Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Către toți cei care cred în șansa Resurecției Neamului Românesc

 1. #1
  Senior Member
  Data înscrierii
  10.10.2011
  Locație
  CRAIOVA
  Posturi
  70.672

  Către toți cei care cred în șansa Resurecției Neamului Românesc

  Mesaj dl. General Mircia Chelaru: Către toți cei care măcar o singură dată au intrat pe această pagină și s-au bucurat.


  Către toți cei care cred în șansa Resurecției Neamului Românesc și s-au manifestat ca simpatizanți ai Mișcării Civice ”Neamul Românesc”, devenită mai apoi ”Partidul Neamul Românesc.”
  Către toți cei care cred că trebuie și se poate!
  Apărarea românității și românismului se face doar dacă IUBITORII DE NEAM ȘI DE ȚARĂ acced la minima resursă de putere pe care să o dedice în totalitate scopului nobil al DEMNITĂȚII.
  TOȚI PENTRU ȚARĂ, NIMIC PENTRU SINE. Pentru a face din intenție nobilă faptă istorică, VOI cei care VĂ PUNEȚI NĂDEJDEA ÎN FIII SUB JURĂMÂNT AI ACESTUI POPOR, jertfiți din timpul vostru doar 10 minute. Atât cât să descărcați tabelul cu semnăturile de susținere a Partidului Neamul Românesc și să-l completați MĂCAR cu numele propriei persoane. Fiecare semnătură este ca o picătură de apă vie pe care o adunăm în MARELE DEGETAR AL PATRIEI.
  Avem nevoie de FIECARE PICĂTURĂ DE ROMÂN pentru a ne da șansa de a trimite Veghetorii noștri la Bruxell-ul european. Făcătorii de lege strâmbă și discriminatorie, care au confiscat nu numai Țara dar și dreptul ca EA să fie reprezentată cu demnitate, au impus criminalul prag de 200 de mii de semnături!!! Doamne, ce nelegiuire! Ce siluire a egalității de șanse! Știm de ce au făcut-o. Dar prin voia voastră și sfânta îndurare a lui Dumnezeu, vom izbândi. Dăruiește-ne frate român, 10 minute din viața Ta iar Noi ne făgăduim toată Viața, Neamului Românesc!


  PS.
  Găsiți tot pe pagina mea sau a PNR formatul listei care se poate descărca și adresa de expediere a formularului. Termenul limită de primire și procesare este 25 Martie. Să fie o BUNĂ VESTIRE pentru tot NEAMUL ROMÂNESC.

 2. #2
  Senior Member
  Data înscrierii
  10.10.2011
  Locație
  CRAIOVA
  Posturi
  70.672


  Organizatia Craiova a Partidului Neamul Romanesc

  Pagină apreciată ˇ 5 martie ˇ
  Partidul Neamul Românesc este în plină campanie de strângere a semnăturilor necesare pentru a putea candida la Alegerile Europarlamentare din 26 mai. Ajuta și TU!
  Descarca acest tabel, listează-l și adună semnături de la familie și prieteni. Până pe 20 martie trebuie sa avem peste 200.000 de semnături! Daca lași o adresă de mail trimitem și fisierul pdf.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)

Marcaje

Marcaje

Permisiuni postare

 • Nu poți posta subiecte noi
 • Nu poți răspunde la subiecte
 • Nu poți adăuga atașamente
 • Nu poți edita posturile proprii
 •