PDA

Arată versiune īntreagă : Ambasadorul Ungariei trebuie expulzat din Romānia!



Adrian Pop
08.02.2013, 11:54
Dr. Corneliu Vadim Tudor (http://corneliuvadimtudor.blogspot.ro/)







PREŞEDINTELE PARTIDULUI ROMĀNIA MARE


MEMBRU AL PARLAMENTULUI EUROPEAN

STIMATE DOMNULE PREŞEDINTE DR. CORNELIU VADIM TUDOR,
Sīnt reprezentantul unui grup de simpatizanţi şi votanţi ai Partidului Romānia Mare īncă din momentul īn care acesta a fost īnfiinţat. Īn ultimii ani, am observat că embargoul mediatic la care a fost supus partidul dumneavoastră a devenit şi mai agresiv, funcţionīnd ca o veritabilă cenzură stalinistă.


PRM este singurul partid care are două publicaţii de prestigiu, "Romānia Mare" şi "Tricolorul", prin care doctrina şi activităţile sale sīnt mediatizate cu maximă eficienţă. Timpul a dovedit că sīnt singurele din care romānii pot afla adevărul.

Mulţi simpatizanţi şi votanţi ai PRM şi-au exprimat dorinţa de a avea acces on-line la cuvīntările dumneavoastră din Parlamentul European, dar şi la emisiunile de Televiziune la care participaţi. Mulţi oameni, mai ales tineri, şi-au exprimat intenţia de a citi şi de a comanda prin Internet cărţile pe care le-aţi scris şi care nu se mai găsesc īn librării.

Aşadar, la iniţiativa mea directă şi colaborīnd, īncă din luna mai, cu doamna Ruxandra Lungu, preşedinta Organizaţiei de Femei Romānia Mare, ea īnsăşi un blogg-er pasionat, ne-am gīndit că ar fi util şi de efect să oferim tuturor membrilor, simpatizanţilor şi votanţilor PRM, dar şi tuturor celor care īmbrăţişează Doctrina Naţională, un blog care să cumuleze, īn acelaşi spaţiu virtual, cele mai importante şi actuale informaţii despre activitatea dumneavoastră ca preşedinte al Partidului Romānia Mare şi membru al Parlamentului European.

Cu permisiunea dumneavoastră, putem lansa acest blog chiar luni, 13 decembrie, cu menţiunea că el conţine deja peste 90 de articole, inclusiv emisiunile de Televiziune la care aţi participat īn ultima jumătate de an şi discursurile fulminante pe care le-aţi rostit īn Parlamentul European.

Adresa la care poate fi accesat blogul este : http://corneliuvadimtudor.blogspot.com/ .

Cu deosebită stimă,

Inginer FLORIN CHIRIAC,

Municipiul Iaşi




UN MIZERABIL ATAC LA LIBERTATEA DE EXPRIMARE

Asaltul informatic la care sīnt supuse site-urile ziarului "Tricolorul" şi revista "Romānia Mare" reprezintă un veritabil atac la libertatea de exprimare, veritabilă componenţă de bază a democraţiei.



Numai că, artizanii din umbră ai acestui commando īmpotriva PRM, īncepīnd cu fraudarea sistematică a voturilor, cu evacuarea abuzivă din sediul dobīndit legal şi culminīnd cu īnscenarea unor procese politice şi interzicerea accesului romānilor la adevărurile rostite īn cele două publicaţii, nu au luat īn calcul repeziciunea răspīndirii informaţiei prin Internet şi hotărīrea adevăraţilor patrioţi care constituie nucleul dur al PRM. Pe blogul preşedintelui PRM, dr. Corneliu Vadim Tudor ( http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/ ), se găseşte conţinutul celor două publicaţii īncă de cīnd s-a instituit embargoul de presă, dar şi emisiunile de Televiziune la care participă īn mod curent, inclusiv cele de la Antena 3 de săptămīna trecută. Ne aşteptăm ca şi acest blog să fie boicotat, de aceea nu am făcut referiri prea dese la el. Īntre timp, chiar şi īn lipsa unui sediu, ne-am pregătit, fiecare, la casele noastre, pentru această eventualitate. Nu ne temem, avem īncă 10 bloguri pe cale de a fi lansate, cu acelaşi conţinut. Şi aşa vom proceda şi īn continuare, pīnă la reglementarea situaţiei. Totodată, conţinutul celor două publicaţii a fost multiplicat şi publicat pe mii de alte bloguri şi site-uri ale simpatizanţilor noştri, astfel īncīt răspīndirea informaţiei īn rīndurile romānilor devine imposibil de controlat şi nicidecum de stopat. Cele mai citite articole se răspīndesc prin zeci de mii de e-mailuri. Cine doreşte, cu adevărat, ştie unde să ne găsească. Ce vor face, ne vor "īnchide" pe toţi? Azi boicotează un blog, mīine īnfiinţăm īncă 100. Şi, dacă ne vor sili, ne putem īntoarce la sistemul "Citeşte şi dă mai departe", pentru cei care nu au acces la Internet. Nu subestimaţi forţa doctrinei naţionale şi a simpatizanţilor noştri care nu apar īn sondajele voastre mincinoase. Noi nu ne plimbăm de la stīnga la dreapta prin politică şi nu putem fi cumpăraţi de nimeni şi nimic!"



Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/










vineri, 8 februarie 2013 Ambasadorul Ungariei trebuie expulzat din Romānia! SCRISOARE DESCHISĂ adresată domnului Victor Ponta, prim-ministru al Romāniei

http://4.bp.blogspot.com/-Eedlte6hBtw/URSTLnKki_I/AAAAAAAAB54/b11dIA12_io/s320/ambasadorul-ungariei-la+generic+principal.jpg (http://4.bp.blogspot.com/-Eedlte6hBtw/URSTLnKki_I/AAAAAAAAB54/b11dIA12_io/s1600/ambasadorul-ungariei-la+generic+principal.jpg)


Avīnd īn vedere declaraţiile absolut scandaloase făcute de ambasadorul Ungariei la Bucureşti, Oszkar Füzes, la posturile de televiziune Romānia TV şi Realitatea TV, īn ziua de 6 februarie a.c., vă solicit să acţionaţi ca, de urgenţă, acesta să fie declarat persona non grata şi să fie expulzat din Romānia, deoarece a īncălcat grav Statutul Corpului Diplomatic şi Convenţia de la Viena, din 18 aprilie 1961, cu privire la relaţiile diplomatice.
Īn mod inadmisibil pentru un diplomat, acest provocator a afirmat c㠄susţine autonomia teritorial㓠pe criterii etnice, īn Romānia; consideră că din Constituţia Romāniei trebuie eliminat „Statul Naţional“; apreciază c㠄Romānia trebuie să fie un Stat multinaţional“; arborarea aşa-zisului steag secuiesc este un gest normal etc.
Declaraţiile ambsadorului Ungariei la Bucureşti sīnt extrem de periculoase şi fără precedent īn Europa.
Decizia dvs. fermă este necesară şi oportună.
Romānii din ţară şi din străinătate aşteaptă să le daţi satisfacţie, inclusiv prin īnlăturarea tuturor drapelelor Ungariei şi ale pretinsului Ţinut Secuiesc din instituţiile publice din Romānia. Nu acceptaţi nici o formă de ameninţare sau şantaj!


Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Preşedintele Partidului Romānia Mare,
Membru al Parlamentului European
(Comisia de Politică Externă)
7 februarie 2013,
Strasbour