Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Rick Simpson- Uleiul de canepa vindeca cancerul.

 1. #1
  Senior Member
  Data înscrierii
  20.03.2014
  Locație
  Locuiesc in Craiova,Brazda
  Posturi
  29.262

  Rick Simpson- Uleiul de canepa vindeca cancerul.

  Rick Simpson (b 1950.?): Cannabis Cure Cancer

  Dacă copiii s-au dat doze mici de [cânepă] ulei în fiecare zi ca un supliment, boli cum ar fi cancerul, diabetul, MS, și multe alte condiții ar putea fi eliminate în totalitate. --Rick Simpson *
  Sute de oameni de stiinta din intreaga lume sunt investigheaza canabinoizi sub organizarea pătură Pagina de Facebook a lui Rick are mai mult de 16.000 de like-T. Dicționar Facebook a Sceptic de pagina are mai mult de 10.000 de place. " Pagina lui are acum aproape 140.000 de apreciat; pagina SD are acum aproape 20.000. Likes sale pe Facebook au crescut de aproximativ 10 ori în doi ani, în timp ce îi place SD au dublat doar. Simpson a fost dat un premiu prestigios considerat în unele cercuri, un premiu care Român scepticul lui nu va primi nici nominalizat pentru: Libertatea Fighter Anului la Cupa Cannabis din Amsterdam .
  Mai jos voi povesti povestea lui Rick experiențele sale personale cu utilizarea și vizionarea altele folosesc ulei de cânepă. Voi urmări ca cu o privire la dovezile științifice care alții au prezentat în sprijinul puterii medicamentului miraculos de marijuana. Aș vrea să pot raporta ca totul Rick pretinde este adevărat. Am cancer si un remediu ar fi frumos. Îmi pare rău să raporteze că cânepă nu este tot ce este exagerat să fie. În campania lor zelos pentru a obține marijuana legalizat, Rick Simpson și susținătorii săi pot face mult rău. Promovează nu numai speranță falsă și răspândirea dezinformare despre puterile medicinale ale canabisului, au răspândit minciuni și dezinformare despre chimioterapie, radiatii, și alte forme de tratamente bazate pe știință pentru cancer. Ar fi o prostie să se presupună că nu există persoane cu cancer, care au renunțat la medicina bazată pe știință și folosesc marijuana pentru a le salva. Nu pizmui pe nimeni în ultimele zile, utilizând orice care pune un zâmbet, legale sau ilegale, pe fața lui. Dar eu nu sunt amuzat de avocații de canabis care au pus propria lor plăcere deasupra sănătatea și bunăstarea persoanelor care suferă de boli care pot fi tratate, în cazul în care nu curabile, de bun medicament.Pentru a face acest lucru în numele a ajuta oameni face advocacy mai patetic și dispreț numai.
  Povestea rick Simpson
  În 1974 Simpson a fost condus mașina lui în natal Nova Scotia, atunci când un raport de radio a venit pe cale un studiu care a constatat marijuana redus tumorile canceroase la soareci. Mai exact, cercetatorii de la Universitatea din Virginia a constatat ca mai multe substante chimice din marijuana au acționat atât împotriva tesutul canceros luate de la soareci si asupra tesutului canceros in soareci. * Simpson nu a citit studiul: " . activitatea Antineoplazice de canabinoide " Acesta a fost publicat in Jurnalul de Institutul National al Cancerului (Vol. 55, No. 3, septembrie 1975). Autorii studiului au scris, printre altele:
  Lewis creștere adenocarcinom pulmonar a fost întârziat prin administrarea orală de delta-9-tetrahidrocanabinol [THC], delta-8-tetrahidrocanabinol [THC], și nabinol (CBN), dar nu cannabidiol (CBD) ....
  Cele Canabinoidele (delta-9-THC, delta-8-THC, și CBN) ACTIVE in vivo impotriva celulelor tumorale Lewis pulmonare sunt de asemenea active în sistemele in vitro.
  [Notă: Delta-9-THC și Delta-8-THC sunt singurele compușii din planta de marijuana care produc toate efectele psihoactive ale marijuana. ]
  Nu voi specula cu privire la motivul pentru care, 40 ani mai târziu, nu a existat nici un studiu sau un set de studii care sa dovedit dincolo de orice îndoială rezonabilă că oricare dintre ingredientele active din marijuana opri cresterea tumorii la oameni, mult mai puțin că nici una dintre ele " vindecarea "de cancer la om. CVC - Cannabis cure Rac - Avocații cred altfel și mai târziu în acest articol voi ajunge la dovezile pe care le oferă pentru a sprijini poziția lor. Unii, inclusiv Simpson, cred că a existat o mare Guvern / Big Medicina / Big Pharma conspirație pentru a suprima cercetare și de a înăbuși progresul medical. Să obține că noțiunea fără sens din drum în față.Big Pharma nu ar lăsa o oportunitate de a face miliarde de dolari produc și comercializează produse din canabis de calitate farmaceutică. Grupurilor de interese Pharma mari ar fi peste tot politicienii pe care le au in buzunar pentru a face sa se ​​intample, dacă erau susceptibile de a fi profitabile. Ce s-ar face profitabilă ar fi capacitatea de a prezenta, în studiile clinice că funcționează, de exemplu, se oprește creșterea tumorii canceroase la om. Dovezile arată atât de departe încât este foarte puțin probabil ca canabis este panaceul avocații CCC cred că este. În plus, nu există un medic viu care nu ar vrea un remediu pentru cancer. Dacă canabis a aratat la fel de mult promit ca avocații CCC susțin, ar fi laboratoare din întreaga lume fac studiile clinice pe oameni. Făcând studii clinice pentru canabis pentru cancer este foarte scăzut pe lista de medicamente potential de a investiga în continuare pentru că arată puțin promisiunea față de alte substanțe chimice. Desigur, aș putea fi greșit. Poate există o conspirație sau poate teama de potențial de abuz este de conducere și să se amestece lumii a preveni cercetările pe marijuana. Voi lăsa acest subiect pentru alții să investigheze în continuare. Să ne întoarcem la Rick Simpson, omul care crede ulei de cânepă este un remediu pentru cancer si multe alte boli.
  Unele douăzeci de ani de Simpson audiat raportul de radio despre canabinoizi încetinirea creșterii tumorilor la soareci, el lucra în camera cazanului la un spital, când a avut un traumatism cranian. El a suferit o contuzie și de ani de zile au avut după aceea dureri de cap, zgomote în urechi, și probleme cu somnul. În 1998, el a văzut filmul frigorifică Madness II (sau a fost un episod de Dr. David Suzuki natura lucrurilor ?) despre promisiunea de marijuana ca medicament. El a decis să încerce marijuana pentru problemele sale medicale. La urma urmei, el a motivat, medicamentul prescris ducea nu lucra. Medicul său nu va prescrie marijuana, asa ca el a crescut propria. În cele din urmă a început să experimenteze cu ulei de cânepă care a făcut din muguri de plante sale. După utilizarea de ulei de cânepă, spune el, dureri de cap lui a plecat, zgomote în urechi primit tolerabil, dormea ​​bine, si artrita lui a dispărut. "În termen de câteva luni", spune el, "oamenii au văzut diferența. Uleiul controlat durerea, tensiunea mea, și mi-a permis să dorm. Mi-am pierdut in greutate si se uita 20 ani mai tânără." * Unii cititori ar putea găsi interesant că omul care pretinde ulei de cânepă cure cancer dezvoltat cancer de piele după folosirea uleiului de cânepă timp de mai mulți ani. Oricum, în 2003, Simpson a avut un loc facial îndepărtat și biopsie. Înainte de a primit rezultatele biopsiei, el auto-diagnosticat ca având o infecție în cazul în care la fața locului au fost eliminate. El a aplicat ulei de canabis la alte două locuri care nu au fost indepartate pe cale chirurgicala si cateva zile mai tarziu, spune el, au fost plecat. A pus ulei pe infectiei sa auto-diagnosticate si prea dispărut . El auto-diagnosticat ca cancer întors și din nou a aplicat canabis și din nou a ajuns la concluzia că consumul de canabis a vindecat cancerul. Biopsia a confirmat, spune el, că la fața locului a fost eliminat de cancer de piele cu celule bazale. Celelalte două locuri erai " t testate înainte au dispărut. Simpson pare să fi ajuns la concluzia că, deoarece locul îndepărtat era cancer de piele, celelalte două locuri au fost de asemenea canceroase.
  Doctor sa, desigur, a respins convingerea Simpson că a vindecat propriul cancer cu ulei de cânepă. Simpson nu a putut înțelege de ce doctorul nu-l crede. El a avut această experiență personală pe care s-au dovedit ceea ce el a susținut, nu-i așa? De ce nu ar medicul recunosc că eliminarea de cancer de piele nu a fost ceea ce la vindecat, că a fost frecarea pe de ulei de cânepă care îl vindecat? În plus, după ce a folosit ulei de cânepă lui pentru a vindeca mai multe persoane din mai multe boli diferite, inclusiv psoriazis mamei sale, el nu a putut înțelege de ce nici experții medicali, nici cei în aplicare a legii nu-l lua. El a avut propria sa experiență personală cu vindecarea și a avut acum marturii de la mulți alții să-l susțină. El a vindecat cancerul, diabetul, artrita, glaucom, și a altor boli. Ce mai au acești oameni doresc ca dovadă?
  Nimeni nu ar trebui să se îndoiască sinceritatea Simpson. El crede cu pasiune în virtuțile medicinale de ulei de cânepă. El a crescut propriile plante și a făcut propria ulei. El a dat departe de ulei de a celor care au nevoie, până când poliția a luat plantelor lui de marijuana și a trebuit să cumpere oală de a face ulei său. Chiar și acum (2014), atunci când el este oarecum de o celebritate minor daseminarii în Europa și autor al unei cărți, el nu vine peste ca fiind în el pentru bani sau faima. Fiul lui Rick, Mike, cu toate acestea, este de a lua donații prin PayPal, card de credit, verifica, sau bani.(Derulați în partea de jos a oricărei pagini pe http://phoenixtears.capentru a dona.)
  Rick Simpson poate fi un om genial și nu cred că ar trebui să-l dețină împotriva lui că el nu are nici un fundal medical sau că educația oprit în clasa a 9-a. Dar, la fel ca mulți bărbați genial, Simpson nu a încerca să susțină experiența sa personală cu dovezi științifice. El a făcut ceea ce majoritatea dintre fac cele mai multe ori el a propus săconfirme ceea ce el credea .Raționamentul său a urmat instinctele naturale. Este nefiresc să facă ceea ce oamenii de stiinta nu: încercați să dezaprobe sau falsifica beliefs.To el, convingerea că canabis vindecă de cancer a fost o chestiune de bun simț.Ar fi părut ciudat să-l să acționeze ca și cum convingerea căcanabis vindecă de cancer au fost o ipoteză pentru a fi testate. Ce ne-ar aștepta ca el să facă, da ulei de cânepă fals la unele dintre prietenii lui pentru a vedea dacă există un fel de efect placeboîntâmplă? Oamenii de știință și experți în prejudecăți cognitive știu că părtinire confirmare adăugat iluzii este o reteta pentru auto-înșelăciune. Rick Simpson nu este un om de stiinta. E un non-om de stiinta care au urmat instinctele și a tras concluziile care păreau în mod evident neconforme cu el și colegii săi credincioși.
  Înainte de a încheia acest articol cu o revizuire a ceea ce dovezile științifice arată cu privire la consumul de canabis și cancer, recomand cititorului să ia o privire la mai multe eseuri și o carte am scris despre problemele care pot apărea atunci când urmăm orbește instinctele noastre naturale. Mod natural de gândire funcționează destul de bine pentru multe aspecte din viața de zi cu zi, dar nu este foarte de incredere atunci cand vine vorba de evaluarea evenimentelor complexe cauzale, cum ar fi ceea ce cauzeaza sau cure cancer. Pentru că avem nevoie de teste bine concepute , care va minimiza prejudecățile noastre naturale și diminua șansele noastre de a auto-înșelăciune . Colectarea anecdote, care este ceea ce a făcut Simpson , este important, dar nu este un substitut pentru studii controlate asupra oamenilor. Unul simplu și probleme evidente cu metoda Simpson a stabili pretențiile sale cu privire la uleiul de cânepă este că el pare orb la nevoia de a izola compușii chimici care ar putea fi cu efect medicinal. De asemenea, el pare orb la nevoia de control al calității pentru a stabili doza. El amesteca ceea ce creste sau cumpără fără o analiză științifică a cât de mult THC sau de orice alt produs chimic, de exemplu, el se ocupă de. El incrunta totul și nu are nici o idee despre ceea ce doza el dă nimănui. Doza de orice medicament este absolut esențială pentru determinarea eficienței și siguranței acestuia. Nici el nu ține o evidență. Un om de știință ar rețineți când, în cazul în care pe corp, și cât de mult ulei de cânepă a fost ingerat sau aplicat. Înregistrări meticuloase ar fi păstrate cu privire la modul de mult de tratament a continuat, ce alte tratamente au fost date în legătură cu uleiul de cânepă, etc. În caz contrar, în cele din urmă, tot ce trebuie este o grămadă de povești, care sunt de mică valoare la problema dacă există o legătură de cauzalitate între ulei de cânepă și orice fel de efect paliativ.
  De asemenea, Simpson știe că nu toată lumea utilizează ulei de cânepă este vindecat. El si pledeaza lui, la fel ca cei de la Înalta Times , explica eșecurile, dar explicațiile lor suna ca raționalizări:
  Din păcate, nu toată lumea este salvat de ulei. În timp ce fotograful HT fost de a lua fotografii de această poveste, Simpson a primit vestea că unul dintre pacientii sai au murit după numai două zile de tratament. Simpson estimeaza ca rata de succes sa cu pacientii terminale-cancer este de aproximativ 70%. "Cei care nu pot fi salvate sunt de obicei cei care au avut cel mai chimioterapie si radiatii, sau așteptați prea mult timp pentru a începe tratamentul", spune el. "Ei trebuie să fie în măsură să rămână în viață suficient de mult pentru ca uleiul să înceapă să lucreze." De fapt, majoritatea pacientilor care au urmat chimioterapie, mor de tratament, nu boala. Dar, pentru ca chimioterapia este o industrie de miliarde de dolari care sprijină unele dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, este puțin probabil aceste corporații vor renunța acest flux profit fără luptă, indiferent de cât de multe cadavre aduna.
  Simpson prevede nici o dovadă pentru rata de succes sa pretins.Nici HT nu oferă nicio dovadă pentru afirmațiile sale ca pacientii cu cancer mor mai frecvent la chimioterapie decât de cancer și că Big Pharma împiedică lumea să se bucure un remediu ieftin pentru doar despre ceva care doare pe nimeni. În lumea lor de fantezie, Simpson și avocații săi par să cred că pot face doar lucrurile după cum le convine.

  http://skepdic.com/ricksimpson.html

 2. #2
  Senior Member
  Data înscrierii
  20.03.2014
  Locație
  Locuiesc in Craiova,Brazda
  Posturi
  29.262  Canabisul: probele de până acum
  Există mai multe persoane care au investigat dovezile stiintifice pentru afirmația că canabis vindecă de cancer. În Cannabis nu vindecă Cancer, Dr. David Gorski, un specialist de cancer de san, examinează pagina web Arjun Walia lui: 20 Studii medicale care dovedesc Canabisul poate tratarea cancerului . Ce Dr. Gorski descoperit este identic cu ceea ce altii au gasit, cum ar fi sceptic Raptor (Marijuana si cancerul ce sunt fapte și ceea ce tocmai fum),care au uitat la studiile propusa de avocați CCC ca o dovadă că canabis vindecă de cancer.

  1. Multe dintre studiile puse mai departe nu sunt chiar despre cancer.
  2. Cele mai multe dintre studii au fost studii preclinice uita la modele de culturi celulare si modele de mouse-ului.
  3. Unele dintre studii au descoperit dovezi ca canabinoizi, în anumite circumstanțe, pot stimula de fapt, cresterea celulelor canceroase si, eventual, să contribuie la progresia tumorii.
  4. Multe dintre studiile implică studii de canabinoide pentru a trata simptomele legate de cancer și efecte secundare, nu cancer în sine.
  5. În cele din urmă, studiile luate în ansamblu sugerează că unele agoniste canabinoizi purificate s-ar putea fi în valoare de investigare în continuare, dar nu oferă un caz puternic pentru canabis uscare orice tip de cancer.

