Papornița Moșului
Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 35

Subiect: CV Enculescu Florentina Madalina

  1. #11
    Member
    Data înscrierii
    10.03.2022
    Locație
    CRAIOVA
    Posturi
    36
    Revin pe forum cu prezentarea unui caz ,pe care l-a cunoscut si Dl.Adrian Pop ,chiar in persoana, la un simpozion recent prezentat la Craiova.
    Doresc însă sa precizez încă de la bun început ,ca este prima data ,când fac public personal, în urma solicitării Dlui.Adrian Pop, un caz pe care l-am avut ca pacient. Țin sa mai spun si un alt aspect ,care tine tot de protocoalele mele medicale, ca fiecare pacient ,post fiecare etapa de evoluție ,întocmește un referat scris de mana (nu computerizat) ,cu semnătura personala.
    Așadar , in ce privește prezentarea de caz (parțială), are acordul pacientului de a fi publicat strict de către mine, precum si documentele științifice (nu vorbe ,doar) ce atesta si confirma evoluția medicala .
    Este vorba de un copil cu osteomielita (necroza osoasa) de cap femural stâng.
    Acest pusti ,la vârstă de 8 ani , a avut un accident montan, pe vremea când era la o drumeție cu familia. Micuțul, fiind mai supra-ponderal ,a căzut si s-a pricopsit cu o fisura de cap femural. La Craiova i s-a spus sa meargă la București ,unde au si mers cu el. Acolo s-a confirmat situația si din păcate s-au abordat protocoale eronate, în speță s-au făcut vreo 8 proceduri chirurgicale, in urma cărora ,situația micuțului s-a agravat peste măsură.
    In 2016 când a venit la mine ,undeva prin 13 noiembrie, a apărut ca un tânăr de 17 ani(pe atunci utiliza preponderent scaunul cu rotile si cârjele rareori, si avea gradul de handicap grav ,adică maxim) ,care avea membrul inferior drept normal ,iar stângul era cu 11,8 cm MAI MIC decât dreptul. In urma examinării, pe lângă cele 118,5 kg (normal nepermise in cazul diagnosticului lui, însă ''compensările'' culinare au fost la rang înalt timp de 9 ani ...), pe lângă faptul ca in urma medicației din spital din perioada intervențiilor, il aduseseră in pragul cecității, pe lângă scolioza gravis lombara ,de peste 60 de grade , si care in urma solicitării mele, de a face măcar un RX (pentru a confirma științific ce spuneam si sa o pot si măsura ), li s-a spus ca e normal sa fie așa. ( Oare???).
    Am văzut ''n'' cazuri in străinătate , in București , când foarte mulți pacienți se atașau atât de puternic de mine ,încât acest fapt ii ajuta major in vindecarea lor ,devenind un fel de familie, nu doar echipa, însă acest copil m-a uimit din toate punctele de vedere, ca si caracter, voința manifestata si dorința de a-si schimba destinul, frânt dintr-un moment neinspirat...poate...
    Pe scurt , post examinare ,le-am spus ca intr-un procent de 80% il pot recupera, însă e nevoie sa respecte ad-litteram TOT protocolul intern-extern, începând cu alimentație, medicație si exerciții ,in afara de tratamentul propriu zis cu mine.
    Au urmat primele 44 de ședințe, pana la evaluarea anuala ale comisiilor de specialitate ,timp in care s-au produs următoarele schimbări:
    -de la 118,5kg a atins greutatea de 74 kg
    -vedere i s-a îmbunătățit cu doua dioptrii
    -pe partea osoasa au apărut zone osteoporotice si osteopenice
    -scolioza de la 60 de grade i-a scăzut cu aproximativ 15 grade (cf cârtii normal regresia pe an este de 4 grade ,post tratamente...așa ca am RESCRIS statistica medicala si la acest nivel)
    - iar cea mai mare surpriza , (chiar si pentru mine) a fost ca am redus diferența dintre membrul inferior drept si stâng , de la 11,8 CM , la 6,5 CM .

    Pe scurt acesta a fost primul an de recuperare.

    Bineînțeles ca au urmat alți 4 ani de recuperare timp in care s-au mai recuperat alți 3,3 CM ,pana la vârsta de 21 de ani ,când osul s-a stabilizat si diferența de 2,5 cm rămasă nerecuperata (datorita necrozei de cap femural rezectat. Aici chiar se pare ca nici corpul nu a mai putut activa nimic in plus...din păcate), a fost necesara si o MINIMA (nu complicata) intervenție chirurgicala ,anul acesta.

    As mai dori sa adaug, ca in urma acestor reușite ,copilul a îmbrățișat tot medicina, dorind sa ajute si el alți copii aflați in suferință si sa-mi calce pe urme ,in sensul de a fi un specialist mai atipic, care uneori merge pe o alta abordare medicala ,decât cea standard.
    Ultima modificare făcută de MadalinaE; 27.04.2022 la 10:29.

