Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Mă repet. N-am īncotro!

 1. #1
  Senior Member
  Data īnscrierii
  10.10.2011
  Locație
  CRAIOVA
  Posturi
  68.468

  Mă repet. N-am īncotro!

  Mă repet. N-am īncotro!

  Publicat de Ion Coja in Amestecate pe 10.10.2013 | 8 comentarii
  „La cererea publicului” mai public o dată acest interviu, pentru vizitatorii mai proaspeți ai blogului, care nu l-au putut viziona la vremea ițirii sale īn lume. Se pare că autoritățile se pregătesc să declanșeze o vānătoare de negaționiști ai Holocaustului. Ca buni cetățeni trebuie să oferim guvernanților noștri tot concursul nostru. Vor avea de unde să-și aleagă prada citind comentariile de pe acest blog, mai ales comentariile la textul ce urmează.
  *** *** ***
  Domnule profesor ION COJA, īn 2001 la o conferintă tinută la sala Dalles si īn cāteva publicatii ati pretins că īn Romānia au fost īncetăteniti 500.000 (cinci sute de mii) de evrei, īn mare taină, fără să se publice nimic despre această veritabilă invazie. Nici un oficial nu a intervenit să vă pună la punct, să dezmintă această informatie si să linistească opinia publică!
  Dragul meu, noi nu mai avem opinie publică, asa că nu era nimic de linistit… Īn mod normal trebuia să reactioneze ziarele! Să-mi ceară dovezi si amănunte sau să mă ia la rost că alarmez lumea. Am asteptat reactia autoritătilor si a ziarelor ca să aflu că m-am īnselat! As fi fost eu primul care m-as fi bucurat si as fi suportat cu inima usoară orice corectie, chiar si penală, pentru cele afirmate, numai să se dovedească a fi vorba de o alarmă falsă!
  De la cine ati primit această informatie?
  De la o persoană din guvern, nu toti guvernantii de după 1990 sunt trădători de tară. Precum si de la un evreu de treabă, foarte bine informat, care mi-a precizat si cifra finală a evreilor care urmează să se stabilească īn Romānia: un milion! După venirea la Cotroceni a lui Băsescu am luat legătura, indirect, prin colonelul Diomid Perciun, cu un consilier al presedintelui informat asupra subiectului. Mi-a transmis prin Diomid Perciun că īn final va fi să fie un milion de evrei care se vor stabili īn Romānia si Republica Moldova… Ca o compensatie, se va face unirea cu Basarabia… Acesta a fost răspunsul!Un răspuns aproape oficial.
  Ati publicat un Apel al Romānilor pe această temă. Tradus īn engleză, depus pe la ambasade, la agentii de presă… Care a fost reactia?
  Tăcere din partea tuturor oficialilor, a tuturor autoritătilor. A īnceput Apelul să circule pe Internet īnsă si asta a fost bine. Mi-au răspuns si cātiva evrei, mirāndu-se cum de am putut imagina asa ceva! Cică evreii din Romānia abia mai sunt cāteva mii, sunt o comunitate pe cale de disparitie, trebuie să fii nebun să scornesti asa poveste!… Ba, unul mai istet, Liviu Ornea, m-a luat si peste picior: numai niste evrei nebuni ar părăsi raiul din Israel pentru mizeria din Romānia!… Nebun cine l-ar lua īn serios pe Coja!
  Sunteti īn continuare convins că se pregăteste acest veritabil exod evreiesc?
  Nu se pregăteste, el este īn plină desfăsurare. Si nu este exod, este invazie, făcută pe sest, ca să folosesc o expresie de argou din idis! O invazie care se produce după o stratagemă inedită, īncă neexperimentată īn istorie!
  ….Mergi la Frumusani sau lāngă Urziceni, poate si-n altă parte, unde s-au construit deja orăsele īntregi, veritabile ghettouri de lux pentru evreii mai speciali, să trăiască izolati de populatia autohtonă… Asta pe lāngă miile de locuinte, apartamente si vile, cumpărate de evrei pe cont propriu, īn Bucuresti si orasele mai mari. Este evident că au o strategie anume, nu vin deodată toti cei o mie de mii de evrei!… Mizează pe iuteala lor de picior si pe neatentia spectatorilor, a noastră! Ca la orice scamatorie sau īnselăciune, poti să-i zici cum vrei să-i spui! Nu mai este nicio īndoială. Am publicat de-a lungul ultimilor zece ani nenumărate dovezi, inclusiv din sursă evreiască, că acesta este planul si că a pornit derularea lui! Pierdem timpul dacă īmi ceri dovezi noi!
  De fapt, eu v-am invitat la această discutie sub impresia unui material găsit pe Internet, o declaratie a unei īnalte oficialităti iraniene, Hassan Firouzabadi, foarte multumit să constate că, si citez, zilele statului Israel sunt numărate, că evreii si-au dat seama că nu mai pot să reziste presiunii arabe, musulmane, si sunt preocupati de singura iesire pe care o mai au: să se īntoarcă fiecare evreu īn tara de unde a venit el sau părintii săi! Să părăsească Israelul!
  Cred că acest demnitar iranian stie mai bine decāt mine sau dumneata ce se īntāmplă īn Israel. Nu avem voie să ignorăm semnalul de alarmă pe care ni-l trimite… Īn Israel evreii cei mai lucizi discută despre părăsirea, măcar partială, a Israelului. A apărut si o denumire, un cuvīnt nou – „solutia diasporistă”, pentru a denumi această miscare, această strămutare a cāteva milioane de evrei, această Alia īn sens invers. Asa am găsit-o numită īn cărtile unui evreu important: Philip Roth. Sper să le fi citit si domnii Dorel Dorian si Liviu Ornea! Ei m-au contestat. Īi astept să prezinte scuze publice pentru nerusinarea cu care m-au atacat… Sunt convins că stiau mai bine decāt mine cātă dreptate aveam! Niste…
  Subiectul discutiei la care vă invit este acesta: de ce evreii n-ar avea dreptul să se stabilească īn Romānia? Drepturile Omului nu asigură si dreptul la libera circulatie?!
