[11:40, 10.10.2023] Cătălin Zamfir www.cab.ro: Dacia Magică, țara Stră-Moșilor noștri, este un continuu Spațiu-Timp al Înțelepciunii Uni-Versului, un prezent continuu al acestui Plai de Rai sau, cum am spune astăzi, al acestei Poarți Stelare, în care Știința, Tehnologia și ceea ce numim astăzi Spiritualitate nu erau încă diferențiate ci studiate împreună în cea dintâi universitate a lumii, Androniconul.
Codul Traco-Geto-Dac al Limbii Române și aplicația sa Terapia prin Cuvânt, numită în zilele noastre Sermoterapie de cel care a redescoperit-o și ne-a daruit-o, Prof. Grigore Albu Gral; Radionica și Radiestezia; Transmutarea alchimică a elementelor numită mai târziu Alchimie – știință pentru dezvăluirea căror secrete au fost arși pe rug de Instituția criminală a inchiziției mii de Înțelepți Daci, Kapnobatai și Tămăduitoare numite vrăjitoare de asasinii lor.
Medicina Isihastă practicată cu multe mii de ani înainte ca hoardele de tâlhari mercenari din timpurile mai vechi și mai noi să invadeze Regatul Dac; Tainele Agarthei din care își trag numele Stră-Moșii Agatârși; Tehnologia oțelului și a acoperirilor galvanice.
Tainele păstrate în dansul inițiatic al fetelor de la Căpâlna, în dansul tămăduitor al Călușului, în dansul inițiatic Ciuleandra și dansurile de mulțumire și bucurie a vieții închinate Soarelui, Sârba (Za-Ra-Ba) și Hora (Horus); Tainele Geometriei Sacre a Energiei Uni-Versului reprezentate în Floarea Vieții și în Sămanța Vieții cu mii de ani înainte ca acestea să fie redescoperite și demonstrate matematic de geniul Nassim Haramein, în cusătura portului național, în ciopliturile porților, pe obiectele de uz casnic; tunelurile Dacilor și ele subiect de intense discuții și, mai presus de toate.
Taina Nemuririi, de dobândirea căreia erau atât de invidiați Dacii, toate acestea și încă multe alte comori ale Dacilor au fost râvnite de de toți cei care într-un fel sau altul au încercat să ne înrobească și dacă ar fi fost posibil, să ne facă să dispărem pentru totdeauna insa noi suntem aici si acum mandria stramosilor nostri.
[11:43, 10.10.2023] Cătălin Zamfir www.cab.ro: ANDRONICONUL – studii universitare la şcoala zalmoxiană

Pe la 1400 î.e.n. în Dacia nord-dunăreană a apărut cea dintâi şcoală cu local propriu de pe Terra , ANDRONICONUL, unde preoţii zalmoxieni predau toate disciplinele universitare , începând cu teologia, astronomia şi astologia. Pitagora şi elevii săi şi-au completat studiile universitare la şcoala zalmoxiană întrucât după mărturiile lui Platon şi Socrate , în Dacia nord-dunăreană erau cei mai învăţaţi medici din lume , superiori medicilor greci. Hesion scria că Zalmoxa “a promovat o învățătura despre un trai nou, mai înțelept decât al grecilor”. Tot Zalmoxa a introdus în şcoala sa studiul Dreptului , Belaginele , care stau la baza civilizaţiei umane. Pe atunci, evreii erau încă sclavi în Egipt!
[11:43, 10.10.2023] Cătălin Zamfir www.cab.ro: https://detoatepentrutotisimaimult.b...bscribe-blog-2