Buna ziua Dle Giani,
Doamna doctor Madalina Enculescu mi-a spus despre realizarile Dvs in domeniul arhitecturii si constructiilor, inventii si informatii ce mi se par ca fiind extrem de interesante. De cca 3 luni dna dr se ocupa de problemele mele de sanatate si in acest fel a aflat de proiectele la care lucrez de ceva Timp.
Pentru ca avem numitor comun privind Omenia si Bunul Simt cat si Principii ale PACII, ne-am propus sa infiintam amandoi o firma capabila sa infiinteze Resortul Academic - TINERETE FARA BATRANETE, idee pe care o are dna Dr de cand era copil.
Cateva date despre mine :
- de 30 de ani ma ocup de o Scoala de afaceri in care am discutat cu peste 30.000 de tineri. Au ramas cativa alaturi de mine, care au invatat si si-au infiintat propriile lor firme.
- am o firma de 32 de ani in domeniul electrotehnic - www.popservice.ro
- copiii mei au firme serioase in domeniul utilajelor agricole si soft - www.ruris.ro
- acum ma ocup de proiecte umanitare ( Simpozioane stiintifice anuale si o Expozitie a Pacii realizata cu copii de gradinita ), intr-un mod total altruist. Trei proiecte dintre acestea sunt uriase.
Avand un vedere ca mi-a spus despre caracterul frumos al Dvs lucru, la care tin eu f f mult, ne-am gandit impreuna sa va propunem sa facem toti trei o fIrma cu numele - AXA 8 CONSTRUCT, in care partile sociale sa fie egale -33,33 (4)%
Idealul nostru la care aspiram este acela de a construi in Romania un Oras al Sanatatii - Zalmoxa - Arsenie Boca, care face parte din acele proiecte uriase de care am spus. Celelalte doua sunt legate de ratificare Tratatului de Pace pena in anul 2050 la Sarmizegetusa Regia si de Catedrala Pacii Mondiale la Bucium.
Daca sunteti de acord, vom purta discutii comune sa stabilim strategia si logistica pasilor.
O zi Linistita,
Adrian Pop
Marcaje