  Dr. Gorski conchide:
  Există o mulțime de cercetare interesant despre rolul receptorilor canabinoizi in cancer si daca direcționarea acestora cu agoniști canabinoizi la marijuana sau alte surse naturale, agoniști sintetici sau endocannibinoids va fi un instrument util pentru a adăuga la armamentarium de terapii impotriva cancerului. Din ceea ce am știu acum, este destul de clar faptul că consumul de canabis nu vindeca cancerul, cel puțin nu de la sine și cu siguranță nu ingerate sau fumate ca marijuana sau ingerate sau aplicate local sub formă de ulei de cânepă. Chiar și în formă purificată, în mod natural derivate sau agoniști canabinoizi sintetici arată relativ activitate antitumorala modest in modelele preclinice, ceea ce înseamnă că ei vor trebui să fie combinate cu regimuri chimioterapice existente. Dacă fac găsească drumul lor în tratamentul clinic de rutina de cancer, acesta va fi prin studii riguroase farmacologice și studiilor clinice riguroase, acesta din urmă de care, în special, sunt dureros lipsesc. (Sublinierea noastră)
  Sceptic Raptor scrie:

  • Să ne amintim că există 100 de la peste 200 de tipuri diferite de cancer (numărul real depinde de modul în care unii cercetători subdiviza unele tipuri), la om. Și fiecare din aceste tipuri de cancer diferite au diferite pathophysiologies , diferite genetica, diferite prognoze, diferite cauze, și diferite tratamente. Cu alte cuvinte, nu este o boala singulara cu un curs unificat de tratament. Întotdeauna să fie sceptici atunci când cineva face ceva pretind că "cure XYZ sau previne cancerul", pentru că va fi aproape imposibil. Fiecare cancer este atât de diferit de cum fiziologia diferite, nu este doar nu o să fie o pilula magica.
  • Primul pas iau înainte să investigheze orice cerere de internet este să verificați cu Cochrane Review , care este meuinstrument de cercetare primar pentru a gasi recenzii sistematice de cercetare primara in ingrijire a sanatatii umane, și pentru a găsi cele mai bune informații de medicina bazata pe dovezi . O căutare de Cochrane Review arată nici unul de revizuire sistematică a THC sau canabis în terapiile de cancer ... [probabil că] ... nu există suficiente studii de calitate destul de mare să se rostogolească în sus într-o analiză sistematică. Asta e un indiciu, dar e mai mult o lipsa de dovezi, mai degrabă decât dovezi solide. [ Michael Kruse a Skeptic Nord consultat, de asemenea, Cochrane Review și a constatat: ". Cochrane are 3 comentarii privind consumul de canabis, dintre care trei sunt complete și nu prezintă semne de sprijinire sau să infirme canabis în tratamentul schizofreniei, sindromului Tourette sau dementa Cochrane este încă studierea canabis pentru tratamentul simptomelor de greata in cancer si in ameliorarea simptomelor la pacienții cu HIV / SIDA, astfel concluzii nu au fost elaborate. " Pentru mai multe despre ceea ce Cochrane Review sunt dați clic aici .]
  • [SR comentarii ce dovezi există și conchide:] Există puține dovezi că previne cancerul și un pic dovada că poate vindeca cancerul, dar acestea sunt foarte limitate în studii in vivo și animale, foarte preliminare și nu în studii clinicecontrolate.. (Sublinierea noastră)

