENTRU MAI BINELE TUTUROR !!!!


    ===========================

    Conduita de lucru

    Ce trebuie sa faca un voluntar care accepta sa ni se alature, privind cele trei proiecte la care lucram zilnic :
    - infiintarea Orasului Sanatatii Zalmoxa - Arsenie Boca
    - Sarmizegetusa Regia - Capitala Pacii Mondiale
    - construirea Catedralei gandita de Mos Ilie in cadrul
    Manastirii " Pacea Lumii " de la Bucium, Fagaras ?


    1. Primul pas este cel mai important :


    Dupa ce persoana voluntara s-a inscris pe forum, primeste validare de la administratori si posteaza un CV-ul :
    http://www.sfatulbatranilor. ro/forums/6-CV-uri


    Precizam ca se urmareste realizarea unei comunicari eficiente prin toate mijloacele creative de exprimare şi toate canalele moderne, expusa public, deschidere totala, cat si altrusim, motiv pentru care este nevoie de adresa de skype pentru a purta discutii in conferinta cu toti ceilalti voluntari, adresa de facebook pentru a ne acorda sansa de a comunica cu semenii, email, telefon, eventual site, etc...O sa va rugam sa puneti numele real la e-mail si la skype, pentru a nu crea confuzii.

    Este nevoie ca ori de cate ori se deschide calculatorul sa fie accesat forumul, skype-ul si email-ul, pentru ca in acest fel sa stim cu totii cine este disponibil de comunicare cu noi.


    Persoana voluntara care ni s-a alaturat, dupa ce transfera CV-ul postat pe forum la locatia :

    http://www.sfatulbatranilor. ro/threa...A-ARSENIE-BOCA

    este rugata sa convinga doar o singura persoana, in care are mare incredere, sa ni se alature. In acest fel ne dam sansa de-a dezvolta corect sistemul de resurse umane.

    2. Daca o persoana doreste retragerea din varii motive de la aceste proiecte majore, pur si simplu o face fara sa ne spuna nimic si este liber sa faca tot ceea ce doreste.

    Mihaela, Maria, Domnul Claudiu Cretulescu si cu mine, au conceput aceasta conduita de lucru.


    Pasul urmator este sa invatam impreuna sa facem primele noastre nanocotari...ca sa facem reactoare din care recoltam Gans-uri. Toti vom invata ascest lucru.....

    Intelegerea Stiintei si Tehnologiei Plasmatice dezvoltata de Domnul Keshe, va ajuta enorm la realizarea a tot ceea ce ne propunem sa facem.

    Incercati sa analizati cele postate aici :

    http://www.sfatulbatranilor. ro/threa...-OM-prezentare
    http://www.sfatulbatranilor. ro/threa...zvaluire-kESHE
    http://www.sfatulbatranilor. ro/threads/18357-Nelu-Ispas
    http://www.sfatulbatranilor. ro/forum...HE-DIN-ROMANIA
    http://www.sfatulbatranilor. ro/forum...NOLOGIEI-KESHE

    http://www.sfatulbatranilor. ro/forum...PACII-MONDIALE



    DOAMNE AJUTA !


    Sigla Asociatiei Arta Zalmoxa.






    www.popservice.ro
    www.papornitamosului.ro
    [U][COLOR=#800080][
    e-mail - adipop@popservice.ro
    ID Messenger: zalmoxa_adipop
    skype - adrianpop58
    http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
    https://www.facebook.com/groups/611112328972709/ - REGIA DE RECONSTRUCTIE A ROMANIEI
    https:/https://www.facebook.com/grou...IZEGETUSA2050/ - Piciumanii doresc PACE
    https://www.facebook.com/groups/1086016084901078/ - Avangarda de Sacrificiu

  2. #222
    Administrator Avatarul lui admin
    Data înscrierii
    10.10.2011
    Posturi
    5.289
    Voluntarii ROMANI isi doresc o lume mai buna pentru copiii si nepotii tuturor, fara suferinta si fara oameni atat de saraci incat sa nu-si poata permite sa se trateze sau sa-si duca tihnit batranetea.

    De aceea am transmis semenilor ideea noastra de infiintare a unui Oras al sanatatii " Zalmoxa - Arsenie Boca ", in care cei fara resurse materiale sa poata fi tratati gratuit.