  Nu! Drepturile Omului īti asigură posibilitatea de a părăsi tara īn care te afli, oricare ar fi ea! Dar nimeni nu-ti dă dreptul de a alege īn ce tară să trăiesti! E absolut logic! Dacă ai plecat dintr-o tară, te stabilesti īn altă tară doar dacă esti acceptat. Īn plus – si acesta este argumentul probabil cel mai important: nu se admite nicăieri īncetătenirea īn masă, cu miile si sutele de mii! Tocmai pentru că totul este (a) ilegal si (b) īn contradictie cu vointa poporului romān, autoritătile recurg la secretul operatiunii pentru a aduce īn Romānia milionul de evrei! E īnspăimāntător că s-au găsit printre guvernanti atāti romāni trădători, care să accepte să participe la asigurarea desfăsurării īn secret a acestei vaste invazii! Suntem deja sub ocupatie străină si nici măcar nu stim! Ingenioasă mutare! Repet: fără precedent īn istorie! Cum toată operatiunea s-a făcut īn secret, cei care au participat la ea nu aveau cum să nu-si dea seama că fac ceva ilegal si teribil de imoral! Act de trădare constientă din partea guvernantilor!
  Cine sunt acesti romāni trădători?
  Īn primul rānd cei trei presedinti post-decembristi! Dintre ei, īn mod deosebit īl acuz pe Emil Constantinescu. Faptul că mama sa este evreică nu poate fi nici scuză, nici explicatie, nici justificare! Va trebui să răspundă penal! Ca si toti prim-ministri de după 1996! Ministrii de Interne mai ales. Si multi altii! Parlamentarii nu cred că au cunostintă de această invazie, că au discutat cumva acest subiect! Nici măcar īn mod neoficial, la o cafea, īntre două sedinte.
  Mai sunt si alte motive pentru care vă opuneti strămutării īn Romānia a unui milion de evrei?
  Mai am īncă un milion de motive!… Nici nu stiu cu care să īncep! Dar mai īnainte de orice dă-mi voie să-ti mărturisesc sila si lehamitea mea, a celui care pricepe si stie bine cātă minciună, cātă suferintă a produs schizofrenia evreilor sionisti care au planificat si īnfiintat statul Israel cu un dispret total pentru viata oamenilor, inclusiv a evreilor. Mă īntreb ce este acum īn mintea evreilor nevoiti din nou să rătăcească! Au īn ei măcar atāta demnitate īncāt să le ceară socoteală celor care i-au plimbat aiurea pānă īn Israel si retur?!… S-au purtat două războaie mondiale pentru a se putea īnfiinta statul Israel! Cine răspunde pentru esecul proiectului Israel īn Palestina? Chiar nimeni?!
  Dar este oare cazul să vă preocupe atāt de mult suferintele altora, fie ei si evrei?!
  Sunt foarte derutat de lipsa de reactie a evreilor de rānd, a evreilor normali, as zice. Menajamentele lor fată de sionismul a cărui victimă sunt! Evident, victimele cele mai reale sunt evreii care au făcut Alia, adică au plecat din tara de bastină īn Palestina, să sustină nasterea si consolidarea Israelului. Acei evrei sunt, majoritatea, decedati… De suferinta lor, a dezrădăcinării, copiii lor nu stiu mare lucru! Sunt bucurosi acum că statul le asigură strămutarea īn Europa, īn Polonia, īn Ungaria, īn Romānia! Numai că suferinta evreilor, de pe urma īnfiintării statului Israel, suferintă reală, este incontestabil mai mică, īn toate felurile mai mică, decāt suferinta īndurată de alte popoare pentru īnfiintarea statului Israel. Iar printre popoarele care au suferit cel mai mult de pe urma nebuniei sioniste să stii că noi, romānii, ocupăm un loc īn fată de tot! Rāndul īntāi! Cu coronită!… Numai rusii or fi suferit mai mult!
  La ce vă referiti?
  Ai auzit de actorul acela, Mel Gibson, care a declarat că evreii sunt vinovati de toate războaiele?
  Da, a cam pătit-o după aia. L-a costat mult această declaratie!
  Nu de asta-i vorba! Ci de dreptatea pe care a avut-o Mel Gibson! …Fireste, este un mod usuratic, colocvial, de a vorbi asa, de toate războaiele. Nu chiar toate! Īn mod sigur numai două: primul si al doilea război mondial!
  Chiar: numai două?!… Dar īn ce fel sustineti această acuzatie?
  Sunt multe cărti, multi autori care au promovat această idee ori au lăsat să se īnteleagă că asa stau lucrurile!… Din fericire – dacă pot spune asa, cei mai importanti si mai convingători sunt īnsisi autorii evrei! Un Benjamin Friedman, de pildă. Īn plus, te rog să aplici regula din criminalistică: cui prodest? Cui i-a folosit? Cine a tras foloasele cele mai mari? Asa se procedează īntr-o anchetă, cānd s-a produs o crimă. Īncerci să afli cine este principalul beneficiar de pe urma disparitiei victimei. Īn 99% din cazuri asa se ajunge la autorul crimei! Iar războiul ce este altceva decāt o crimă, repetată īn cāteva milioane de ipostaze… si cam toti istoricii consemnează marile cāstiguri si avantaje dobāndite de evrei după fiecare război mondial! Aceste beneficii au fost īncununate prin īnfiintarea statului Israel!
  Haideti să ne rezumăm la romāni. Se poate oare vorbi de suferintele romānilor de pe urma īnfiintării statului Israel? Cu ce ne-a afectat aparitia statului evreiesc?