  2. #12
    Administrator
    Data înscrierii
    10.10.2011
    Locație
    CRAIOVA
    Posturi
    78.607
    Revin pe forum cu prezentarea unui caz, pe care l-a cunoscut si Dl.Adrian Pop, chiar in persoana, la un simpozion recent prezentat la Craiova. Doresc însă sa precizez încă de la bun început, ca este prima data, când fac public personal, în urma solicitării Dlui Adrian Pop, un caz pe care l-am avut ca pacient. Țin sa mai spun si un alt aspect, care tine tot de protocoalele mele medicale, ca fiecare pacient, post fiecare etapa de evoluție, întocmește un referat scris de mana (nu computerizat), cu semnătura personala.
    Așadar, in ce privește prezentarea de caz (parțială), are acordul pacientului de a fi publicat strict de către mine, precum si documentele științifice (nu vorbe, doar) ce atesta si confirma evoluția medicala.
    Este vorba de un copil cu osteomielita (necroza osoasa) de cap femural stâng ( os mort ).
    Acest pusti, la vârstă de 8 ani, a avut un accident montan, pe vremea când era la o drumeție cu familia. Micuțul, fiind mai supra-ponderal, a căzut si s-a pricopsit cu o fisura de cap femural. La Craiova i s-a spus sa meargă la București, unde au si mers cu el. Acolo s-a confirmat situația si din păcate s-au abordat protocoale eronate, în speță s-au făcut vreo 8 proceduri chirurgicale, in urma cărora, situația micuțului s-a agravat peste măsură.
    In 2016 când a venit la mine, undeva prin 13 noiembrie, a apărut ca un tânăr de 17 ani (pe atunci utiliza preponderent scaunul cu rotile si cârjele rareori, si avea gradul de handicap grav, adică maxim), care avea membrul inferior drept normal, iar stângul era cu 11,8 cm MAI MIC decât dreptul. In urma examinării, pe lângă cele 118,5 kg (normal nepermise in cazul diagnosticului lui, însă ''compensările'' culinare au fost la rang înalt timp de 9 ani ...), pe lângă faptul ca in urma medicației din spital din perioada intervențiilor, il aduseseră in pragul cecității, pe lângă scolioza gravis lombara, de peste 60 de grade, si care in urma solicitării mele, de a face măcar un RX (pentru a confirma științific ce spuneam si sa o pot si măsura ), li s-a spus ca e normal sa fie așa. ( Oare???).
    Am văzut ''n'' cazuri in străinătate, in București, când foarte mulți pacienți se atașau atât de puternic de mine, încât acest fapt ii ajuta major in vindecarea lor, devenind un fel de familie, nu doar echipa, însă acest copil m-a uimit din toate punctele de vedere, ca si caracter, voința manifestata si dorința de a-si schimba destinul, frânt dintr-un moment neinspirat...poate...caci nu as vrea sa intru in alte ''judecați'' profesionale mai dure...
    Pe scurt, post examinare, le-am spus ca intr-un procent de 80% il pot recupera, însă e nevoie sa respecte ad-litteram TOT protocolul intern-extern, începând cu alimentație, medicație si exerciții, in afara de tratamentul propriu zis cu mine.
    Au urmat primele 44 de ședințe, pana la evaluarea anuala ale comisiilor de specialitate, timp in care s-au produs următoarele schimbări:
    - de la 118,5kg a atins greutatea de 74 kg.
    - vedere i s-a îmbunătățit cu doua dioptrii.
    - pe partea osoasa au apărut zone osteoporotice si osteopenice.
    - scolioza de la 60 de grade i-a scăzut cu aproximativ 15 grade (cf cârtii normal regresia pe an este de 4 grade, post tratamente...așa ca am RESCRIS statistica medicala si la acest nivel).
    - iar cea mai mare surpriza, (chiar si pentru mine) a fost ca am redus diferența dintre membrul inferior drept si stâng, de la 11,8 cm, la 6,5 cm.

    Pe scurt acesta a fost primul an de recuperare.

    Bineînțeles ca au urmat alți 4 ani de tratament timp in care s-au mai recuperat alți 3,3 cm, pana
    la vârsta de 21 de ani, cand osul s-a stabilizat si diferența de 2,5 cm rămasă nerecuperata (datorita necrozei de cap femural rezectat. Aici chiar se pare ca nici corpul nu a mai putut activa nimic in plus...din păcate), a fost necesara si o MINIMA (nu complicata) intervenție chirurgicala, anul acesta, adică in 2022.

    As mai dori sa adaug, ca in urma acestor reușite ( ambele picioare sunt egale ), copilul a îmbrățișat tot medicina, dorind sa ajute alți copii aflați in suferință si sa-mi calce pe urme, in sensul de a fi un specialist mai atipic, care uneori merge pe o alta abordare medicala, decât cea standard.
    Ultima modificare făcută de Adrian Pop; 28.04.2022 la 00:35.
    www.popservice.ro
    www.papornitamosului.ro
    [U][COLOR=#800080][
    e-mail - adipop@popservice.ro
    ID Messenger: zalmoxa_adipop
    skype - adrianpop58
    http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
    https://www.facebook.com/groups/611112328972709/ - REGIA DE RECONSTRUCTIE A ROMANIEI
    https:/https://www.facebook.com/grou...IZEGETUSA2050/ - Piciumanii doresc PACE
    https://www.facebook.com/groups/1086016084901078/ - Avangarda de Sacrificiu

  3. #13
    Administrator
    Data înscrierii
    10.10.2011
    Locație
    CRAIOVA
    Posturi
    78.607
    Initiere in afaceri pentru a deveni profesionisti
    Initiere in afaceri pentru a deveni profesionisti




    In ce ati investi pentru a obtine profit intr-un mod perfect legal, daca ati avea suma de :


    Investitie mai mica de 100 de lei !


    Idei ???


    a. - 100 lei ?
    ----
    ------
    --------
    b. - 1.000 lei ?
    ----
    ------
    --------
    c. - 10.000 lei ?
    ----
    ------
    --------
    d. - 100.000 lei ?
    ----
    ------
    --------
    e. - 1.000.000 lei ?
    ----
    ------
    --------
    f. - 10.000.000 lei ?
    ----
    ------
    --------
    g. - 100.000.000 lei ?
    ----
    ------
    --------
    h. - 1.000.000.000 lei ?
    ----
    ------
    --------
    i. - 10.000.000.000 lei ?
    -----
    -------
    --------
    j. - sume foarte mari de bani ?


    Va rog sa raspundeti la una sau mai multe intrebari din acest mesaj. Ideile viabile sunt numerotate, postate pe forumul SFATUL BATRANILOR din Romania, pe facebook, pe diverse conferinte whatsapp, skype, zoom, etc...spre a fi analizate si in Timp, finantate.