    Primim descurajari de la lume sub diferite forme jignitoare, sau cu pretextul ca nu vom gasi suficienti bani pentru acest proiect, dar si multe incurajari de la oameni care au credinta cu Adevarat in DUMNEZEU.
    Noi continuam sa credem ca daca vom fi cu miile, cu zecile de mii de voluntari care se vor implica altruist in proiectele Asociatiei Arta Zalmoxa, ajutandu-ne continuu unii pe altii, efortul fiecaruia dintre noi nu o sa fie prea mare.

    Deocamdata vrem sa formam o comunitate de romani seriosi, capabili sa creada in Omenie si in Bun Simt, care-si Iubesc Tara si Neamul, a caror idei viabile analizate si sintetizate logic si responsabil, vor duce la indeplinirea pas cu pas a idealurilor noastre Nobile.

  3. #223
    Administrator
    Data înscrierii
    10.10.2011
    Locație
    CRAIOVA
    Posturi
    78.779
    13:49
    Buna Dl Adrian






    daca aveti nevoie de ajutor pot face munca voluntara in proiectul initiat de dumneavoastra






    specific ca sunt electrician






    dar pot sa muncesc ce e nevoie acolo






    daca credeti ca e nevoie va rog sa ma contactati









    MULTUMESC !!!!!






    sa facem primii pasi logici, astfel incat sa devenim o forta de luat in seama, in Romania.....prin munca nostra de voluntariat






    va trimit ce pasi trebuie facuti...




















    http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/20234-Voluntarii-romani-au-inceput-lucrul-efectiv-la-Orasul-Sanatatii-ZALMOXA-ARSENIE-BOCA








    Voluntarii romani au inceput lucrul efectiv la Orasul Sanatatii ZALMOXA-ARSENIE BOCA
    Voluntarii ROMANI au inceput lucrul efectiv in zona - Pestera Topolnita, Izverna, Baia de Arama, Herculane, Mehadia - la infiintarea " Orașul sănătății ZALMOXA - ARSENIE BOCA " , cu o suprafata de cca 500 Kmp, unde semenii nostri cu probleme de sanatate vor fi tratati gratuit. Al doilea proiect pe c...
    sfatulbatranilor.ro











    conduita de lucru arata ce pasi trebuie facuti logic






    noi discutam pe skype conferinta , zilnic, ca si acum....unde trimit discutia nostra comuna, pe care o s-o postez si pe forum, astfel inca ea sa devina model de lucruu pentru mikile, zecile de mii de voluntari care ni se vor alatura...












    Sfârşitul conversaţiei




    Văzut la 14:05




    Scrie un mesaj...





















    Ultima modificare făcută de Adrian Pop; 08.04.2017 la 15:11.
    www.popservice.ro
    www.papornitamosului.ro
    [U][COLOR=#800080][
    e-mail - adipop@popservice.ro
    ID Messenger: zalmoxa_adipop
    skype - adrianpop58
    http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
    https://www.facebook.com/groups/611112328972709/ - REGIA DE RECONSTRUCTIE A ROMANIEI
    https:/https://www.facebook.com/grou...IZEGETUSA2050/ - Piciumanii doresc PACE
    https://www.facebook.com/groups/1086016084901078/ - Avangarda de Sacrificiu

