Partidul Neamul Romanesc filiala Gorj

Publicat de Ion-Mihai Troaca · 3 noiembrie ·Dragi gorjeni,
După îndelungă chibzuință și o atentă radiografie a societății românești, s-a înființat PARTIDUL NEAMUL ROMÂNESC. Gorjul a fost unul dintre primele județe în care s-a constituit filiala județeană a PNR, ca răspuns la neputința dovedită a așa ziselor partide tradiționale de a reforma societatea românească și care au dezămăgit profund o mare parte dintre cetățenii României, prin tot felul de concubinaje politice oneroase sau coabitări de toate culorile, cu consecința vlăguirii nației și secării, fără precedent a resurselor ei.
De ce spunem asta?! Pentru că timp de 28 de ani, neîntrerupt:
• Au fost incapabile să proiecteze un viitor, asigurându-ne doar un trecut bazat pe eșec cu continuitate;
• Au tolerat toate decăderile societății, prin renunțarea la reguli în dauna improvizației, a imitației și a lucrului de mântuială;
• Au practicat la vedere risipirea avuției naționale prin mimarea de nesfârșite reforme;
• Au pervertit valorile, au subjugat simbolurile naționale și au acaparat tot ce înseamnă pârghii de manipulare și control public;
• Au realizat o administrație neperformantă, cu instituții fară autoritate, conduse, mai mult, prin relații informale (pe sub mână), căptușite cu oamenii partidelor, lipsiți de competență. De fapt, competența nu mai este o calitate; ne-au spus mereu că oamenii politici trebuie să aibă carismă, nu cinste și competență! Drept urmare, astăzi avem parte de politicieni blindați de imunitate, ca nicăieri în lume, tot mai mulți dintre ei, educați în ritm alert, înstăriți prin fraudă, unii părând mai cinstiți decât alții!
Susținem că șansa României moderne nu mai poate sta sub semnul fatalității, ci, dimpotrivă, e vremea afirmării coerente și consistente a unui nou mod de gândire și acțiune politică și civică, ce pleacă de la necesitatea realizării coeziunii, protecției, conservării și promovării active a valorilor și intereselor vitale ale Națiunii Române.
În perioada următoare, vom avea prilejul să vă prezentăm, în detaliu, Viziunea, Strategia și Programul politic al PNR, și mai ales, Soluțiile noastre pentru normalizarea României, a mediului social, politic, economic și nu numai.
Noi toți, milităm pentru Lege, Ordine, Respect și Demnitate! Promovăm valorile și susținem competența!
Doamne ajută!
Președintele PNR - filiala Gorj,
Conf. Univ. Dr. Ing. ION NEAMȚU
P.S. - Cei care doresc să vină alături de noi, ne pot contacta prin email: SECRETARIAT@PARTIDULNEAMULROMANESC.RO
Telefon 0747/477.777 sau completând, cu inima deschisă, formularul de mai jos: