Laura Bretan a lăsat din nou fără cuvinte juriul de la „America’s Got Talent”: „Din acest motiv facem acest show, ca să putem să găsim oameni ca tine” (VIDEO)

Un articol de: B1.ro | 27 Iul 2016, 07:52


Laura Bretan a uimit o lume întreagă cu vocea ei a câştigăt premiului de 120.000 de euro al sezonului 6 al emisiunii “Românii au talent”. Adolescenta în vârstă de 14 ani a făcut din nou spectacol la “America’s Got Talent”, unde jurații nu au contenit cu laude la adresa ei, potrivit libertatea.ro.
Marți seara, aceasta a urcat din nou pe scenă pentru audițiile live din semifinala “America’s Got Talent”, unde a uimit din nou cu vocea ei puternică.
Laura a interpretat cântecul de “The Prayer”, pimind numai cuvinte de laudă și ovații care au făcut-o să plângă de emoții.
„Dumnezeule, în jumătate din melodia asta te-ai transformat în altcineva. De unde vine vocea aceasta? Este atât de incredibilă și de puternică…Tremur”, i-a spus Mel B, jurata care i-a dat butonul de aur.
„Din acest motiv facem acest show, ca să putem să găsim oameni ca tine. Ești o persoană atât de specială și de talentată. Ne-ai terminat cu vocea ta. Sunt atât de impresionat și atât de fericit pentru tine”, i-a spus și mogulul Simon Cowell, unul dintre cel mai dur jurați.
„Ceea ce mi se pare absolut fabulos e faptul că cu cât ai note mai grele, mai provocatoare cu atât devii mai bună…Este de necrezut. Mi s-a zbârlit pielea pe mine”, a spus și Heidi Klum.
Laura Bretan a uimit din nou la „America’s Got Talent”