  4. #224
    Administrator
    Data înscrierii
    10.10.2011
    Locație
    CRAIOVA
    Posturi
    78.779
    BEATRICE IORDACHE
    Data nașterii 16 ianuarie 1967
    București
    Tel. 0799993390
    e-mail prieteniimonicai@gmail.com
    https://www.facebook.com/beatrice.iordache.92
    skype 67ibea@gmail.com
    Facultatea: Hidrotehnică, Căi Ferate, Drumuri Poduri și Geodezie secția cadastru funciar
    Casatorită și am un copil care a fost diagnosticat cu autism de tip Asperger și ADHD. Monica are acum 19 ani și este vindecată.
    Președinte al Asociației Prietenii Monicăi
    Responsabil Proiect POSDRU „PRO F.A.M. – Reintegrarea pe piaţa muncii a mamelor copiilor cu dizabilităţi din regiunile Bucuresti Ilfov, Centru şi Sud-Est prin dezvoltarea sistemului de competenţe şi aptitudini antreprenoriale şi prin obţinerea de noi calificări solicitate pe piaţa muncii”
    Am participat, conform statutului organizaţiei, la activităti de informare, formare, cooperare si comunicare pentru sustinerea integrării scolare şi sociale a copiilor şi tinerilor cu cerinţe educative speciale;
    Membră R.E.N.I.N.C.O. România - Reţeaua Naţională de Informare şi Cooperare pentru integrarea în comunitate a copiilor şi tinerilor cu cerinte educative speciale;
    Împreuna cu Şcoala nr. 64 Ferdinand I am pus bazele primului centru de terapie ocupaţională dedicat adolescenţilor cu tulburări de spectru autist; programul de lucru al copiilor cuprinde învăţarea activităţilor funcţionale care să faciliteze copiilor independenţa la şcoala, acasă şi în diverse medii sociale sau funcţionale prin activităţi unu la unu de analiză comportamentală aplicată, logopedie, terapie ocupaţională, terapie prin mişcare si art terapie;
    Împreuna cu Şcoala nr. 64 Ferdinand I şi Directia de Sport şi de Tineret a Municipiului Bucureşti am organizat competiţii sportive dedicate copiilor cu dizabilităţi;
    Colaborez, sub îndrumarea d-nei profesor doctor Iuliana Dobrescu, cu Clinica de Psihiatrie a Copilului şi Adolescentului a U.M.F Carol Davila, ocupându-mă în special de consilierea părinţilor care au copii cu ADHD sau/şi tulburare de spectru autist – în special sindromul ASPERGER;
    Am colaborat cu ADRA, cu Radio Vocea Speranţei şi cu Speranţa TV pentru promovarea unei cît mai largi palete de servicii de sprijinire a familiilor care au copii cu autism, în vederea creşterii calităţii vieţii acestora.
    www.popservice.ro
    www.papornitamosului.ro
    [U][COLOR=#800080][
    e-mail - adipop@popservice.ro
    ID Messenger: zalmoxa_adipop
    skype - adrianpop58
    http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
    https://www.facebook.com/groups/611112328972709/ - REGIA DE RECONSTRUCTIE A ROMANIEI
    https:/https://www.facebook.com/grou...IZEGETUSA2050/ - Piciumanii doresc PACE
    https://www.facebook.com/groups/1086016084901078/ - Avangarda de Sacrificiu

  5. #225
    Administrator
    Data înscrierii
    10.10.2011
    Locație
    CRAIOVA
    Posturi
    78.779
    Citat Postat în original de Adrian Pop Vezi post
    -------- Forwarded Message --------
    Subject: CV
    Date: Sat, 25 Mar 2017 16:29:01 +0000
    From: I C <irinacoza@outlook.com>
    To: adipop@popservice.ro <adipop@popservice.ro>


    Buna ziua Dl Pop ,


    As dori sa va trimit CV-ul meu pentru Sfatul Batrinilor.


    Irina Coza,
    Nascuta 26.09.1961,Arad din 1974 a locuit in Oradea
    de unde in 1996 (martie) am plecat in Canada.
    Am un baiat.
    In Montreal,Canada am fost femeie de servici,in 2000,
    am facut o scoala analist-programator(SQL,C++,Java),
    in 2004 am terminat o scoala de agenti imobiliari,meserie pe care
    o practic si astazi.


    e-mail: irinacoza@outlook.com
    facebook : Irina Coza
    nr tel mobil 514(Montreal) 771-7393
    Nu am skype dar imi pot creea oricind.


    Multumesc,
    PS.Aceste date sint reale si personale,sint postate de mine si sint
    de acord ca sa ramina pe site-ul Sfatul Batrinilor.
    Suntem 27 de voluntari, in acest moment, interesate de Proiectele - " Orașul sănătății ZALMOXA - ARSENIE BOCA ", " Sarmizegetusa Regia - Capitala Pacii Mondiale " si " Manastirea PACEA LUMII ", care si-au postat CV-urile pe Forumul Sfatul Batranilor.

    In Timp vom fi cu siguranta cu miile, cu zecile de mii de voluntari pentru ca Sufletul Romanilor este imens. Acesta este motivul pentru care DUMNEZEU ne trimite continuu adevarati Uriasi in Gandire, capabili de a concepe strategii planetare viabile, DAR mai ales Sfinti, asa cum este Sfantul nostru Parintele Arsenie Boca.

    Doar cu acesti voluntari, cu acesti oameni inimosi, vom colabora mai departe din respect fata de Timp, plecand astfel la DRUM NOU in Romania si-n lume, pentru ca indeplinesc cateva conditii de bun simt, acceptate cat de cat in cunostinta de cauza :


    1. -
    comunicare eficienta public facuta pe forumul pe care activam - locatie atat de necesara stocarii informatiilor legate de acest proiect,
    - pe facebook - locatie folosita pentru comunicare cu semenii,
    - in conferinta skype - locatie necesara comunicarii intre voluntarii proiectului.


    2. - deschidere totala.

    3. - Arta facuta in altruism.
    www.popservice.ro
    www.papornitamosului.ro
    [U][COLOR=#800080][
    e-mail - adipop@popservice.ro
    ID Messenger: zalmoxa_adipop
    skype - adrianpop58
    http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
    https://www.facebook.com/groups/611112328972709/ - REGIA DE RECONSTRUCTIE A ROMANIEI
    https:/https://www.facebook.com/grou...IZEGETUSA2050/ - Piciumanii doresc PACE
    https://www.facebook.com/groups/1086016084901078/ - Avangarda de Sacrificiu

  6. #226
    Administrator
    Data înscrierii
    10.10.2011
    Locație
    CRAIOVA
    Posturi
    78.779
    Citat Postat în original de Adrian Pop Vezi post
    BEATRICE IORDACHE
    Data nașterii 16 ianuarie 1967
    București
    Tel. 0799993390
    e-mail prieteniimonicai@gmail.com
    https://www.facebook.com/beatrice.iordache.92
    skype 67ibea@gmail.com
    Facultatea: Hidrotehnică, Căi Ferate, Drumuri Poduri și Geodezie secția cadastru funciar
    Casatorită și am un copil care a fost diagnosticat cu autism de tip Asperger și ADHD. Monica are acum 19 ani și este vindecată.
    Președinte al Asociației Prietenii Monicăi
    Responsabil Proiect POSDRU „PRO F.A.M. – Reintegrarea pe piaţa muncii a mamelor copiilor cu dizabilităţi din regiunile Bucuresti Ilfov, Centru şi Sud-Est prin dezvoltarea sistemului de competenţe şi aptitudini antreprenoriale şi prin obţinerea de noi calificări solicitate pe piaţa muncii”
    Am participat, conform statutului organizaţiei, la activităti de informare, formare, cooperare si comunicare pentru sustinerea integrării scolare şi sociale a copiilor şi tinerilor cu cerinţe educative speciale;
    Membră R.E.N.I.N.C.O. România - Reţeaua Naţională de Informare şi Cooperare pentru integrarea în comunitate a copiilor şi tinerilor cu cerinte educative speciale;
    Împreuna cu Şcoala nr. 64 Ferdinand I am pus bazele primului centru de terapie ocupaţională dedicat adolescenţilor cu tulburări de spectru autist; programul de lucru al copiilor cuprinde învăţarea activităţilor funcţionale care să faciliteze copiilor independenţa la şcoala, acasă şi în diverse medii sociale sau funcţionale prin activităţi unu la unu de analiză comportamentală aplicată, logopedie, terapie ocupaţională, terapie prin mişcare si art terapie;
    Împreuna cu Şcoala nr. 64 Ferdinand I şi Directia de Sport şi de Tineret a Municipiului Bucureşti am organizat competiţii sportive dedicate copiilor cu dizabilităţi;
    Colaborez, sub îndrumarea d-nei profesor doctor Iuliana Dobrescu, cu Clinica de Psihiatrie a Copilului şi Adolescentului a U.M.F Carol Davila, ocupându-mă în special de consilierea părinţilor care au copii cu ADHD sau/şi tulburare de spectru autist – în special sindromul ASPERGER;
    Am colaborat cu ADRA, cu Radio Vocea Speranţei şi cu Speranţa TV pentru promovarea unei cît mai largi palete de servicii de sprijinire a familiilor care au copii cu autism, în vederea creşterii calităţii vieţii acestora.
    Suntem 28 de voluntari, in acest moment, interesate de Proiectele - " Orașul sănătății ZALMOXA - ARSENIE BOCA ", " Sarmizegetusa Regia - Capitala Pacii Mondiale " si " Manastirea PACEA LUMII ", care si-au postat CV-urile pe Forumul Sfatul Batranilor.

    In Timp vom fi cu siguranta cu miile, cu zecile de mii de voluntari pentru ca Sufletul Romanilor este imens. Acesta este motivul pentru care DUMNEZEU ne trimite continuu adevarati Uriasi in Gandire, capabili de a concepe strategii planetare viabile, DAR mai ales Sfinti, asa cum este Sfantul nostru Parintele Arsenie Boca.

    Doar cu acesti voluntari, cu acesti oameni inimosi, vom colabora mai departe din respect fata de Timp, plecand astfel la DRUM NOU in Romania si-n lume, pentru ca indeplinesc cateva conditii de bun simt, acceptate cat de cat in cunostinta de cauza :


    1. -
    comunicare eficienta public facuta pe forumul pe care activam - locatie atat de necesara stocarii informatiilor legate de acest proiect,
    - pe facebook - locatie folosita pentru comunicare cu semenii,
    - in conferinta skype - locatie necesara comunicarii intre voluntarii proiectului.


    2. - deschidere totala.

    3. - Arta facuta in altruism.
    www.popservice.ro
    www.papornitamosului.ro
    [U][COLOR=#800080][
    e-mail - adipop@popservice.ro
    ID Messenger: zalmoxa_adipop
    skype - adrianpop58
    http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
    https://www.facebook.com/groups/611112328972709/ - REGIA DE RECONSTRUCTIE A ROMANIEI
    https:/https://www.facebook.com/grou...IZEGETUSA2050/ - Piciumanii doresc PACE
    https://www.facebook.com/groups/1086016084901078/ - Avangarda de Sacrificiu

  7. #227
    Administrator
    Data înscrierii
    10.10.2011
    Locație
    CRAIOVA
    Posturi
    78.779
    http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...te-gheorghe-cv


    La 4/10/2017 12:14 PM, Gicu a scris:

    In attach si mai jos aveti CV-ul.

    STATE GHEORGHE-CV

    State Gheorghe, nascut la data de 09.12.1953 în comuna Podu-Turcului, judetul Bacau.

    Absolvent al liceului ,,George Bacovia,, Bacau ?ai al Facultatii de Stiinte economice din cadrul Universitatii ,,Al.I.Cuza, Ia Iasi.

    Am lucrat timp de 10 ani in industria mobilei, 5 ani in agricultura apoi dupa 1990 în mass -media (presa scrisa si televiziune). Sunt divortat de 20 de ani, am un fiu de 37 de ani relizat atât profesional cât si familial, un nepotel de 7 ani. Am participat la infiintarea mai multor asociatii nonprofit (Asociatia oamenilor de afaceri crestini din România, Asociatia Media Pro Deum, Asociatia româna pentru dezvoltare comunitara rurala ,,EURORUSTIC,,).

    În prezent sunt presedintele As.române pentru dezvoltare comunitara rurala ,,EURORUSTIC,, si am elaborat mai multe proiecte pentru dezvoltarea zootehniei si a satului din România. Mai am un plan privind crearea a doua centre zonale : unul in Moldova (jud.Neamt) si unul în Muntenia (jud.Arges) pentru recuperarea tinerilor consumatori de alcool si droguri.
    www.popservice.ro
    www.papornitamosului.ro
    [U][COLOR=#800080][
    e-mail - adipop@popservice.ro
    ID Messenger: zalmoxa_adipop
    skype - adrianpop58
    http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
    https://www.facebook.com/groups/611112328972709/ - REGIA DE RECONSTRUCTIE A ROMANIEI
    https:/https://www.facebook.com/grou...IZEGETUSA2050/ - Piciumanii doresc PACE
    https://www.facebook.com/groups/1086016084901078/ - Avangarda de Sacrificiu

  8. #228
    Administrator
    Data înscrierii
    10.10.2011
    Locație
    CRAIOVA
    Posturi
    78.779
    Citat Postat în original de Adrian Pop Vezi post
    http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...te-gheorghe-cv


    La 4/10/2017 12:14 PM, Gicu a scris:
    In attach si mai jos aveti CV-ul.