    DOAMNE AJUTA !
    www.popservice.ro
    www.papornitamosului.ro
    [U][COLOR=#800080][
    e-mail - adipop@popservice.ro
    ID Messenger: zalmoxa_adipop
    skype - adrianpop58
    http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
    https://www.facebook.com/groups/611112328972709/ - REGIA DE RECONSTRUCTIE A ROMANIEI
    https:/https://www.facebook.com/grou...IZEGETUSA2050/ - Piciumanii doresc PACE
    https://www.facebook.com/groups/1086016084901078/ - Avangarda de Sacrificiu

  4. #14
    Administrator
    Data înscrierii
    10.10.2011
    Locație
    CRAIOVA
    Posturi
    78.607
    [COLOR=var(--secondary-text)]New Medical Concept

    [/COLOR]

    [COLOR=var(--secondary-text)]1aprilie ·


    [/COLOR]










    [COLOR=var(--primary-text)]Vă invităm la centrul New Medical Concept- Craiova ,pentru a începe programul "Atenție Prevenție !" sau "Aleg Acum Să Fiu Sănătos !"
    Evaluare si tratament intr-un mod unic si noninvaziv.

    Dott.essa Enculescu Madalina expertul în metoda revoluționară Mézičres Plus , Craniosacral si Osteopatie a studiat în cele mai prestigioase instituții din Europa ( Lyon si Roma) si vă va ajuta să vă realiniați cu statusul de sănătos.

    Sună acum la: +40. 754.642.343
    str.Romul, nr.2 , bl.T3 ,sc.B-C , spațiile Neomagassin/fosta Romarta, la etaj
    newmedical.concept@gmail.com

    Adresa : CRAIOVA ,str.Romul , nr.2 , bl.T3 , sc.B-C , . ( punct de reper blocul turn din spatele Primariei, la etaj ,in spatiile Neomagassin /foste Romarta ,deasupra restaurantului Club Atlantis , intrarea dinspre Teatrul National "Marin Sorescu"

    [/COLOR]















    [COLOR=var(--secondary-text)]

    7Tu şi alţi 6




    [COLOR=var(--secondary-text)]2 distribuiri



    [/COLOR]


    [COLOR=var(--secondary-text)]Ador[/COLOR]







    [COLOR=var(--secondary-text)]Comentează[/COLOR]





    [COLOR=var(--secondary-text)]Distribuie[/COLOR]







    [/COLOR]



    www.popservice.ro
    www.papornitamosului.ro
    [U][COLOR=#800080][
    e-mail - adipop@popservice.ro
    ID Messenger: zalmoxa_adipop
    skype - adrianpop58
    http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
    https://www.facebook.com/groups/611112328972709/ - REGIA DE RECONSTRUCTIE A ROMANIEI
    https:/https://www.facebook.com/grou...IZEGETUSA2050/ - Piciumanii doresc PACE
    https://www.facebook.com/groups/1086016084901078/ - Avangarda de Sacrificiu

  5. #15
    Administrator
    Data înscrierii
    10.10.2011
    Locație
    CRAIOVA
    Posturi
    78.607
    Metoda Mézičres

    Indicatii
    -cateva dintre afectiunile in care este necesara metoda Mézičres ca si protocol de recuperare :

    *Disabilitati neuro-motorii:
    - tulburari de coordonare centrala
    - paralizii cerebrale infantile (infirmitate motorie cerebrala) forma spastica (hemipareza, dipareza, tetrapareza), ataxica, atetozica-diskinetica sau mixta , etc
    - paralizie de plex brachial
    * Afectiuni neuro-musculare:
    - distrofii musculare: Duchenne, Becker
    - amiotrofii spinale
    - boala Charcot Marie
    * Sindrom Down
    * Deficiente fizice:
    - picior strâmb congenital, metatrsus adductus, metatarsus valgus, talus valgus
    - coxa vara, coxa valga, displazie/luxatie congenitala de sold
    - deviatii ale coloanei vertebrale - cifoza Scheuermann, lordoze, scolioze, cifo-scolioze
    * Afectiuni ortopedico-traumatice:
    - fracturi, entorse, luxatii
    - leziuni de menisc si leziuni ligamentare genunchi, sindrom femuro-patelar, reconstructie de ligament încrucisat anterior
    - sindrom impingement umar
    - ruptura de tendon Achilian
    * Afectiuni reumatice:
    - spondilita anchilozanta, poliartritareumatoida
    - artroze (spondiloza, gonartroza, coxartroza
    * Sindroamelor dureroase posturale, de disfunctie sau de deranjament ale coloanei vertebrale lombosacrale
    * Hernii de disc lombare si cervicale neoperate sau operate
    * Afectiuni cardio-vasculare:
    - angina pectorala, defect septal interventricular, insuficienta aortica
    * Afectiuni uro-genitale (incontinenta urinara la femei si barbati)
    * Scleroza multipla
    * Autism
    www.popservice.ro
    www.papornitamosului.ro
    [U][COLOR=#800080][
    e-mail - adipop@popservice.ro
    ID Messenger: zalmoxa_adipop
    skype - adrianpop58
    http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
    https://www.facebook.com/groups/611112328972709/ - REGIA DE RECONSTRUCTIE A ROMANIEI
    https:/https://www.facebook.com/grou...IZEGETUSA2050/ - Piciumanii doresc PACE
    https://www.facebook.com/groups/1086016084901078/ - Avangarda de Sacrificiu