  CancerResearchUK a investigat, de asemenea, studiile citate pentru a sprijini ideea că canabis vindecă de cancer.
  Nu există nici o îndoială că canabinoidelor - atât naturale și sintetice - sunt molecule biologice interesante. Sute de oameni de stiinta din intreaga lume sunt investigheaza potentialul lor in cancer si alte boli - precum daunele care pot provoca - reunite sub organizarea pătură International canabinoizi Societatea de Cercetare .
  Cercetatorii se uita in primul rand la proprietățile anticancerigene ale canabinoide înapoi în anii 1970, șimai multe sute de lucrari stiintifice uita la canabinoide si cancer au fost publicate de atunci. Acest seminar Wellcome Martorul este, de asemenea lectură fascinantă pentru pasionații de istorie de canabis medical, inclusiv entorse științifice, politice și juridice.
  Dar susține că acest corp de cercetare preclinice este solid "dovadă" că canabis sau Canabinoidele poate vindeca cancerul este foarte înșelătoare pentru pacienti si familiile lor, și construiește o imagine falsă a stării de progres în acest domeniu. De exemplu, am luat o privire la mai mult de 30 de lucrări științifice care sunt adesea solicitate pentru a "dovedi" că canabis cure diferite tipuri de cancer . (Sublinierea noastră)
  Ghici ce a găsit CancerResearchUK când au investigat aceste lucrări științifice? Nu există suficiente dovezi pentru a demonstra că canabinoidelor pot trata in mod eficient de cancer in oameni.
  Are lipsa de dovezi clinice puternice care canabis vindecă cancerul înseamnă că nu există nici un beneficiu posibil de canabis pentru aceia dintre noi cu cancer? Desigur ca nu. Mulți oameni folosesc marijuana pentru a preveni greata, anorexie, si varsaturi. Există, totuși, unele medicamente mai sigure, mai ieftine care functioneaza destul de bine pentru aceste probleme. Am găsit Zofran(ondansetron) ma ajutat enorm. Asta a spus, am aplicat pentru un card marijuana și va folosi canabis dacă Zofran închide lucru. Am putea încerca chiar de canabis să mă ajute să dorm. Nu am nici o durere semnificativa acum, așa că nu va fi încercarea de canabis pentru ameliorarea durerii. [Modificare: Am încercat ulei de canabis și unele comprimate pentru câteva luni, dar renunta. A fost scump, nu să mă ajute să dorm mai bine, dar masina mea de sunet val ocean pare mai eficient. De asemenea, nu-mi place faptul că am avut nici o idee cât de pură chestii fost sau dacă dozele am fost de a lua-ar face mai mult bine decât rău.] Studiile sunt in curs de desfasurare si intr-o zi ar putea fi puternic dovezi clinice de canabis nu este doar benefic pentru alinarea unele dintre efectele secundare mai iritante ale cancerului si cancer tratamente, dar pentru tratamentul unor forme de cancer în sine. Dar pentru acum, cererile de puterile vindecătoare miraculoase ale canabis sunt foarte exagerate și se bazează mai mult pe iluzii și auto-înșelăciune decât pe dovezi solide. S-ar putea dori să pună marijuana dvs. miraculoasă pe raft lângă dumneavoastră dicloracetat (DCA) .
  Vezi, de asemenea, cure de cancer naturale .
  lecturi suplimentarecomentarii cititornou studiu: Iata cum Cannabis ar putea ajuta organismul sa lupte impotriva cancerului de Justin Kander "Cercetatorii au testat efectele CBD, THC, iar un analog endocanabinoid numit methanandamide pe linii de celule de cancer de două pulmonar, A549 și H460, impreuna cu celule de la un cancer pulmonar pacient. Aceasta a constatat acești compuși crescut expresie a moleculei de adeziune intercelulară 1 (ICAM-1) asupra celulelor canceroase, care le-a facut mai sensibile la globule albe numite celule killer activate de limfokinele (LAK). Cu toate acestea, celulele normale nu au fost afectate acest Astfel, arătând încă o dată că canabinoidelor pot viza selectiv celulele anormale lasand in acelasi timp tesut sanatos singuri. " [/ New]Știați guvernul are un brevet din 2003 intitulată "Canabinoidele ca antioxidanți și neuroprotectori." Da. Acest brevet este atribuit Statele Unite ale Americii, reprezentat de Departamentul de Sanatate si Servicii Umane. Revendicările brevetului:
  Canabinoidele au dovedit a avea proprietati antioxidante, nu au legătură cu NMDA antagonism receptor. Această proprietate nouă face canabinoide utili în tratamentul și profilaxia mare varietate de boli de oxidare asociate, cum ar fi ischemica, legate de vârstă, canabinoide inflamatorii și autoimune diseases.The sunt gasite de a avea aplicație special neuroprotectori, de exemplu, în limitarea leziuni neurologice în urma injurii ischemice, cum ar fi accident vascular cerebral si traumatisme, sau în tratamentul bolilor neurodegenerative, cum ar fi boala Alzheimer, boala Parkinson și demența HIV.
  Ai invatat ceva nou in fiecare zi!Evaluare critică a utilizării potențialului de Canabinoidele in managementul cancerului de Belinda J Cridge și Rhonda J Rosengren în Management Cancer și Cercetării. 2013; 5: 301-313."Canabinoidele afectează o serie de cai care reglementeaza diviziunea celulara si viabilitate; cu toate acestea, cunoașterea în acest domeniu rămâne .... general, canabinoizi afectează mai multe cai de semnalizare celulara incomplete, ceea ce inseamna ca au potentialul de a reduce dezvoltarea cancerului, cresterea, si a metastazelor. Cu toate acestea, sunt susceptibile de a fi atât cancerul de și-canabinoizi specifice elemente la aceste efecte .... Canabinoidele arata un potential semnificativ ca agenți antiangiogenici, iar acest lucru se poate dovedi cheia succesului lor ca o terapie clinică, dar rolul de receptorii canabinoizi in acest răspuns este încă elucidat pe deplin. " Datorită aduce si lung istoria noastră de opoziție față de libertatea de adulti de a folosi droguri precum marijuana, este puțin probabil ca am viitorul apropiat Statele Unite vor fi sponsorizarea orice cercetare pe Canabinoidele care ar putea duce la tratamente pentru cancer benefice.
  CON
  Canabisul nu vindeca cancer de Dr. David Gorski
  Stiinta versus politica Weed de Dr. David Gorski
  Cânepă Escrocii ulei - A Page Facebook dedicată escrocii expune
  Pagina Societatea Americana de Cancer pe Marijuana
  Canabis, canabinoide si cancer - dovezile de până acum - Cancer Research UK
  Marijuana si cancer care sunt faptele și ceea ce doar fum postat pe blogul sceptic Raptor lui
  Pot. Marijuana. Cannabis. Motive înțeleasă greșit. de Eric Hall
  Canabinoidele si cancer: cauzalitate, remediere și paliativ din The Lancet - "Până acum nu există nici o dovadă că THC sau alte canabinoide au efecte impotriva cancerului la om."
  PRO
  Rick Simpson Oil (înregistrată la dl Rick L. Simpson, Livrare General, 344 Micul Forks Rd., Springhill NS, B0M1X0, Canada)
  Povestea Rick Simpson: Omul care a redescoperit leacul pentru cancer de Lincoln Horsley
  Times ridicate pe cânepă-Oil Rick Simpson "medicament"
  Rick Simpson cu propriile cuvinte - Vindecarea cancerului cu Cannabis - un videoclip YouTube
  "Miracle" Oil Cannabis: Poate tratarea cancerului, dar banii și Legea sta în calea de a afla De Chris Roberts în SF Weekly
  Institutul National de Cancer la National Institutes of Health (evident de la Centrul National de Medicina alternativa si complementare ) sfatuiesc pledeaza CCC pentru a citi mai mult decât prima pagină a raportului NCIS. Vă rugăm să citiți secțiunile despre Cancer de risc si tratamentul cancerului . Mai multe studii au descoperit un risc crescut de anumite tipuri de cancer de la consumul de canabis.Mai mult decât atât, "Nici un studiu clinic de Cannabis ca un tratament pentru cancer la om au fost identificate într-o căutare PubMed, cu toate acestea, un singur studiu, mic de injecție intratumorală a delta-9-THC la pacienții cu glioblastom multiform recurent raportat potențială activitate antitumorală [subliniere adăugat]. "
  Procesul de Rick Simpson a produce Ulei de cânepă
  Ca răspuns la mesaj Dr. Gorski pe Medicina Stiinta-Based care Marijuana nu tratarea cancerului, JD a scris:
  Cannabis NU vindeca cancerul. Nu știu cât de mult mai multe dovezi vrei / nevoie. Știm cum si de ce functioneaza, avem studiu de laborator a [sic], [sic] și studiile studiu chimică a [sic], animalele de studiu [sic], studiu uman pseudo omului [?].

  La care, Dr. Gorski a răspuns:
  Pun pariu că nu ați citit măcar jumătate (sau un sfert) a acestor articole și studii. Mai important, Te provoc să-mi arate un studiu din această listă, care nu este la fel ca douăzeci sau așa am discutat; adică, studiile preclinice de culturi celulare și animale care arată o destul de mare IC50 chiar folosind extracte canabinoizi purificate. Aceasta va necesita citirea de fapt cel puțin rezumatele (eventual mai mult) de toate aceste studii.
  IC50 este cât de mult ai nevoie de droguri pentru a inhiba lucrul pe care încercați pentru a inhiba cu 50%.
  Ultima actualizare24-May-2015


  http://skepdic.com/ricksimpson.html&prev=search
  Ultima modificare făcută de latan.elena; 28.05.2015 la 16:30.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)

Marcaje

Marcaje

Permisiuni postare

 • Nu poți posta subiecte noi
 • Nu poți răspunde la subiecte
 • Nu poți adăuga atașamente
 • Nu poți edita posturile proprii
 •