  Trebuie īnceput cu o sută de ani mai īn urmă. Statul Israel s-a īnfiintat īn 1948, dar ideea de a se īnfiinta un stat, o patrie pentru evrei, a fost mult mai veche, iar pentru amplasamentul unui viitor stat al evreilor au fost luate īn calcul mai multe variante. Varianta cea mai agreată de sionisti a fost undeva pe un teritoriu unde locuiau ca majoritari romānii… Moldova lui Stefan cel Mare, incluzānd deci si Basarabia, si Bucovina, si Galitia… Cam aici au simtit evreii că se află raiul pe pămānt, cum numea Salom Alehem acest spatiu!… Si după 1830 a īnceput invadarea acestui teritoriu de către evrei. Invadarea prin infiltrare a unor persoane sau grupuri mici, aparent inofensive la nivelul evenimentelor istorice. A urmat reactia romānească, discursurile lui Vasile Alecsandri, Vasile Conta si altii, īn Parlament, articolele lui Eminescu si ale altora, īnfiintarea Miscării Legionare si lupta acesteia cu trădătorii de neam din clasa politică romānească. Ar trebui de urgentă făcut un inventar riguros al pagubelor si suferintelor noastre de pe urma tentativei de a stabili Israelul īn Romānia. Ar fi o temă de cercetare bună pentru istoricii de la Institutul pentru Cercetarea Holocaustului, căci de un holocaust a fost vorba, un holocaust īmpotriva romānilor!
  Ce rol a avut Holocaustul pentru īnfiintarea Israelului?
  Un rol decisiv! Tocmai de aceea se spun atātea minciuni despre Holocaust! Pentru a se ascunde faptul că a făcut parte din strategia sionistă! A fost planificat cu mai multe scopuri, īn mod deosebit (1) pentru a reface solidaritatea dintre evrei, (2) pentru a anihila curentul de asimilare a evreilor printre goimii crestini, (3) pentru a crea īn opinia publică acel curent de simpatie si compasiune care să determine opinia publică să accepte īnfiintarea Israelului ca pe o solutie binecuvīntată! Īn plus, a mai fost si (4) obtinerea de compensatii de la cei vinovati de genocidul pus la cale de sionisti. Īn fine, se mai vorbeste, cu argumente si cu documente, de īncă un mobil, cel mai cinic si mai criminal: (5) au fost supusi deportărilor si exterminării evreii de calitate proastă, evreii degenerati, care reprezentau un lest pentru evreime!… Acesti evrei de proastă calitate au fost selectati mai ales după starea lor economică precară. Pentru sionisti, evreii săraci nu merită să supravietuiască… Sunt rebuturi umane.
  Cunosc această ipoteză, este cutremurătoare! Mi-e greu s-o iau īn serios!
  si mie! Tot ce ti-am spus pānă acum sunt idei care circulă īn literatura negationistă. Eu nu inventez nimic!
  Mă gāndesc la evreii supravietuitori, nu cred că ar suporta această idee si nu ar reactiona! Lipsa de reactie nu cumva dovedeste că ipoteza este total fantezistă?
  Si eu m-am gāndit asa. Dar mă mai gāndesc si altfel: cine să reactioneze? Evreii si urmasii evreilor care au scăpat, care deci au fost alesi, selectati să supravietuiască? Īnchipuie-ti că ai fi pe un Titanic care se scufundă, iar căpitanul le-ar spune pasagerilor că nu sunt locuri de salvare pentru toti si că este nevoit să facă o selectie! Dacă te nimeresti printre cei care primesc un loc īn bărcile de salvare, nu te mai gāndesti să īntrebi, domnule căpitan, dar după ce criteriu ati decis cine da si cine ba?!…
  Asa si cu evreii care au supravietuit holocaustului!… Care au fost alesi să supravietuiască! Mai ales că vinovătia pentru actul exterminării īn masă a sute de mii de evrei, real, a fost pasată integral asupra altora! Integral, am spus!
  Adică?
  Adică există o vină a mai multora, nu numai a evreilor sionisti! Evrei multi au fost ucisi si īn Polonia, īn Rusia, īn Ucraina! Unii care se dau mai cunoscători sustin că holocaustul a fost o răfuială īntre evrei, care nici pe departe nu sunt un popor omogen, ci este frămāntat de dispute ancestrale īntre mai multe soiuri de evrei! Dar să nu ne depărtăm de subiectul nostru.
  Īn Romānia care evrei au murit?
  Nu-i treaba noastră acum, īn această discutie!… Important pentru noi este să stabilim că evreii care au murit īn Romānia anilor 1940-44 nu pot fi considerati victime ale Holocaustului! Citeste definitia dată holocaustului de expertii de la Yad Vashem. tine-o minte: Īn centrul Holocaustului a stat decizia de a ucide fiecare evreu – bărbati, femei, copii. Se potriveste această definitie cu faptele? A functionat vreodată īn Romānia decizia de a ucide fiecare evreu?! Nici măcar īn Germania!
  Mda, nu se potriveste deloc cu ce s-a īntāmplat īn Romānia! Nici vorbă să fi functionat īn Romānia decizia de a ucide evrei! Din păcate, comisia Elie Wiesel a pornit de la o altă definitie a holocaustului! La fel si Institutul de Cercetare a Holocaustului! O definitie inacceptabilă īntre oameni seriosi!
  Au dat altă definitie, īnlocuind uciderea cu persecutia! Dacă porneau de la definitia corectă, a doua zi trebuiau să declare desfiintată si comisia, si institutul acela, īn care s-au oplosit niste trădători, niste găinari! Niste mincinosi! Niste trāntori mai răi si mai jalnici decāt cei ce au lucrat cāndva la instiutul de istorie a PCR… Dar nici măcar definitia pe care au propus-o nu le-ar fi dat dreptul să vorbească de un Holocaust, de un genocid!
  …Partea proastă este că toată această tevatură cu Holocaustul din Romānia este direct legată de proiectul venirii acestui milion nenorocit de evrei! Cam tot ce s-a īntāmplat īn Romānia de după 22 decembrie 1989 are legătură cu această invazie insidioasă, nevăzută, neauzită… Dacă nu cumva chiar si asa zisa noastră revolutie…
  Care ar fi legătura?
  Este de asteptat ca lumea romānească, atunci cānd romānii vor constientiza ce se īntāmplă cu noi, să aibă o reactie de respingere si de adversitate fată de evreii invadatori, nu pentru că sunt evrei, ci pentru că sunt invadatori! Această reactie va fi mai mică, mai estompată, timidă chiar, dacă ni se bagă īn cap că părintii nostri au omorīt sute de mii de evrei! Unii dintre noi se vor bucura chiar, spunānd că īn felul acesta, prin venirea evreilor, ni se oferă ocazia de a ne plăti de datoria cu care ne-au īncărcat fată de evrei asa zisele crime ale lui Antonescu si ale legionarilor! Romānul acceptă cu greu un asemenea păcat fără să īncerce să obtină iertarea din cer precum si cea de pe pămānt!… Haimanalele astea sioniste si holocaustizante vor să ne creeze un complex de vinovătie fată de evrei. Calcul profund gresit! Tot mai multi romāni, īndeosebi tinerii, constientizează că de fapt evreii se fac teribil de vinovati, dovedindu-se că nu sunt capabili să nutrească sentimentul de mare noblete si demnitate umană care este recunostinta! Īn loc să ne fie recunoscători, ei īsi fac socoteală că suntem fraieri de buni si-si pot bate joc de noi! Or să constate curānd că iarăsi s-au īnselat!
  Asta sună a amenintare!
  Binenteles! Faptul de a fi īn legitimă apărare si de a-ti ajunge cutitul la os te face extrem de periculos! Tucidide atrăgea atentia că un adversar adus īn pragul desfiintării, al nimicirii totale, găseste īn el resurse nebănuite de nimeni de a riposta devastator. Căci te īmpaci cu īnfrāngerea, la gāndul că data viitoare vei fi tu victorios! Dar cānd adversarul nu vrea să te īnvingă, ci să te distrugă, să te desfiinteze, atunci reactia ta va fi de genul „mor cu el de gāt”! Să nu-ti facă iluzii cei care s-au trezit asa de usor, peste noapte, cu cetătenie romānă! Tot ce miscă-n tara asta le va fi dusman de moarte! Să se astepte la tot ce poate fi mai rău! La orice! Căci vom fi īn legitimă apărare!
  Īn numele cui vorbiti asa?
  Sper că īn numele multor romāni. Sau măcar īn numele romānilor din Vatra Romānească si din Liga pentru Combaterea Anti-Romānismului, LICAR.
  Ce ar mai fi de spus!
  Lucrul cel mai important: suferintele pe care le-a adus instaurarea comunismului īn Romānia au legătură directă cu īnfiintarea Israelului! Ca si căderea comunismului!… stiu că se vor mira multi! Dar mintea sionistilor este maladiv de īntortocheată si de combinatorie! Nu le stă mintea la frumusetea lumii si a vietii, a conditiei de om, să se bucure de ea! Ci sunt clipă de clipă chititi pe planurile lor pe cāt de ingenioase, pe atāt de falimentare pe termen lung!… Planuri atāt de īntunecate, departe de esenta luminoasă a fiintei umane. Planuri efectiv diabolice, drăcesti!
  E drept, evreii au dat cei mai mari campioni la sah! Se pricep la combinatii, la anticiparea jocului cu zece mutări sau mai multe!
  Dă-mi voie să-ti demonstrez cu altă ocazie că te īnseli. Priceperea la sah nu este sinonimă cu inteligenta! Inteligenta aia care face din om minunea Universului!… E multă paranoia īn jocul de combinatii cu zece mutări īnainte!… si mergem mai departe! Ce ziceam?
  Ziceati că instaurarea comunismului are legătură cu īnfiintarea statului Israel!
  Da, are! si putină lume īsi dă seama! Pentru că īn perioada interbelică, atunci cānd evreii au fost invitati să vină cāt mai multi īn Palestina, ca să sustină īnfiintarea statului patrie, sionistii au constatat că majoritatea evreilor sunt oameni normali si nu-si părăsesc casa si rostul lor pentru a īmplini un vis poate romantic, dar mai ales nerealist, nesăbuit! Concluzia sionistă: dacă evreii nostri nu vin de bună voie īn Palestina, să-i constrāngem să vină! Acesta a fost, printre altele, si rolul Holocaustului. Dar si asa, de la Auschwitz sau Dackau majoritatea evreilor cānd au fost eliberati au ales să plece īn altă parte, mai ales īn SUA, nu īn Palestina! Asa că mai era nevoie de ceva ca să-i constrāngă pe evrei să-si părăsească ograda, afacerile, relatiile umane etc. Si să facă Alia īn Palestina sau, după 1948, īn Israel. Acel ceva a fost instaurarea comunismului īn Estul Europei, acolo unde trăiau cei mai multi evrei, iar comunismul a īnsemnat desfiintarea proprietătii personale, a initiativei individuale, teroare politică etc. Un adevărat infern, au spus-o toti. Prin ridicarea vestitei cortine de fier, din acest infern nu aveai voie să pleci. Pentru prima oară īn istorie s-a instituit o barieră de netrecut la granita fiecărei tări comuniste. Zeci de mii de oameni si-au pierdut viata īncercānd să treacă de această barieră fără pasaport, să ajungă īn Occidentul tot mai atrăgător!
  Singurii care au primit dreptul să părăsească legal raiul comunist au fost evreii! Am īnteles…
  Dar nu au avut dreptul să-si aleagă tara unde să emigreze, ci majoritatea evreilor au fost obligati să se stabilească īn Israel! Unde, e drept, li se ofereau conditii de viată ceva mai bune ca īn tara părăsită! De unde au venit resursele materiale? Asta e altă poveste, secundară!…
  Asadar, una dintre „ratiunile superioare” care au patronat instalarea comunismului īn tările īn care locuiau cei mai multi evrei a fost să-i oblige pe evrei să plece din lagărul de concentrare comunist. Si nu uita că pretutindeni comunismul s-a instaurat prin evrei! Armata Rosie si evreii!
  Mă mir īnsă…
  Dragul meu, să nu ne pierdem īn detalii, acele detalii care vin īn contradictie cu ce spun! Lasă-mă să īnchei, adică să fac legătura īntre proiectul Israel si căderea comunismului!… Asa cum o văd eu. Poate gresesc. Pe urmă discutăm si detaliile! Deci: situatia din Israel nu a evoluat cum si-ar fi dorit multă lume, inclusiv noi, romānii nationalisti, să zicem! Nu mai zic de sionisti! E drept că Israelul s-a lătit, s-a lărgit, īn urma unor războaie care au făcut īnsă imposibilă pacea cu arabii. Īn felul acesta presiunea arabă la noile granite a devenit tot mai mare, explozivă īn orice moment! Asa că evreii responsabili de mersul lucrurilor īn Israel au īnceput să ia īn calcul si varianta esecului! Din cāte am aflat abia cu un an, doi īn urmă, īncă din anii 70-80 se discută serios pe această temă īn mediile politice si īn mass media din Israel, SUA. Am īnteles asta de la Philip Roth, amintit mai sus. După Philip Roth si alti evrei care gāndesc ca el, solutia ar fi ca evreii veniti din Europa să se īntoarcă de unde au venit, iar īn Israel să rămānă evreii proveniti din tările arabe. Fiind mai putini la număr, acestia se vor multumi cu un Israel mai mic, restrāns la granitele din momentul īnfiintării, cele din 1948.
  Să luăm cazul Romāniei, al Romāniei conduse de Ceausescu si oamenii crescuti de acesta: Īn niciun caz Ceausescu nu ar fi acceptat revenirea īn masă a evreilor plecati din Romānia! Īn plus, nici nu prea era atrăgătoare pentru evrei acea Romānie īn care ei s-ar fi īntors cu coada īntre picioare… Pentru ca revenirea evreilor īn Romānia să fie posibilă, adică să fie acceptată si tolerată de autorităti, de populatie, era nevoie ca īn Romānia să se schimbe regimul nationalist(-comunist) al lui Ceausescu si să fie īnlocuit cu un regim preocupat de valorile false ale globalizării, ale mondializării, ale multiculturalismului, ale amestecului rasial etc. Era nevoie de o Romānie cu o populatie sărăcită, descurajată, speriată de spectrul sărăciei, o Romānie din care au plecat cāteva milioane de indivizi de calitate, oameni īntreprinzători care si-au luat lumea īn cap să scape de sărăcia din Romānia! Au plecat vreo 2-3 milioane de romāni, romāni dintre cei mai energici, mai activi, asa că nu se va simti prea tare milionul de evrei care le iau locul!…
  Bine, dar din Romānia nu au plecat īn Israel un milion de evrei!…
  Eh, abia de aici, de la această constatare īncepe tragedia care ni se pregăteste! Căci scopul urmărit nu este numai dezamorsarea situatiei din Israel sau chiar abandonarea Israelului si plasarea israelienilor īn tările de origine. Ci scopul este mutarea Israelului īn Romānia! Nu la anul si nici peste 10 ani. Deocamdată la anul si īn următorii 10-15 ani se vor īngriji ca numărul evreilor si ponderea lor īn viata economică din Romānia să fie tot mai mare! Iar numărul romānilor si ponderea lor īn viata social-economică să fie tot mai mică. Nici nu le trebuie o schimbare de nume a tării! Nu forma contează, nu ambalajul, ci continutul! Iar continutul va fi tot mai evreiesc pānă ce se va atinge masa critică, dacă pot spune asa. Masa critică necesară pentru a declara si consfinti caracterul evreiesc al statului numit īn acte Romānia! Īn realitate, caracterul romānesc al acestui stat va deveni o amintire…
  Desigur, asa văd eu lucrurile, la nivelul meu de informatii si de īntelegere a lumii īn care trăiesc… Acesta este scenariul pe care īl consider că se află īn derulare… Acestea sunt intentiile unui adversar care are toate atuurile materiale īn mānă. Mai putin atuurile spirituale… si īn niciun caz sustinerea la care speră orice om cu mintea īntreagă!
  Stiu bine că acest scenariu, pus de mine pe seama intentiilor evreiesti, va suscita proteste, ale unui Dorel Dorian sau Liviu Ornea, ale unui Andrei Cornea sau Gabriel Andreescu ori Andrei Oisteanu. Stiu si că voi fi īnjurat de tot felul de nerozi sau ticălosi! Dar īi rog pe oamenii cu capul pe umeri să se gāndească la două aspecte: au plecat din Romānia īn Israel 350.000 de evrei, iar de īntors nu se īntorc mai putini, cum ar fi de asteptat, ci mai multi! Al doilea aspect: sunt oferte īn Occident, īn America, prin care evreii de acolo, nu cei din Israel, sunt īncurajati să se stabilească īn Romānia, iar Comunitatea le oferă tot sprijinul pentru instalare: circa 300.000 de dolari de căciulă. Informatia mi-a parvenit din mediul evreiesc canadian… Asadar, venirea īn masă a evreilor īn Romānia nu se limitează la a fi o solutie salvatoare pentru evreii din Israel, tot mai amenintati de presiunea arabă, musulmană! Ci, conform dictonului romānesc, potrivit căruia pe cine nu-l lasi să moară, nu te va lăsa să trăiesti, marii statregi sionisti ai evreimii se apucă iar de vechiul lor vis: Israelul pe pămānt romānesc!..
  Cine nu pricepe si nu simte că tot ce ni s-a īntāmplat după 1990 converge spre un sens numai din perspectiva acestui scenariu, este sau imbecil, sau este plătit să servească realizarea acestui proiect netrebnic!
  E teribil ce spuneti si extrem de grav. Am totusi sentimentul că oferiti scenariul unui proiect de o anvergură prea mare īn raport cu argumentele prezentate. Īn mod deosebit mi-e greu să admit că instaurarea comunismului a avut drept scop sustinerea pe plan demografic a īnfiintării statului Israel!
  Dacă dumneata simplifici si deformezi īn asemenea hal vorbele mele, ce să mai zic de altii?!…
  Cu ce am gresit?
  Instaurarea comunismului a avut cauze si scopuri multiple. Chiar dacă scopul principal nu a fost īnfiintarea sau sustinerea statului Israel, comunismul a fost util acestui nobil tel! Altminteri, īn mod sigur comunismul a avut drept scop deposedarea celor ce aveau. Īn primul rānd deposedarea celor ce aveau proprietăti funciare, rurale, imobiliare. Basca fabrici si uzine, ateliere etc. Cu asta cred că esti de acord!
  Vă dau toată dreptatea, doar am trăit din plin nationalizarea si instaurarea proprietătii de stat sau a īntregului popor!
  Si ce a urmat, ce s-a īntāmplat după căderea comunismului?
  S-a făcut retrocedarea proprietătilor!
  S-o crezi dumneata! Nu s-a făcut retrocedarea proprietătilor, ci doar s-a proclamat retrocedarea, pe hārtie, īn textul unor legi īncālcite, care au făcut ca retrocedarea să se realizeze īn proportie de cel mult 10-15% către fostii proprietari! Prin aplicarea acestor legi, peste trei sferturi din averea poporului romān care, chipurile, s-a retrocedat fostilor proprietari, a ajuns de fapt īn proprietatea altora, a unor indivizi care nu aveau niciun drept de fosti proprietari sau de mostenitori. Iar foarte multi dintre beneficiarii retrocedărilor au fost nevoiti să vīndă pe mai nimic ce au primit, astfel că, prin asa zisa cădere a comunismului, s-a definitivat un proces īnceput la 11 iunie 1948 prin nationalizare: Īn Romānia s-a schimbat radical regimul proprietătii! Proprietatea funciară si imobiliară din Romānia, aflată la 11 iunie 1948 īn proportie majoritară īn māna etnicilor romāni, iar īn 1990 aflată integral īn proprietatea poporului romān, după 1990 a trecut īn proprietatea unor alogeni, printre acesti alogeni cei mai multi fiind evreii!!
  Asta cam asa e!
  Să nu ne lăsăm păcăliti: căderea comunismului a fost provocată si controlată pas cu pas de cei care au instaurat comunismul!… Instaurarea comunismului a dus la desfiintarea proprietătii, iar căderea, asa zisa cădere a comunismului a īnsemnat revenirea la proprietatea privată, revenirea la proprietatea privată, dar cu alti proprietari, nu cei din 1948! Iar ca să se ducă pānă la capăt această schimbare de proprietari, īn Romānia s-a legiferat dreptul străinilor de a cumpăra proprietăti imobiliare, funciare īn primul rānd! Odată cu legiferarea acestui drept a īnceput palestinizarea Romāniei!
  Īncearcă să afli cum se distribuie proprietatea funciară din Romānia si vei constata că este un mare secret sau că nimeni nu stie īn a cui proprietate se află pămāntul romānesc: cāt la sută este īn proprietatea unor romāni, cāt īn propietatea altora: maghiari, tigani, evrei, arabi, italieni…
  Italieni?
  Am auzit de niste italieni că au cumpărat sute de hectare, undeva prin Ardeal sau Banat, si īn loc să facă agricultură, au ras cu buldozerele stratul fertil al solului, gros de 50-60 cm, l-au īncărcat īn trenuri si l-au dus īn Italia! Vamesii, pentru că nu aveau nicăieri trecut pe listele lor pămāntul ca marfă de export, s-au multumit cu spaga si nu au taxat nimic… Literalmente au furat pămāntul tării! Nu s-a luat nicio măsură, nicio reactie din partea guvernantilor pentru a interzice īn viitor asemenea grozăvii!
  Nu-i de mirare că se īntāmplă asa! Asta este mentalitatea străinului: să dea un tun si s-o īntindă! Cum e si vorba aceea: Băi, tigane, -ti arde satul! P…a mea, mă mut īn altul!…
  Cu alte cuvinte, credeti că nationalizarea din 1948 s-a făcut cu gāndul la legile retrocedării de după 1990? Cam..
  E adevărat că pare greu de crezut. Asta ar īnsemna că unii au stiut de acest mers al istoriei! Eu, după evenimentele la care am asistat īn viata mea, mi-am īntărit impresia, să nu-i zic convingere, că cei care au inventat comunismul si l-au instaurat, au avut tot timpul controlul acestuia, inclusiv posibilitatea de a zice La loc comanda!, adică de a desfiinta comunismul! De a demonta sandramaua, butaforia comunistă! Ai văzut ce simplu au mers toate īn toamna lui 1989! Singur bietul Ceausescu a luat īn serios toată povestea si a crezut īn viitorul comunismului, măcar īn varianta sa romānească!
  Desigur, putini, foarte putini evrei au stiut care va fi soarta soarta comunismului inventat de Ei, si cānd spun Ei nu am īn vedere numai evrei! Unul dintre cei care au stiut, cred că a fost „cel mai important evreu din Europa”! Īti aduci aminte expresia asta? Despre cine este vorba?…
  Wilhelm Filderman, presedinte al comunitătii evreiesti pe vremea lui Antonescu!… Dar de unde stiti că stia?
  Mi-am dat seama cānd am aflat că a scris niste memorii pe care le-a lăsat īn păstrare secretarului său cu indicatia ca aceste memorii să fie predate Academiei Romāne atunci cānd va cădea regimul comunist din Romānia… stia că secretarul său, ceva mai tīnăr, are toate sansele să apuce căderea mascaradei iudeo-comuniste!
  Mai vrei argumente? Fă bine si mai citeste o dată, pe www.ioncoja.ro , măcar textul intitulatRomānia, colonie a Israelului? Completează de minune discutia noastră.
  Dar nu īncheiem discutia noastră fără să-ti ofer o informatie extrem de elocventă īn sensul celor de mai sus: de cātiva ani, ofiterii SRI au primit ordinul ca, īn prezentarea cazurilor pe care le cercetează, cazuri care privesc siguranta natională, să nu mai facă mentiunea numelui pe care l-au purtat la nastere infractorii sau suspectii urmăriti, să nu mai precizeze că acestia si-au schimbat la un moment dat numele. Ei sau părintii lor!… Stii care a fost unul din motivele pentru care Ceausescu si-a atras ura lor, a celor care l-au ucis īn ziua de Crăciun? Dăduse īn 1988 Ceausescu un pricaz prin care fiecare cetătean cu functii mai importante īn Partid sau īn Stat trebuia să facă īn scris o auto-biografie cu mentiunea expresă a oricărei schimbări de nume intervenită la rudele foarte apropiate: părinti, bunici, frati, copii, socri, cumnati etc. Si să mentioneze la fiecare numele purtat la nastere si locul nasterii. Unii au refuzat sau au tergiversat depunerea acestei auto-denuntări (căci asa ceva era īn fond!). S-a cam luat de gānduri cānd a văzut Ceausescu cāt de multi erau cei ce aveau de ascuns o schimbare de nume, tipică celor care au avut o misiune de executat īmpotriva celor al căror nume l-au īmprumutat. Oameni care īsi ascund trecutul si viitorul!
  Īsi acund viitorul lor? Asta cum vine?!
  Adică au de ascuns niste intentii sau angajamente ostile tării, romānilor!… Cumva nu ti-e clar cine a avut de ascuns asa ceva? Nu evreii ca Alexandru Graur sau Stefan Cazimir, ai căror părinti si-au schimbat numele ca semn al adeziunii lor la valorile autohtonilor, ca evrei pămānteni cum s-au considerat! Ci evreii sionisti, cominternisti… Vrei nume?
  Numai nume de morti! Să nu avem probleme cu tribunalul…
  Ai văzut dumneata evreu mort?!… Asa-i că n-ai văzut?! Nu mor, se prefac, domnule!… Dar cine-i mai crede?!
  O ultimă īntrebare: de ce īl acuzati pe Emil Constantinescu mai mult decāt pe ceilalti presedinti?
  Nu-i mai breaz niciunul, la urma urmelor! Băsescu a ajuns presedinte pe voturi furate! Nici Emil Constantinescu nu a avut voturile necesare pentru a deveni presedinte! Oricāt am fi noi de prosti sau zevzeci, romānii nu aveau cum să-si aleagă un asemenea presedinte, un ins atāt de sters, fără pic de sare si piper, gol si artificial īn tot ce spune!… El a fost impus, cu pretextul că īn felul acesta ne obisnuim cu ideea de alternantă democratică la putere etc., etc. Bla-blauri… Īn realitate, īn 1996, Iliescu, sfătuit sau convins de americani, a acceptat să se declare īnvins, desi avea cele mai multe voturi, cu conditia ca după patru ani să se īntoarcă la Cotroceni… Emil Constantinescu si Conventia Democratică a acceptat să facă ceea ce Iliescu si PDSR, īn legislatura 1992-96, s-au eschivat să facă, anume să legifereze vānzarea de terenuri către asa zisii investitori străini, către străini, deci! Pe scurt, evreilor!O dată legiferat acest act de trădare natională, s-a putut īncepe si īncetătenirea frauduloasă a evreilor. Primii 500.000 (cinci sute de mii) de evrei au fost īncetăteniti pe vremea lui Emil Constantinescu! Acesta este marele său „rol” istoric! A acceptat invazia evreiască īn Romānia!
  Īn legislatia 1992-96 s-a discutat īn comisia de politică externă a Senatului, din care făceam parte, posibilitatea ca Romānia să ofere găzduire, temporară, pentru 300.000 īn caz de fortă majoră! Am fost toti de acord!… Acum īmi dau seama că a fost un prim test pentru a sonda terenul. Ni s-au dat si explicatii: 300.000 reprezintă capacitatea de cazare a hotelurilor din statiunile turistice…
  Cānd vor fi luati la īntrebări acei evrei īncetăteniti īn mod fraudulos, infractori īn fond, ei vor spune că au plecat din Romānia fără voia lor, că i-au silit autoritătile comuniste din Romānia, că ei nu au renuntat niciodată la cetătenia romānă… Acest alibi – dacă-l putem numi asa, le este īntărit de raportul lui Tismăneanu, care spune numai minciuni despre evreii din Romānia acelor ani, minciuni orientate īnsă de o idee: să facă din revenirea evreilor īn Romānia un act de reparatie a unei injustitii! Īn raportul lui Tismăneanu evreii sunt declarati victime ale regimului comunist!… Nici că se putea o minciună mai cinică!… Acest raport este īnsă opera lui Traian Băsescu! Asta uită lumea sau nu pricepe!… Băsescu, sfidānd īntreaga societate romānească, l-a desemnat pe netrebnicul de Tismăneanu să-si bată joc de noi si de mortii nostri!…
  Minciună organizată: cu cātiva ani īn urmă, Dorel Dorian, comentānd Apelul nostru, adică informatia că sute de mii de evrei se pregătesc să ne cadă pe cap, afirma dl Dorian că nici vorbă de asa ceva. Desi, īn principiu, zicea tot el asa, īntr-o doară, vreo trei sute de mii de evrei, dintre cei plecati, nu au renuntat niciodată la cetătenia romānă! Asa că acestia sunt mai departe la fel de cetăteni romāni ca si mine sau dumneata!… Absolut nerusinati! Fiii minciunii, le-a spus bine Cine le-a spus asa!
  Precizez īnsă, īn īncheiere: nici termenul revenire nu este corect. Termenul corect esteinvazie, invazie perfidă, dezonorantă, făcută pe ascuns, hoteste, fără acoperire legală, lipsită si de legitimitate! Dar mai ales lipsită de demnitate!…
  Vă multumesc pentru discutia pe care ati avut amabilitatea să…
  Să nu uit! Situatia care ni se pregăteste este agravată de faptul că acest milion de evrei īnseamnă circa opt sute de mii de alegători, care vor vota foarte disciplinat, grupat. Ei vor putea să basculeze rezultatul alegerilor din Romānia si să impună guvernul pe care īl vor dori! Adică vom intra sub un jug străin, alogen, israelit, cum nu am mai fost nici sub ocupatia sovietică sau fanariotă!
  Credeti că intentia guvernului de a introduce votul de la distantă, prin corespondentă, are legătură cu īncetătenirea acestui milion de evrei din Romānia?
  Ai perfectă dreptate! Nu m-am gāndit, dar sigur despre asta este vorba, pentru ei s-a făcut legea si nu pentru romānii din diasporă!… Nu uita că acesti romāni s-au trezit reprezentati īn Parlament prin evreul Raymond Luca, un individ de o mediocritate deplină, cu resentimente anti-romānesti pe care nici nu se gāndeste să le ascundă! Iese cu ele īn tārg si nimeni nu-i dă una după ceafă!
  Avem romāni de mare calitate īn diasporă! Ce a fost īn mintea PNL-ului cānd au desemnat un asemenea candidat?! Un neisprăvit!…
  Neisprăvit neisprăvit, dar evreu!
  Si nu se găsea un evreu de ispravă?!… Le recomandam eu o sută! Un …milion chiar!
  Există solutie la această problemă?
  La orice problemă există solutie. Cu conditia să existe vointa de a găsi solutia, de a rezolva problema.
  Dacă ati avea puterea de a decide, ce ati propune?
  Nimic altceva decāt transparentă totală! Doar tot Occidentul asta ne cerea, celor din lagărul comunist īnainte de 1990: transparentă si iar transparentă, glasnost! Cine vrea să facă carieră politică si cine este detinătorul unor bunuri materiale care depăsesc o anumită valoare, să fie obligat să-si facă cunoscută nationalitatea. Chiar dacă el se declară romān! Adică să stim ce au fost toti ascendentii din familia sa! Cu toate schimbările „strategice” de nume produse vreodată! Īntr-o tară ca Romānia, care dă atāt de multe facilităti minoritătilor nationale, a cere să cunosti etnia cetătenilor care aspiră la functii si pozitii privilegiate nu este o discriminare. Ci tine de dreptul poporului romān de a-si prezerva identitatea si continuitatea ca factor decisiv al istoriei ce se desfăsoară īntre hotarele Romāniei! Dreptul de a asigura „continutul” romānesc al Romāniei. Acest drept este īn acelasi timp obligatia fundamentală a clasei politice.
  Nu am nimic īmpotrivă ca un cetătean romān, de etnie patagoneză, să ajungă presedintele Romāniei, dacă merită si este atāt de potrivit pentru această functie. Dar cānd trei presedinti la rānd, toti vinovati de mari crime īmpotriva poporului romān, au tangentă cu aceeasi etnie, patagoneză sau martiană, coincidenta aceasta miroase a lucru necurat. E ca si cum cineva ar cāstiga de trei ori la rānd premiul cel mare la Loto!… Cāt ne mai lăsăm prostiti?!
  Una din lectiile istoriei noastre este aceea că mult rău ne-au făcut o serie de alogeni care si-au ascuns etnicitatea. Au fost si multi alogeni care au făcut numai bine tării, dar aceia nu si-au ascuns ascendentii, apartenenta la altă etnie! Binenteles că mult rău ni l-au făcut romānasi de-ai nostri, dintre cei mai neaosi! Nu generalizăm īn niciun fel! Tocmai de aceea, pentru a nu generaliza īn mod abuziv si prostănac, trebuie să stim adevărul despre fiecare individ, măcar despre politicieni si despre marii proprietari! Nu văd de ce un om serios, mānat de intentii cinstite, ar face un secret din apartenenta etnică a părintilor săi!
  Recunosc dreptul oricărui cetătean romān de a se declara etnic romān! Chiar dacă ambii săi părinti au avut altă constiintă etnică! Pe un astfel de concetătean īl pretuiesc cu un plus de simpatie si solidaritate civică. Cu conditia de a nu face un secret din apartenenta părintilor săi la altă etnie! O asemenea īmprejurare trebuie să fie cunoscută măcar pentru a fi pretuită si mai mult, asa cum se cuvine, disponibilitatea persoanei respective pentru o angajare civică īn folosul comunitătii romānesti.

 2. #2

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează īn acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)

Marcaje

Marcaje

Permisiuni postare

 • Nu poți posta subiecte noi
 • Nu poți răspunde la subiecte
 • Nu poți adăuga atașamente
 • Nu poți edita posturile proprii
 •