  6. #16
    Administrator
    Data înscrierii
    10.10.2011
    Locație
    CRAIOVA
    Posturi
    78.607
    [COLOR=var(--always-white)][COLOR=var(--primary-text)]programe de tratament:1. Program de tratament holistic/integrativ pentru PROBLEME DIGESTIVE.2. Program de tratament holistic/integrativ pentru BOLI CARDIACE.3. Program de tratament holistic/integrativ pentru AFECȚIUNI RESPIRATORII.4. Program de tratament holistic/integrativ pentru AFECȚIUNI ALE COLOANEI VERTEBRALE.5. Program de tratament holistic/integrativ pentru PROBLEME ARTICULARE.6. Program holistic/integrativ pentru IMUNIZARE NATURALĂ – FORTIFICAREA NATURALĂ A SISTEMULUI IMUNITAR.7. Program de tratament holistic/integrativ pentru DIABET (în special de tip 2).8. Program de tratament holistic/integrativ pentru CALCULI BILIARI(curăţarea ficatului şi a vezicii biliare).9. Program de tratament holistic/integrativ pentru INFERTILITATE sau IMPOTENȚĂ.10. Program de tratament holistic/integrativ pentru HIPER/HIPOTENSIUNE ARTERIALĂ.11. Program de tratament holistic/integrativ pentru CONTROLUL COLESTEROLULUI.12. Program de tratament holistic/integrativ pentru PIERDERE IN GREUTATE.13. Program de tratament holistic/integrativ pentru a CÂȘTIGA ÎN GREUTATE.14. Program de tratament holistic/integrativ pentru RENUNȚARE LA FUMAT.15. Program de tratament holistic/integrativ pentru RENUNȚARE LA DROGURI.16. Program de tratament holistic/integrativ pentru DETOXIFIERE & REGENERARE CELULARĂ.17. Program de tratament holistic/integrativ pentru DURERI DE CAP / MIGRENE.18. Program de tratament holistic/integrativ pentru ELIMINAREA STRESS-ULUI / INSOMNII / ATACURI DE PANICĂ.19. Program de REÎNTINERIRE FACIALĂ – “Facial Rejuvenation Acupuncture” & more.20. Program de MENȚINERE A SĂNĂTĂȚII & PREVENȚIE A BOLILOR.

    [/COLOR]




















    [COLOR=var(--primary-text)]Enter[/COLOR]





    [/COLOR]
    Madalina




    [COLOR=var(--always-white)][COLOR=var(--primary-text)]Health RetreatsTaberele TFB : “EXPERIENŢE PE CARE NU LE VEI UITA NICIODATĂ!”Un concept unic, creat de Dr. Enculescu Madalina si Dr.Roxana Mihaela (Medicină Holistică), în urma experienţelor de peste 20 de ani din Medicină şi turism recreativ şi de vindecare.Cea mai bună combinaţie de terapii şi activităţi, în locuri “mai mult ca perfecte”, cu cei mai buni profesionişti în domeniu!“Summer’s End Retreat” – în Parcul Natural Retezat Retreat de Medicină Tradițională Chineză – Munții Făgăraș “Detox & Refresh” (I-II) – “O Toamnă de Poveste” Health, Beauty & Well-Being – Natural Medicine Retreat in Italy“Detox & Refresh” – Step 2 – în Munţii Făgăraş “Energy Retreat” – în Făgăraş Detox & Refresh – Step 2 – Parcul Natural Retezat Retreat de Revitalizare – Parcul Natural ApuseniImunizare Naturală & Revitalizare – Parcul Natural Apuseni “Detox & Refresh” – Ediţie de Toamnă – Parcul Natural Retezat “Detox & Refresh” Step 1 – Parcul Natural Retezat Weekend de Revitalizare – Parcul Natural Apuseni


    [/COLOR]




















    [COLOR=var(--primary-text)]Enter[/COLOR]