    STATE GHEORGHE-CV

    State Gheorghe, nascut la data de 09.12.1953 în comuna Podu-Turcului, judetul Bacau.

    Absolvent al liceului ,,George Bacovia,, Bacau ?ai al Facultatii de Stiinte economice din cadrul Universitatii ,,Al.I.Cuza, Ia Iasi.

    Am lucrat timp de 10 ani in industria mobilei, 5 ani in agricultura apoi dupa 1990 în mass -media (presa scrisa si televiziune). Sunt divortat de 20 de ani, am un fiu de 37 de ani relizat atât profesional cât si familial, un nepotel de 7 ani. Am participat la infiintarea mai multor asociatii nonprofit (Asociatia oamenilor de afaceri crestini din România, Asociatia Media Pro Deum, Asociatia româna pentru dezvoltare comunitara rurala ,,EURORUSTIC,,).

    În prezent sunt presedintele As.române pentru dezvoltare comunitara rurala ,,EURORUSTIC,, si am elaborat mai multe proiecte pentru dezvoltarea zootehniei si a satului din România. Mai am un plan privind crearea a doua centre zonale : unul in Moldova (jud.Neamt) si unul în Muntenia (jud.Arges) pentru recuperarea tinerilor consumatori de alcool si droguri.
    Suntem 29 de voluntari, in acest moment, interesate de Proiectele - " Orașul sănătății ZALMOXA - ARSENIE BOCA ", " Sarmizegetusa Regia - Capitala Pacii Mondiale " si " Manastirea PACEA LUMII ", care si-au postat CV-urile pe Forumul Sfatul Batranilor.

    In Timp vom fi cu siguranta cu miile, cu zecile de mii de voluntari pentru ca Sufletul Romanilor este imens. Acesta este motivul pentru care DUMNEZEU ne trimite continuu adevarati Uriasi in Gandire, capabili de a concepe strategii planetare viabile, DAR mai ales Sfinti, asa cum este Sfantul nostru Parintele Arsenie Boca.

    Doar cu acesti voluntari, cu acesti oameni inimosi, vom colabora mai departe din respect fata de Timp, plecand astfel la DRUM NOU in Romania si-n lume, pentru ca indeplinesc cateva conditii de bun simt, acceptate cat de cat in cunostinta de cauza :


    1. -
    comunicare eficienta public facuta pe forumul pe care activam - locatie atat de necesara stocarii informatiilor legate de acest proiect,
    - pe facebook - locatie folosita pentru comunicare cu semenii,
    - in conferinta skype - locatie necesara comunicarii intre voluntarii proiectului.


    2. - deschidere totala.

    3. - Arta facuta in altruism.
    www.popservice.ro
    www.papornitamosului.ro
    [U][COLOR=#800080][
    e-mail - adipop@popservice.ro
    ID Messenger: zalmoxa_adipop
    skype - adrianpop58
    http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
    https://www.facebook.com/groups/611112328972709/ - REGIA DE RECONSTRUCTIE A ROMANIEI
    https:/https://www.facebook.com/grou...IZEGETUSA2050/ - Piciumanii doresc PACE
    https://www.facebook.com/groups/1086016084901078/ - Avangarda de Sacrificiu

  9. #229
    Administrator
    Data înscrierii
    10.10.2011
    Locație
    CRAIOVA
    Posturi
    78.779
    Adrian Popîn Adrian Singurov

    · 2 minute ·





    Suntem 29 de voluntari, in acest moment, interesate de Proiectele - " Orașul sănătății ZALMOXA - ARSENIE BOCA ", " Sarmizegetusa Regia - Capitala Pacii Mondiale " si " Manastirea PACEA LUMII ", care si-au postat CV-urile pe Forumul Sfatul Batranilor.
    In Timp vom fi cu siguranta cu miile, cu zecile de mii de voluntari pentru ca Sufletul Romanilor este imens. Acesta este motivul pentru care DUMNEZEU ne trimite continuu adevarati Uriasi in Gandire, capabili de a concepe strateg...ii planetare viabile, DAR mai ales Sfinti, asa cum este Sfantul nostru Parintele Arsenie Boca.
    Doar cu acesti voluntari, cu acesti oameni inimosi, vom colabora mai departe din respect fata de Timp, plecand astfel la DRUM NOU in Romania si-n lume, pentru ca indeplinesc cateva conditii de bun simt, acceptate cat de cat in cunostinta de cauza :
    1. - comunicare eficienta public facuta pe forumul pe care activam - locatie atat de necesara stocarii informatiilor legate de acest proiect,
    - pe facebook - locatie folosita pentru comunicare cu semenii,
    - in conferinta skype - locatie necesara comunicarii intre voluntarii proiectului.
    2. - deschidere totala.
    3. - Arta facuta in altruism.

    Vezi mai mult




    Îmi placeÎmi place



    Ador



    Haha



    Uau!



    Tristeţe



    Furie










    Comentează






    Comentarii


    Şterge
    Adrian Pop http://www.sfatulbatranilor.ro/.../20876-Asociatii....
    Asociatii,Fundatii, persoane fizice si juridice din tara si strainatate colaboratoare
    Asociatii, Fundatii, persoane fizice si juridice din tara si strinatate dornice de colaborare in vederea reconstructiei Romaniei din toate punctele de vedere, unde Omenia si Bunul Simt devin LEGI.
    sfatulbatranilor.ro














    Îmi place · Răspunde · Şterge previzualizarea · 2 minute









    Şterge
    Adrian Pop Suntem deocamdata 5 Asociatii dornice de colaborare intre ele, astfel incat obiectele lor de activitate sa fie indeplinite.

    1. Arta Zalmoxa - Craiova

    2. Asociatia Keshe Romania - Bucuresti

    3. Asociaţia română pentru dezvoltare comunitară rurală ,,EURORUSTIC,, - Bacau
    Nume: ^73B97B8D036D9365B00036D5250776816DA001F15BD6BA8D2 6^pimgpsh_fullsize_distr.jpg Afișări: 8 Mărime: 6,1 KB

    4. Asociatia Cornul Abundentei - Craiova

    5. Asociatia Fratia pentru Adevar si Caritate
    www.popservice.ro
    www.papornitamosului.ro
    [U][COLOR=#800080][
    e-mail - adipop@popservice.ro
    ID Messenger: zalmoxa_adipop
    skype - adrianpop58
    http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
    https://www.facebook.com/groups/611112328972709/ - REGIA DE RECONSTRUCTIE A ROMANIEI
    https:/https://www.facebook.com/grou...IZEGETUSA2050/ - Piciumanii doresc PACE
    https://www.facebook.com/groups/1086016084901078/ - Avangarda de Sacrificiu

  10. #230
    Administrator
    Data înscrierii
    10.10.2011
    Locație
    CRAIOVA
    Posturi
    78.779

    Şterge
    Adrian Pop Domnule Geo Stroe, cu respectul cuvenit, cu responsavilitate va rugam sa purtam impreuna discutii astfel incat cele 5 Asociatii care colaboreaza pentru reconstructia Romaniei din temelii, sa se asocieze cu ACADEMIA DACO-ROMANA pe care o conduceti, astfel incat proiectele noastre sa fie realizate.

    https://www.facebook.com/geo.stroe.9?fref=ts
    www.popservice.ro
    www.papornitamosului.ro
    [U][COLOR=#800080][
    e-mail - adipop@popservice.ro
    ID Messenger: zalmoxa_adipop
    skype - adrianpop58
    http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
    https://www.facebook.com/groups/611112328972709/ - REGIA DE RECONSTRUCTIE A ROMANIEI
    https:/https://www.facebook.com/grou...IZEGETUSA2050/ - Piciumanii doresc PACE
    https://www.facebook.com/groups/1086016084901078/ - Avangarda de Sacrificiu

Pagina 23 din 27 PrimulPrimul 123456789101112131415161718192021222324252627 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)

Marcaje

Marcaje

Permisiuni postare

  • Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •