http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...ezentare-forum

Prezentare forum

Capitolul 1 - este realizat pentru cei care fac parte dintre membrii Sfatului Batranilor din Romania

SFATUL BATMANILOR

Capitouul 2 - este realizat pentru cei capabili sa inteleaga si sa realizeze o strategie de reconstructie a Romaniei reintregite

REGIA DE RECONSTRUCTIE A ROMANIEI

Capitolul 3 - este realizat pentru cei capabili sa traiasca invataturile acestui MARE ROMAN, iar din punctul meu de vedere este cel mai capabil Roman trimis de DUMNEZEU pentru a jauta acest Neam....

SFANTUL ARSENIE BOCA


Capitolul 4 - este realizat pentru cei capabili sa inteleaga si sa duca mai departe invataturile plasmatice Keshe. Ele vor sta la baza , alaturi de cercetarile Domnului Constantin Pandaru la infiintarea Orasului Sanatatii Zalmoxa - Arsenie Boca

UNIVERSUL ZALMOXA - ARSENIE BOCA - KESHE

KESHE - PROMOTORUL PACII MONDIALE

Capitolul 5 - este realizat pentru cei capabili sa lucreze efectiv la infiintarea Orasului Sanatatii Zalmoxa - Arsenie Boca

ORASUL SANATATII ZALMOXA-ARSENIE BOCA

Capitolul 6 - este realizat pentru ceice vor sa posteze divesre informatii

DISCUTII LIBERE

Capitolul 7 - este realizat pentru cei capabili sa stabileasca strategia de unificare a Romaniei cu Basarabia, sub indrumearea Sfantului Arsenie Boca
DESTEAPTA-TE ROMANE

Capitouul 8 - este realizat pentru cei capabili sa inteleaga ca acesta Agentie de Turism de Explorari va " modela " tinerii care vor realiza toata schimbarea la propriu a Romaniei Mari si a intregii Societati umane, avand ca mentor pe Sfantul nostru Arsenie Boca

Agentia de Turism de Explorari - Sarmizegetusa - Piciumanii Zalmoxieni

Capitolul 9 - este realizat pentru cei capabili sa inteleaga ca fara sa ne cunoatem cat se poate de rapid, cat de cat.
CV-uri

Capitolul 10 - este realizat pentru cei capabili sa inteleaga ca la aceste proiecte lucram zilnic si ca orice propunere viabila ca si proiect nou, este adaugat la celelalte.
PROIECTE LA CARE LUCRAM

Capitolul 11 - este realizat pentru cei capabili sa inteleaga ca fara a urma cursurile acestei Scoli online, isi va da cu pararea in tot si-n toate....adica mama esecurilor ( exceptiile confirma regula ).

SCOALA DE AFACERI ON-LINE - ZALMOXA
Capitouul 12 - este realizat pentru cei capabili sa inteleaga ca fara acces la informatii de toate genurile nu ajungem prea departe.

BIBLIOTECA UNIVERSALA ZAMOXIANA

Capitolul 13 - este realizat pentru cei care au inteles cat de cat ceea ce facem noi pe-aici, pe acest forum...si-au devenit capabili sa aiba propriile lor Societati Comerciale efienete, atat de necesare unui trai decent. Firme in Sistem Mosu - S 99 - Adrian Pop

Capitolul 14 - este realizat pentru cei capabili sa inteleaga ca sunt unele persoane in Romania care au depus sau depun SUFLET in tot ceea ce fac, fiind indrumati direct de DUMNEZEU.

SUFLETUL ROMÂNILOR

Capitolul 15 - este realizat pentru cei capabili sa inteleaga ca fara acesti Ganditori mai mari sau mai mici, Societatea Romaneaca ar merge in toate sensurile, fara noima.

URIASII IN GANDIRE AI NEAMULUI ROMANESC

TITANII TARII ROMANESTI

Capitolul 16 - este realizat pentru cei capabili sa inteleaga ca Mosu - Tudor Diaconu, Prietenul meu de Suflet a fost, este si va fi unul dintre cei mai Sufletisti Romani cunoscuti de mine si ca opera lui stiintifica este capabila de a sta la baza schimbarii intregii Societati Umane. Impreuna cu Sfantul Arsenie Boca, cu Sfantul Pantelimon, cu Mos Ilie, cu Parintele Balasa si cu intreaga Imparatie a lui DUMNEZEU ajuta toate Neamurile astfel incat Omenia si Bunul Simt sa devina LEGI planetare.

MANUSCRISELE MOSULUI - PROF.DR. TUDOR DIACONU

Capitolul 17 - este realizat pentru cei capabili sa inteleaga ca tot ceea ce stim mai bine, lasam mostenire Piciumanilor.

ASOCIATIA MICILOR SI TINERILOR EXPLORATORI ZALMOXIENI

Capitolul 18 - este realizat pentru cei capabili sa inteleaga ca fara sa-i omagiem pe Mosii si Stamosii Neamului nostru, pe Eorii care si-au data Viata pentru mai binele nostru, al tuturor, devenim roboti fara Suflet.

EROII NEAMULUI ROMANESC

Capitolul 19 - este realizat pentru cei capabili sa inteleaga ca fara inventii si inovatii, fara cei care si-au dedicat Viata acestor activitati, traiam si acum prin pesteri si ne bateam intre noi cu pietre.

SISTEM INOVATIV

ASOCIATIA EXPLORATORILOR STIINTELOR DE FRONTIERA - ZALMOXA

ASOCIATIA GANDITORILOR "CONSECINTE"

Capitolul 20 - este realizat pentru cei capabili sa inteleaga ca in permanenta trebuie sa cautam solutii de mai bine pentru noi toti.

OPORTUNITATI DE AFACERI

MATERIALE RECICLABILE

Capitolul 21 - este realizat pentru cei capabili sa inteleaga ca trebuie sa ajutam semenii sa aiba un loc de munca stabil, continuu si bine platit.

LOCURI DE MUNCA

Capitolul 21 - este realizat pentru cei capabili sa inteleaga ca trebuie sa ne ajutam semenii sa aiba un loc de munca stabil, continuu si bine platit.

LOCURI DE MUNCA

Capitolul 22 - este realizat pentru cei capabili sa inteleaga ca " mama comertului este reclama bine facuta ".

RECLAME