    [/COLOR]
    Madalina




    [COLOR=var(--always-white)][COLOR=var(--primary-text)]ExempluETOX& REFRESH“ (I-II) – “O Toamnă de Poveste” –: 4 zile de Relaxare, Detoxifiere, Purificare și Regenerare în peisaje de poveste din Parcul Natural Apuseni & Muntii Trascău.***Retrage-te pentru 4 zile (sau mai puțin, dacă nu poți sta pe toata perioada) într-o locație cu o încărcătură spirituală deosebită,un tărâm de basm, înconjurat de munți din toate părțile,mai altfel decât locurile pe care le-ai vizitat până acum,pentru a te purifica la toate nivelurile:* fizic: prin alimentație sănătoasă (cea mai gustoasa mâncare!), sucuri fresh de cea mai bună calitate (cum îți garantăm că n-ai mai gustat până acum!), ceaiuri din plante medicinale, apă curată și aer pur de munte* la nivel energetic: prin exerciții energetice: Tai Chi Chuan, QiGong, DaoYin, etc , plus vibrația unor locuri curate din natura splendidă a României* la nivel mental & spiritual: prin vizitarea unor mănăstiri de basm, mai puțin cunoscute, însă deosebit de frumoase și cu o vibrație foarte înaltă.Întreaga zonă – și în special obiectivele pe care le vom vizita – e de o încărcătură energetică și spirituală deosebită… ținuturile sunt ca un tărâm de basm, în care vei simți că timpul trece altfel, și la întoarcere vei fi o altă persoană, schimbată mult în bine.Locație: ? de completat“Detox & Refresh” – “Primavara/Toamna de Poveste”“DETOX & REFRESH“ – “O Toamnă de Poveste” – : 4 zile de Relaxare, Detoxifiere, Purificare și Regenerare în peisaje de poveste din Parcul Natural Apuseni & Muntii Trascău.***Retrage-te pentru 4 zile (sau mai puțin, dacă nu poți sta pe toata perioada) într-o locație cu o încărcătură spirituală deosebită,un tărâm de basm, înconjurat de munți din toate părțile,mai altfel decât locurile pe care le-ai vizitat până acum,pentru a te purifica la toate nivelurile:* fizic: prin alimentație sănătoasă (cea mai gustoasa mâncare!), sucuri fresh de cea mai bună calitate (cum îți garantăm că n-ai mai gustat până acum!), ceaiuri din plante medicinale, apă curată și aer pur de munte* la nivel energetic: prin exerciții energetice: Tai Chi Chuan, QiGong, DaoYin, etc , plus vibrația unor locuri curate din natura splendidă a României* la nivel mental & spiritual: prin vizitarea unor mănăstiri de basm, mai puțin cunoscute, însă deosebit de frumoase și cu o vibrație foarte înaltă.Întreaga zonă – și în special obiectivele pe care le vom vizita – e de o încărcătură energetică și spirituală deosebită… ținuturile sunt ca un tărâm de basm, în care vei simți că timpul trece altfel, și la întoarcere vei fi o altă persoană, schimbată mult în bine.Locație: 0000În decursul acestor 4 zile TE VEI BUCURA DE:Alimentație vegetariană – alimente specifice anotimpului, doar ingrediente 100% naturale. Vom include și rețete din crudități vegetale și un procent tot mai mare de sucuri din legume și fructe.Medicină naturală: Masaj de relaxare & revitalizare + Acupunctură pentru relaxare, energizare și susținerea organelor cu rol major în detoxifiere + Moxibustie (aplicare de căldură pe anumite puncte de acupunctură) + Tehnici de eliberare și echilibrare emoțională.Remedii naturale – ceaiuri calde (atât de importante în sezonul rece!) din plante medicinale, și suplimente din plante pentru detoxifiere și energizareMișcare fizică: Gimnastică în aer liber, în fiecare dimineață + tehnici de încărcare cu energie (Qi Gong, Dao Yin) + câteva trasee pe munte și excursii în împrejurimi, la obiectivele turistice importante: Mănăstirea Sub Piatră, Peștera Huda lui Papară (legată de legende despre Zalmoxis), Vânătările Ponorului, etc. + un traseu-surpriză din munții Apuseni, mai puțin cunoscut și vizitat)Prelegeri si workshop-uri pe teme din Medicina Naturală, pentru cultivarea unui Mod de Viață Sănătos – cu accent pe procesul de Detoxifiere și Regenerare CelularăProiecții video Câteva surprize!De-a lungul Retreat-ului SE VOR EVITA:Fumatul – pentru a te putea bucura din plin de beneficiile aerului tare de munteConsumul de bauturi alcoolice – în schimb vi degusta sucuri naturale din fructe și legume care te vor detoxifia, îți vor regenera și revitaliza organele interneConsumul de droguri – ele nefiind compatibile sub nici o formă cu un mod de viață sănătosCAZAREA – va fi asigurata la o pensiune de 3 stele, prevăzută cu toate facilitățile pentru comfort: baie în cameră, apă caldă, televizor, parcare, sală de conferințe, piscină exterioară încălzită, etc.La începutul Retreat-ului fiecare participant va beneficia de o evaluare individuală a stării de sănătate, și prin metode din Medicina Orientală (diagnostic cf. Medicinei Chineze cu examen puls & limbă, Iridologie, etc.)


    [/COLOR]








    [/COLOR]
    www.popservice.ro
    www.papornitamosului.ro
    [U][COLOR=#800080][
    e-mail - adipop@popservice.ro
    ID Messenger: zalmoxa_adipop
    skype - adrianpop58
    http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
    https://www.facebook.com/groups/611112328972709/ - REGIA DE RECONSTRUCTIE A ROMANIEI
    https:/https://www.facebook.com/grou...IZEGETUSA2050/ - Piciumanii doresc PACE
    https://www.facebook.com/groups/1086016084901078/ - Avangarda de Sacrificiu

  7. #17
    Administrator
    Data înscrierii
    10.10.2011
    Locație
    CRAIOVA
    Posturi
    78.607
    programe de tratament:1. Program de tratament holistic/integrativ pentru PROBLEME DIGESTIVE.2. Program de tratament holistic/integrativ pentru BOLI CARDIACE.3. Program de tratament holistic/integrativ pentru AFECȚIUNI RESPIRATORII.4. Program de tratament holistic/integrativ pentru AFECȚIUNI ALE COLOANEI VERTEBRALE.5. Program de tratament holistic/integrativ pentru PROBLEME ARTICULARE.6. Program holistic/integrativ pentru IMUNIZARE NATURALĂ – FORTIFICAREA NATURALĂ A SISTEMULUI IMUNITAR.7. Program de tratament holistic/integrativ pentru DIABET (în special de tip 2).8. Program de tratament holistic/integrativ pentru CALCULI BILIARI(curăţarea ficatului şi a vezicii biliare).9. Program de tratament holistic/integrativ pentru INFERTILITATE sau IMPOTENȚĂ.10. Program de tratament holistic/integrativ pentru HIPER/HIPOTENSIUNE ARTERIALĂ.11. Program de tratament holistic/integrativ pentru CONTROLUL COLESTEROLULUI.12. Program de tratament holistic/integrativ pentru PIERDERE IN GREUTATE.13. Program de tratament holistic/integrativ pentru a CÂȘTIGA ÎN GREUTATE.14. Program de tratament holistic/integrativ pentru RENUNȚARE LA FUMAT.15. Program de tratament holistic/integrativ pentru RENUNȚARE LA DROGURI.16. Program de tratament holistic/integrativ pentru DETOXIFIERE & REGENERARE CELULARĂ.17. Program de tratament holistic/integrativ pentru DURERI DE CAP / MIGRENE.18. Program de tratament holistic/integrativ pentru ELIMINAREA STRESS-ULUI / INSOMNII / ATACURI DE PANICĂ.19. Program de REÎNTINERIRE FACIALĂ – “Facial Rejuvenation Acupuncture” & more.20. Program de MENȚINERE A SĂNĂTĂȚII & PREVENȚIE A BOLILOR.
    www.popservice.ro
    www.papornitamosului.ro
    [U][COLOR=#800080][
    e-mail - adipop@popservice.ro
    ID Messenger: zalmoxa_adipop
    skype - adrianpop58
    http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
    https://www.facebook.com/groups/611112328972709/ - REGIA DE RECONSTRUCTIE A ROMANIEI
    https:/https://www.facebook.com/grou...IZEGETUSA2050/ - Piciumanii doresc PACE
    https://www.facebook.com/groups/1086016084901078/ - Avangarda de Sacrificiu

  8. #18
    Member
    Data înscrierii
    10.03.2022
    Locație
    CRAIOVA
    Posturi
    36
    Programe de tratament:

    1. Program de tratament holistic/integrativ pentru PROBLEME DIGESTIVE.
    2. Program de tratament holistic/integrativ pentru BOLI CARDIACE.
    3. Program de tratament holistic/integrativ pentru AFECȚIUNI RESPIRATORII.
    4. Program de tratament holistic/integrativ pentru AFECȚIUNI ALE COLOANEI VERTEBRALE.
    5. Program de tratament holistic/integrativ pentru PROBLEME ARTICULARE.
    6. Program holistic/integrativ pentru IMUNIZARE NATURALĂ – FORTIFICAREA NATURALĂ A SISTEMULUI IMUNITAR.
    7. Program de tratament holistic/integrativ pentru DIABET (în special de tip 2).
    8. Program de tratament holistic/integrativ pentru CALCULI BILIARI(curăţarea ficatului şi a vezicii biliare).
    9. Program de tratament holistic/integrativ pentru INFERTILITATE sau IMPOTENȚĂ.
    10. Program de tratament holistic/integrativ pentru HIPER/HIPOTENSIUNE ARTERIALĂ.
    11. Program de tratament holistic/integrativ pentru CONTROLUL COLESTEROLULUI.
    12. Program de tratament holistic/integrativ pentru PIERDERE IN GREUTATE.
    13. Program de tratament holistic/integrativ pentru a CÂȘTIGA ÎN GREUTATE.
    14. Program de tratament holistic/integrativ pentru RENUNȚARE LA FUMAT.
    15. Program de tratament holistic/integrativ pentru RENUNȚARE LA DROGURI.
    16. Program de tratament holistic/integrativ pentru DETOXIFIERE & REGENERARE CELULARĂ.
    17. Program de tratament holistic/integrativ pentru DURERI DE CAP / MIGRENE.
    18. Program de tratament holistic/integrativ pentru ELIMINAREA STRESS-ULUI / INSOMNII / ATACURI DE PANICĂ.
    19. Program de REÎNTINERIRE FACIALĂ – “Facial Rejuvenation Acupuncture” & more.
    20. Program de MENȚINERE A SĂNĂTĂȚII & PREVENȚIE A BOLILOR.

    Ultima modificare făcută de Adrian Pop; 18.07.2022 la 00:58.

  9. #19
    Member
    Data înscrierii
    10.03.2022
    Locație
    CRAIOVA
    Posturi
    36
    Health RetreatsTaberele TFB : “EXPERIENŢE PE CARE NU LE VEI UITA NICIODATĂ!”

    Un concept unic, creat de Dr. Enculescu Madalina si Dr.Roxana Mihaela (Medicină Holistică), în urma experienţelor de peste 20 de ani din Medicină şi turism recreativ şi de vindecare.Cea mai bună combinaţie de terapii şi activităţi, în locuri “mai mult ca perfecte”, cu cei mai buni profesionişti în domeniu!

    “Summer’s End Retreat” – în Parcul Natural Retezat Retreat de Medicină Tradițională Chineză – Munții Făgăraș
    “Detox & Refresh” (I-II) – “O Toamnă de Poveste” Health, Beauty & Well-Being – Natural Medicine Retreat in Italy
    “Detox & Refresh” – Step 2 – în Munţii Făgăraş “Energy Retreat” – în Făgăraş
    Detox & Refresh – Step 2 – Parcul Natural Retezat
    Retreat de Revitalizare – Parcul Natural Apuseni
    Imunizare Naturală & Revitalizare – Parcul Natural Apuseni
    “Detox & Refresh” – Ediţie de Toamnă – Parcul Natural Retezat
    “Detox & Refresh” Step 1 – Parcul Natural Retezat
    Weekend de Revitalizare – Parcul Natural Apuseni

    Exemplu
    DETOX& REFRESH“ (I-II) – “O Toamnă de Poveste” –: 4 zile de Relaxare, Detoxifiere, Purificare și Regenerare în peisaje de poveste din Parcul Natural Apuseni & Muntii Trascău.

