Goji - Merisoare - Aronia

Trei fructe miraculoase care
te pot imbogati!


Doar un singur kilogram din oricare aceste fructe se vinde cu peste 70 lei!Ai undeva la tara sau la margine de oras un petic de teren?
Renunta la agricultura conventionala si cultiva arbusti de Goji, merisoare sau Aronia! Fructele fiecaruia dintre acestia au mare cautare si fac vanzari spectaculoase in intreaga lume.

Fa-ti propria afacere cultivand trei arbusti miraculosi care te pot imbogati!
Cine nu a aflat de efectele absolut miraculoase pentru sanatate ale merisorului? Dar de cele ale fructelor de Goji sau Aronia? Si daca nu ai aflat inca, iti spunem noi! Aceste fructe mici sunt cotate ca super-alimente, fiind unele dintre cele mai puternice antioxidante naturale din lume. Ca urmare, toti cei interesati de sanatate sunt potentialii tai clienti!

Spre exemplu, merisoarele sunt fructe magice care se gasesc din plin in muntii nostrii, dar foarte rar in magazine sau piete. Asta pentru ca sunt foarte cerute la export. De ce sa nu profiti de aceasta oportunitate?
In schimb, pentru fructele de Goji si Aronia, functioneaza importul. Ele au patruns doar de cativa ani pe piata romaneasca si arbustii se cultiva numai sporadic de o mana de intreprinzatori care au mirosit potetialul de afacere al acestor fructe magice.Iata avantajele esentiale ale afacerii:

produsele – fructele de Goji, merisoare si Aronia - sunt foarte cautate atat in tara cat si la export si platite cu un pret pe masura

• investitia intr-o plantatie este modica si depinde de marimea suprafatei pe care vrei sa o cultivi

• concurenta este minima si cererea in crestere

• productivitatea acestor specii de arbusti fructiferi este foarte crescuta

in tara noastra exista posibilitatea sa producem culturi nepoluate, fructe ecologice pe care sa le exportam in toate tarile europene, unde poluarea este mult mai mare decat la noi.
Goji, comoara din Tibet, de ce nu ar putea fi si pentru tine o comoara!
Goji este un fruct minune, a afirmat si profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare Bucuresti. Este fructul tineretii si, adaugam noi, al prosperitatii.

Randamentul unei plantatii de Goji este de 2.250 kg fructe uscate/ hectar la arbustii de 3 ani si de 4.050 kg fructe uscate /hectar la arbustii de 5 ani.
Dupa aceasta varsta arbustii din plantatia ta de Goji pot avea chiar si o productie de 6.000 kg fructe uscate/hectar. Inmulteste asta cu 50 lei/kg (un pret mediu de vanzare) si vei obtine sume ametitoare!
Hrana si medicament - merisorul sau afinul rosu

Acest antioxidant delicios este atat de apreciat incat aproape intreaga recolta din flora spontana se duce la export. Fructeleau rol miraculos de antibiotic natural, fiind foarte eficace. Practic, rezultatele sunt mai bune decat cele obtinute in urma tratamentului clasic cu antibiotice.

Merisorul este principala specie pomicola ale carei extracte (din fructe, frunze, muguri) dizolva uratii. Lista beneficiilor acestui antioxidant delicios este lunga si nu o vom preciza aici. Dar va spunem ca merisorul nu se foloseste doar ca medicament sau in industria farmaceutica ci si pentru o stare generala buna, in gastronomie sau in cosmetica.
Aronia, superfructul antioxidant de milioane
Irina Daescu de la Ecoera Plan afirma ca “ar fi ideal sa plantam pentru noi, daca avem gradina, mai ales ca pretul fructelor uscate sau al sucului este ridicat.”
Ce face Aronia atat de deosebita? Arbustul acesta produce fructe ce contin de 15 ori mai multi antioxidanti decat afinele sau rodiile si sunt folosite pentru tratarea mai multor boli.

Diverse soiuri de Aronia pot creste si in Romania ca o cultura de fructe pentru consum propriu, in scopuri comerciale sau pur si simplu ca peisaj ornamental. Practic, avand in vedere beneficiile pentru sanatate si faptul ca este usor de intretinut, este recomandat ca oricine are un petic de pamant sa planteze cel putin cativa arbusti pentru consum propriu sau mai multi daca se gandeste sa valorifice fructele de Aronia.

Cea mai rentabila afacere creste chiar in gradina ta! Fa-ti propria afacere cu Goji, Aronia sau merisoare!
Cu siguranta una dintre cele mai profitabile afaceri agricole este cultivarea arbustilor fructiferi. Sa nu uitam interesul crescut al publicului larg pentru produsele naturale, eco sau bio. Cultivarea acestor specii de arbusti fructiferi in sistem ecologic promite profituri substantiale si multiple oportunitati de dezvoltare.

Daca vei cultiva spre exemplu Goji, din anul 3 venitul obtinut de pe un hectar poate ajunge la 135.000 lei.

Ca sa incepi afacerea ai totul la dispozitie!

CD-ul "3 culturi profitabile - Goji, Merisoare, Aronia" te pune in tema cu aspectele esentiale ale acestei afaceri:

• Care sunt beneficiile celor trei tipuri de fructe

• Cultivarea arbustilor de Goji
- Lucrari in pepiniera pomicola
- Factori de mediu
- Lucrari in livada
- Inmultire
- Recoltare si uscare

• Cultura merisorului
- Factori specifici de cultivare si ingrijire
- Soiuri si zonare
- Lucrari de intretinere
- Recoltarea si uscarea

• Cultivarea arbustilor de Aronia
- Soiuri si productivitate
- Lucrari de intretinere
- Mod de recoltare

• Furnizori de puieti si alte adrese utile

• Investitie si profit

• Modalitati de valorificareComanda acum exemplarul tau! Dobandeste ACUM cunoasterea de care ai nevoie pentru a demara afacerea ta cu Goji, Merisoare sau Aronia! Investeste ACUM primii bani in aceasta afacere! Doar 87,20 lei pentru CD-ul tau "3 culturi profitabile - Goji, Merisoare, Aronia"!