    ***Retrage-te pentru 4 zile (sau mai puțin, dacă nu poți sta pe toata perioada) într-o locație cu o încărcătură spirituală deosebită,un tărâm de basm, înconjurat de munți din toate părțile,mai altfel decât locurile pe care le-ai vizitat până acum,pentru a te purifica la toate nivelurile:* fizic: prin alimentație sănătoasă (cea mai gustoasa mâncare!), sucuri fresh de cea mai bună calitate (cum îți garantăm că n-ai mai gustat până acum!), ceaiuri din plante medicinale, apă curată și aer pur de munte* la nivel energetic: prin exerciții energetice: Tai Chi Chuan, QiGong, DaoYin, etc , plus vibrația unor locuri curate din natura splendidă a României* la nivel mental & spiritual: prin vizitarea unor mănăstiri de basm, mai puțin cunoscute, însă deosebit de frumoase și cu o vibrație foarte înaltă.Întreaga zonă – și în special obiectivele pe care le vom vizita – e de o încărcătură energetică și spirituală deosebită… ținuturile sunt ca un tărâm de basm, în care vei simți că timpul trece altfel, și la întoarcere vei fi o altă persoană, schimbată mult în bine.
    Locație: ? (de completat)
    “Detox & Refresh” – “Primavara/Toamna de Poveste”
    “DETOX & REFRESH“ – “O Toamnă de Poveste” – : 4 zile de Relaxare, Detoxifiere, Purificare și Regenerare în peisaje de poveste din Parcul Natural Apuseni & Muntii Trascău.
    ***Retrage-te pentru 4 zile (sau mai puțin, dacă nu poți sta pe toata perioada) într-o locație cu o încărcătură spirituală deosebită, un tărâm de basm, înconjurat de munți din toate părțile, mai altfel decât locurile pe care le-ai vizitat până acum, pentru a te purifica la toate nivelurile:* fizic: prin alimentație sănătoasă (cea mai gustoasa mâncare!), sucuri fresh de cea mai bună calitate (cum îți garantăm că n-ai mai gustat până acum!), ceaiuri din plante medicinale, apă curată și aer pur de munte* la nivel energetic: prin exerciții energetice: Tai Chi Chuan, QiGong, DaoYin, etc , plus vibrația unor locuri curate din natura splendidă a României* la nivel mental & spiritual: prin vizitarea unor mănăstiri de basm, mai puțin cunoscute, însă deosebit de frumoase și cu o vibrație foarte înaltă. Întreaga zonă – și în special obiectivele pe care le vom vizita – e de o încărcătură energetică și spirituală deosebită… ținuturile sunt ca un tărâm de basm, în care vei simți că timpul trece altfel, și la întoarcere vei fi o altă persoană, schimbată mult în bine.
    Locație: 0000
    În decursul acestor 4 zile TE VEI BUCURA DE:
    - Alimentație vegetariană – alimente specifice anotimpului, doar ingrediente 100% naturale. Vom include și rețete din crudități vegetale și un procent tot mai mare de sucuri din legume și fructe.
    - Medicină naturală: Masaj de relaxare & revitalizare + Acupunctură pentru relaxare, energizare și susținerea organelor cu rol major în detoxifiere + Moxibustie (aplicare de căldură pe anumite puncte de acupunctură) + Tehnici de eliberare și echilibrare emoțională.
    - Remedii naturale – ceaiuri calde (atât de importante în sezonul rece!) din plante medicinale, și suplimente din plante pentru detoxifiere și energizare
    - Mișcare fizică: Gimnastică în aer liber, în fiecare dimineață + tehnici de încărcare cu energie (Qi Gong, Dao Yin) + câteva trasee pe munte și excursii în împrejurimi, la obiectivele turistice importante: Mănăstirea Sub Piatră, Peștera Huda lui Papară (legată de legende despre Zalmoxis), Vânătările Ponorului, etc. + un traseu-surpriză din munții Apuseni, mai puțin cunoscut și vizitat)
    - Prelegeri si workshop-uri pe teme din Medicina Naturală, pentru cultivarea unui Mod de Viață Sănătos – cu accent pe procesul de Detoxifiere și Regenerare Celulară
    - Proiecții video

    - Câteva surprize!
    - De-a lungul Retreat-ului SE VOR EVITA:
    Fumatul – pentru a te putea bucura din plin de beneficiile aerului tare de munte
    Consumul de bauturi alcoolice – în schimb vi degusta sucuri naturale din fructe și legume care te vor detoxifia, îți vor regenera și revitaliza organele interne
    Consumul de droguri – ele nefiind compatibile sub nici o formă cu un mod de viață sănătos
    CAZAREA – va fi asigurata la o pensiune de 3 stele, prevăzută cu toate facilitățile pentru confort: baie în cameră, apă caldă, televizor, parcare, sală de conferințe, piscină exterioară încălzită, etc.
    La începutul Retreat-ului fiecare participant va beneficia de o evaluare individuală a stării de sănătate, și prin metode din Medicina Orientală (diagnostic cf. Medicinei Chineze cu examen puls & limbă, Iridologie, etc.)



  10. #20
    Administrator
    Data înscrierii
    10.10.2011
    Locație
    CRAIOVA
    Posturi
    78.607
    Health RetreatsTaberele TFB : “EXPERIENŢE PE CARE NU LE VEI UITA NICIODATĂ!”

    Un concept unic, creat de Dr. Enculescu Madalina si Dr.Roxana Mihaela (Medicină Holistică), în urma experienţelor de peste 20 de ani din Medicină şi turism recreativ şi de vindecare.Cea mai bună combinaţie de terapii şi activităţi, în locuri “mai mult ca perfecte”, cu cei mai buni profesionişti în domeniu!

    “Summer’s End Retreat” – în Parcul Natural Retezat Retreat de Medicină Tradițională Chineză – Munții Făgăraș
    “Detox & Refresh” (I-II) – “O Toamnă de Poveste” Health, Beauty & Well-Being – Natural Medicine Retreat in Italy
    “Detox & Refresh” – Step 2 – în Munţii Făgăraş “Energy Retreat” – în Făgăraş
    Detox & Refresh – Step 2 – Parcul Natural Retezat
    Retreat de Revitalizare – Parcul Natural Apuseni
    Imunizare Naturală & Revitalizare – Parcul Natural Apuseni
    “Detox & Refresh” – Ediţie de Toamnă – Parcul Natural Retezat
    “Detox & Refresh” Step 1 – Parcul Natural Retezat
    Weekend de Revitalizare – Parcul Natural Apuseni

    Exemplu
    DETOX& REFRESH“ (I-II) – “O Toamnă de Poveste” –: 4 zile de Relaxare, Detoxifiere, Purificare și Regenerare în peisaje de poveste din Parcul Natural Apuseni & Muntii Trascău.

    ***Retrage-te pentru 4 zile (sau mai puțin, dacă nu poți sta pe toata perioada) într-o locație cu o încărcătură spirituală deosebită,un tărâm de basm, înconjurat de munți din toate părțile,mai altfel decât locurile pe care le-ai vizitat până acum,pentru a te purifica la toate nivelurile:* fizic: prin alimentație sănătoasă (cea mai gustoasa mâncare!), sucuri fresh de cea mai bună calitate (cum îți garantăm că n-ai mai gustat până acum!), ceaiuri din plante medicinale, apă curată și aer pur de munte* la nivel energetic: prin exerciții energetice: Tai Chi Chuan, QiGong, DaoYin, etc , plus vibrația unor locuri curate din natura splendidă a României* la nivel mental & spiritual: prin vizitarea unor mănăstiri de basm, mai puțin cunoscute, însă deosebit de frumoase și cu o vibrație foarte înaltă.Întreaga zonă – și în special obiectivele pe care le vom vizita – e de o încărcătură energetică și spirituală deosebită… ținuturile sunt ca un tărâm de basm, în care vei simți că timpul trece altfel, și la întoarcere vei fi o altă persoană, schimbată mult în bine.
    Locație: ? (de completat)
    “Detox & Refresh” – “Primavara/Toamna de Poveste”
    “DETOX & REFRESH“ – “O Toamnă de Poveste” – : 4 zile de Relaxare, Detoxifiere, Purificare și Regenerare în peisaje de poveste din Parcul Natural Apuseni & Muntii Trascău.
    ***Retrage-te pentru 4 zile (sau mai puțin, dacă nu poți sta pe toata perioada) într-o locație cu o încărcătură spirituală deosebită, un tărâm de basm, înconjurat de munți din toate părțile, mai altfel decât locurile pe care le-ai vizitat până acum, pentru a te purifica la toate nivelurile:* fizic: prin alimentație sănătoasă (cea mai gustoasa mâncare!), sucuri fresh de cea mai bună calitate (cum îți garantăm că n-ai mai gustat până acum!), ceaiuri din plante medicinale, apă curată și aer pur de munte* la nivel energetic: prin exerciții energetice: Tai Chi Chuan, QiGong, DaoYin, etc , plus vibrația unor locuri curate din natura splendidă a României* la nivel mental & spiritual: prin vizitarea unor mănăstiri de basm, mai puțin cunoscute, însă deosebit de frumoase și cu o vibrație foarte înaltă. Întreaga zonă – și în special obiectivele pe care le vom vizita – e de o încărcătură energetică și spirituală deosebită… ținuturile sunt ca un tărâm de basm, în care vei simți că timpul trece altfel, și la întoarcere vei fi o altă persoană, schimbată mult în bine.
    Locație: 0000
    În decursul acestor 4 zile TE VEI BUCURA DE:
    - Alimentație vegetariană – alimente specifice anotimpului, doar ingrediente 100% naturale. Vom include și rețete din crudități vegetale și un procent tot mai mare de sucuri din legume și fructe.
    - Medicină naturală: Masaj de relaxare & revitalizare + Acupunctură pentru relaxare, energizare și susținerea organelor cu rol major în detoxifiere + Moxibustie (aplicare de căldură pe anumite puncte de acupunctură) + Tehnici de eliberare și echilibrare emoțională.
    - Remedii naturale – ceaiuri calde (atât de importante în sezonul rece!) din plante medicinale, și suplimente din plante pentru detoxifiere și energizare
    - Mișcare fizică: Gimnastică în aer liber, în fiecare dimineață + tehnici de încărcare cu energie (Qi Gong, Dao Yin) + câteva trasee pe munte și excursii în împrejurimi, la obiectivele turistice importante: Mănăstirea Sub Piatră, Peștera Huda lui Papară (legată de legende despre Zalmoxis), Vânătările Ponorului, etc. + un traseu-surpriză din munții Apuseni, mai puțin cunoscut și vizitat)
    - Prelegeri si workshop-uri pe teme din Medicina Naturală, pentru cultivarea unui Mod de Viață Sănătos – cu accent pe procesul de Detoxifiere și Regenerare Celulară
    - Proiecții video

    - Câteva surprize!
    - De-a lungul Retreat-ului SE VOR EVITA:
    Fumatul – pentru a te putea bucura din plin de beneficiile aerului tare de munte
    Consumul de bauturi alcoolice – în schimb vi degusta sucuri naturale din fructe și legume care te vor detoxifia, îți vor regenera și revitaliza organele interne
    Consumul de droguri – ele nefiind compatibile sub nici o formă cu un mod de viață sănătos
    CAZAREA – va fi asigurata la o pensiune de 3 stele, prevăzută cu toate facilitățile pentru confort: baie în cameră, apă caldă, televizor, parcare, sală de conferințe, piscină exterioară încălzită, etc.
    La începutul Retreat-ului fiecare participant va beneficia de o evaluare individuală a stării de sănătate, și prin metode din Medicina Orientală (diagnostic cf. Medicinei Chineze cu examen puls & limbă, Iridologie, etc.)
    www.popservice.ro
    www.papornitamosului.ro
    [U][COLOR=#800080][
    e-mail - adipop@popservice.ro
    ID Messenger: zalmoxa_adipop
    skype - adrianpop58
    http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
    https://www.facebook.com/groups/611112328972709/ - REGIA DE RECONSTRUCTIE A ROMANIEI
    https:/https://www.facebook.com/grou...IZEGETUSA2050/ - Piciumanii doresc PACE
    https://www.facebook.com/groups/1086016084901078/ - Avangarda de Sacrificiu

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)

Marcaje

Marcaje

Permisiuni postare

  • Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •