PDA

Arată versiune întreagă : SereAdrian Pop
16.08.2012, 11:20
SERE

http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4752-Programul-quot-Prima-Sera-quot-afla-cum-primesti-bani-de-la-UE!

eră de grădină C6 Green 6,10 mp (http://www.seretransilvania.ro/sere/sera-de-gradina-c6-green-6-10-mp-promo)

O sera cochetă. ideală creșterii florilor sau legumelor in grădina ta. Structura serei este din aluminiu si este acoperită cu policarbonat celular cu grosime de 6mm, cu 3 pereti. Policarbonatul oferă o excelentă termoizolare care vă permite utilizarea serei aproape tot timpul anului fără încălzire. Sera vine montată pe un cadru de oțel galvanizat care este furnizat în prețul serei. Ușile glisante vă oferă o soluție eleganta de acces si ventilare [...]
http://www.seretransilvania.ro/uploads/produse/schite/ASA8181Gframe%281%29%20copy.jpg
mai mult (http://www.seretransilvania.ro/sere/sera-de-gradina-c6-green-6-10-mp-promo) Preţ vechi:
3490
3141 Lei - 715 euro - preţ fără TVA


http://www.seretransilvania.ro/uploads/produse/RC8181Ga.JPG (http://www.seretransilvania.ro/sere/sera-de-gradina-c6-green-6-10-mp-promo)
Acasă (http://www.seretransilvania.ro/)
Solarii Profesionale (http://www.seretransilvania.ro/solarii)
Sere Modulare (http://www.seretransilvania.ro/sere-modulare)
Hobby (http://www.seretransilvania.ro/sere)
Încălzire (http://www.seretransilvania.ro/incalzire)
Ventilare (http://www.seretransilvania.ro/ventilare/18/ventilare-seresolarii)
Irigaţii (http://www.seretransilvania.ro/irigatii/13/irigatii-pentru-sere-si-solarii)
Folie (http://www.seretransilvania.ro/folie/4/folie)
Accesorii (http://www.seretransilvania.ro/accesorii)
Finanţare (http://www.seretransilvania.ro/finantare-sere-solarii-parteneriat-brd)
Contact (http://www.seretransilvania.ro/contact)

Solar Mini 4,5 x 12m, 54mp

Oferă o soluție profesională de creștere a legumelor și florilor.
Structura: este din oțel galvanizat cu diametrul de 28 de mm. Zincarea Sendzimir Z275 și oțelul FE320 oferă garanția calității și durabilității acestor structuri.
Arcele sunt dispuse din 2 în 2 metri, și sunt conectate prin 3 profile de 28 de mm (2 pe lateral și 1 la coamă), ceea ce conferă robustețe și rezistență sporite.
Folia: triplustratificată, rezistentă la ultraviolete(UV), infraroșii (IR),elongație (EVA) , cu o grosime de 200 de microniși cu un efect termic de 80%, transmisie a luminii de 90% și o difuzie a luminii de 22%. Garanția pentru folie este de 50 de luni.
Opționale la cerere:
- Sistem pentru ventilare laterala - roluire manuala a foliei pe laterala pentru o aerisire mult mai eficienta. Recomandat pentru culturile inalte. Pret 1100 lei
- Sistem de irigații prin aspersie sau prin picurare
- Sistem de încălzire electrică

2430 Lei preţ fără TVA

comandă acum (http://www.seretransilvania.ro/#)
Preţ vechi:
2700 Leihttp://www.vseteplichky.ru/images/c2_tr.jpghttp://www.vseteplichky.ru/images/spacer.gif

http://www.vseteplichky.ru/img/teplisa_kalina.jpg 25 730.00
643 E


Описание Теплицы "Калина" ... (http://www.vseteplichky.ru/prices/teplica-kalina.html)
http://www.seretransilvania.ro/uploads/produse/MS4,5%20b%20copy.JPG (http://www.seretransilvania.ro/uploads/produse/big/MS4,5%20b%20copy.JPG)http://www.vseteplichky.ru/img/teplisa_ryabina.jpg

http://www.all.biz/ro/sere-sub-policarbonat-bgg1091118

Dragos
16.08.2012, 21:44
http://www.incont.ro/bani/sere-subterane-cum-poti-produce-legume-si-iarna-fara-curent-sau-gaz.html

Sere subterane.

Sere subterane. Cum poti produce legume si iarna, fara curent sau gaz VIDEO In timp ce ai nostri se vaita mereu ca e greu in agricultura si depind de capriciile vremii, asiaticii si-au facut sere sub pamant. In felul acesta produc rosii inclusiv iarna, cand restul satenilor stau la gura sobei, cu un pahar de tuica in mana.
Embed:


Minunea chinezeasca e intampla in Buzau, iar autorii demonstreza ca sunt urmasii celor care au ridicat Marele Zid. Tot de la un zid porneste ciudata sera. Indiferent de cat de frig este afara, nu are nevoie de curent electric si nici de gaz pentru incalzire. Constructia este unica la noi in tara.

Sera a fost construita la 1,5 metri adancime, iar pamantul care a fost scos pentru a face groapa a fost folosit pentru ridicarea unui perete, gros de 6 metri. Vara, acesta inmagazineaza caldura, care iarna este consumata treptat.

Un model de business ingenios si usor de urmat. In loc de lemn, strainii au folosit bambus ca sa faca scheletul solarului.

Chinezii sunt dispusi sa le ofere gratis proiectul lor celor care vor le sa urmeze exemplul. Investia - spun ei - e rentabila si se amortizeaza in mai putin de un an, daca punem la socoteala faptul ca in 12 luni sera produce 400 de tone de rosii. Acum, asiaticii sunt deja la a doua productie si pana la Craciun pregatesc alte doua.

In felul acesta romanii vor lua de la piata rosii de Buzau, dar din samanta chinezeasca.

Incont.ro, disponibil si in varianta pentru mobil: m.incont.ro (http://m.incont.ro)

Share (http://www.facebook.com/sharer.php) http://web3.protv.ro/assets/sport/design/images/tweet.gif (http://twitter.com/home/?status=Sere%20subterane.%20Cum%20poti%20produce%2 0legume%20si%20iarna,%20fara%20curent%20sau%20gaz% 20VIDEO%20http://www.incont.ro/in-30083)


Ti-a placut acest articol? Voteaza-l aici! (http://www.incont.ro/bani/sere-subterane-cum-poti-produce-legume-si-iarna-fara-curent-sau-gaz.html#)Articole pe acelasi subiect:
http://web3.protv.ro/assets/incont/2010/04/19/image_galleries/3662/unic-in-romania-sere-incalzite-cu-apa-geotermala-vezi-aici-unde-si-de-ce_size4.jpg (http://www.incont.ro/utilitare/unic-in-romania-sere-incalzite-cu-apa-geotermala-vezi-aici-unde-si-de-ce.html) Unic in Romania: Sere incalzite cu apa geotermala! Vezi aici unde si de ce! (http://www.incont.ro/utilitare/unic-in-romania-sere-incalzite-cu-apa-geotermala-vezi-aici-unde-si-de-ce.html)
http://web3.protv.ro/assets/incont/2011/08/02/image_galleries/14341/rosii-1_size4.jpg (http://www.incont.ro/agricultura/legumele-romanesti-s-ar-putea-intoarce-pe-tarabe-in-ce-conditii-se-pot-lua-finantari-de-la-ue.html) Legumele romanesti s-ar putea intoarce pe tarabe. In ce conditii se pot lua finantari de la UE VIDEO (http://www.incont.ro/agricultura/legumele-romanesti-s-ar-putea-intoarce-pe-tarabe-in-ce-conditii-se-pot-lua-finantari-de-la-ue.html)
http://web3.protv.ro/assets/incont/2011/07/21/image_galleries/13988/agricultura-la-pamant-fara-depozite-de-legume-si-fructe-fermierii-vor-da-faliment_1_size4.jpg (http://www.incont.ro/agricultura/cresterea-economica-a-romaniei-depinde-de-agricultura-insa-fara-depozite-de-legume-si-fructe-fermierii.html) Cresterea economica a Romaniei depinde de agricultura. Insa, fara depozite de legume si fructe, fermierii vor da faliment VIDEO (http://www.incont.ro/agricultura/cresterea-economica-a-romaniei-depinde-de-agricultura-insa-fara-depozite-de-legume-si-fructe-fermierii.html)
http://web3.protv.ro/assets/incont/2011/07/20/image_galleries/13947/productie-record-de-legume-romanesti-dar-in-hipermarketuri-ajunge-tot-marfa-de-import-care-sunt-cauzele_size4.jpg (http://www.incont.ro/agricultura/productie-record-de-legume-romanesti-dar-in-hipermarketuri-ajunge-tot-marfa-de-import-care-sunt-cauzele.html) Productie record de legume romanesti, dar in hipermarketuri ajunge tot marfa de import. Care sunt cauzele VIDEO (http://www.incont.ro/agricultura/productie-record-de-legume-romanesti-dar-in-hipermarketuri-ajunge-tot-marfa-de-import-care-sunt-cauzele.html)
http://web3.protv.ro/assets/incont/2011/07/19/image_galleries/13920/paradoxul-agriculturii-romanesti-producatorii-isi-lasa-legumele-pe-camp-pentru-ca-nu-au-unde-sa-le-vanda_size4.jpg (http://www.incont.ro/agricultura/paradoxul-agriculturii-romanesti-producatorii-isi-lasa-legumele-pe-camp-pentru-ca-nu-au-unde-sa-le-vanda.html) Paradoxul agriculturii romanesti. Producatorii isi lasa legumele pe camp pentru ca nu au unde sa le vanda VIDEO (http://www.incont.ro/agricultura/paradoxul-agriculturii-romanesti-producatorii-isi-lasa-legumele-pe-camp-pentru-ca-nu-au-unde-sa-le-vanda.html)
http://web3.protv.ro/assets/incont/2011/07/06/image_galleries/13533/doar-o-treime-din-legumele-si-fructele-din-piete-sunt-romanesti-cum-ne-pacalesc-falsii-producatori-video_size4.jpg (http://www.incont.ro/agricultura/doar-o-treime-din-legumele-si-fructele-din-piete-sunt-romanesti-cum-ne-pacalesc-falsii-producatori-video.html) Doar o treime din legumele si fructele din piete sunt romanesti. Cum ne pacalesc falsii producatori VIDEO (http://www.incont.ro/agricultura/doar-o-treime-din-legumele-si-fructele-din-piete-sunt-romanesti-cum-ne-pacalesc-falsii-producatori-video.html)
http://web3.protv.ro/assets/incont/2011/06/13/image_galleries/12841/legumele-si-fructele-romanesti-sparg-granitele-soiurile-autohtone-la-mare-cautare-in-strainatate-video_size4.jpg (http://www.incont.ro/agricultura/legumele-si-fructele-romanesti-sparg-granitele-soiurile-autohtone-la-mare-cautare-in-strainatate-video.html) Legumele si fructele romanesti sparg granitele. Soiurile autohtone, la mare cautare in strainatate VIDEO (http://www.incont.ro/agricultura/legumele-si-fructele-romanesti-sparg-granitele-soiurile-autohtone-la-mare-cautare-in-strainatate-video.html)
http://web3.protv.ro/assets/incont/2011/09/19/image_galleries/15714/preturile-puse-la-pamant-de-cantitatile-enorme-de-legume-romanesti-producatorii-abandoneaza-recolta-pe_size4.jpg (http://www.incont.ro/agricultura/preturile-puse-la-pamant-de-cantitatile-enorme-de-legume-romanesti-producatorii-abandoneaza-recolta-pe.html) Preturile, puse la pamant de cantitatile enorme de legume romanesti. Producatorii abandoneaza recolta pe camp sau in piete VIDEO (http://www.incont.ro/agricultura/preturile-puse-la-pamant-de-cantitatile-enorme-de-legume-romanesti-producatorii-abandoneaza-recolta-pe.html)
http://web3.protv.ro/assets/incont/2011/10/17/image_galleries/16514/muraturi-ldquo-made-in-romania-rdquo-productia-buna-de-legume-aduce-din-nou-in-galantare-conservele-romanesti_size4.jpg (http://www.incont.ro/agricultura/muraturi-ldquo-made-in-romania-rdquo-productia-buna-de-legume-aduce-din-nou-in-galantare-conservele-romanesti.html) Muraturi “made in Romania”. Productia buna de legume aduce din nou in galantare conservele romanesti VIDEO (http://www.incont.ro/agricultura/muraturi-ldquo-made-in-romania-rdquo-productia-buna-de-legume-aduce-din-nou-in-galantare-conservele-romanesti.html)
http://web3.protv.ro/assets/incont/2011/11/24/image_galleries/17627/cumparam-sau-nu-produse-romanesti-ce-spun-comerciantii-din-piete-cand-isi-vand-marfa_size4.jpg (http://www.incont.ro/agricultura/cumparam-sau-nu-produse-romanesti-ce-spun-comerciantii-din-piete.html) Cumparam sau nu produse romanesti? Ce spun comerciantii din piete VIDEO (http://www.incont.ro/agricultura/cumparam-sau-nu-produse-romanesti-ce-spun-comerciantii-din-piete.html)

Citeste despre: Sere (http://www.incont.ro/stiri-despre/sere), legume (http://www.incont.ro/stiri-despre/legume)

Adrian Pop
26.09.2012, 09:37
Show Recent Messages (F3)

Pop Adrian: MATCA - O panorama a Comunei.
http://www.youtube.com/watch?v=LVEw-bSNRuUWatch With Me
Pop Adrian: http://www.incont.ro/bani/sere-subterane-cum-poti-produce-legume-si-iarna-fara-curent-sau-gaz.html

Adrian Pop
26.09.2012, 10:00
http://www.incont.ro/idei-de-afaceri/ieri-someri-azi-angajati-in-propriile-sere-sute-de-localnici-din-alba-trecuti-de-prima-tinerete-au-reusit.html


Angajati in propriile sere. Sute de localnici din Alba, trecuti de prima tinerete, au reusit sa puna pe picioare afaceri de succes VIDEO

Oricat de grea ar fi situatia economica, sunt destui oameni care nu se multumesc sa intinda mana si sa primeasca bani de la stat. Un exemplu de curaj primim dintr-o localitate din judetul Alba, unde sute de localnici trecuti de prima tinerete au reusit sa puna pe picioare afaceri de succes, dupa ce au fost dati afara de la fabrica. Oamenii si-au ridicat in curti solarii, iar acum culeg roadele: salata, spanac si ridichi, adica marfa scumpa in luna ianuarie.


Embed:


Doamna Virica este o luptatoare: dupa ce a fost data afara de la fabrica de mobila din Tiur, impreuna cu sotul ei, s-a apucat de afaceri. Cei doi au pariat, pe agricultura. "Am ramas fara un loc de munca trebuia sa castigam un ban si am facut solariile", spune Virica Boitor.

Solariile sunt chiar in curte, asa ca investitia a fost de 10.000 de lei in instalatia pentru irigat si folii. Dupa doi ani a aparut si profitul, care poate ajunge si la 2.500 de lei lunar, chiar daca afara ninge.

"Iarna, daca afara sunt temperaturi cu minus in solar, ajung si de 14-15 grade si reusim sa punem spanac, ridichi, salata", marturiseste si Ioan Boitor.
Cateva case mai incolo se afla gospodaria domnului Nicolae. Somer si el la 50 de ani, cand nu-l mai angajeaza nimeni, s-a apucat sa cultive ceapa si spanac. Afacerea ii va permite nevestei, care a plecat la munca in Italia, sa se intoarca in tara. "A trebuit sa fac ceva sa fac rost de bani, asa ca m-am apucat de agricultura", explica Nicolae Hanes.
Si pe doamna Anca am intalnit-o tot printre straturi. Are cinci solarii, care ii asigura acum un trai onorabil. "Aici am pus salata, aici spanac, le ducem la piata sa le vindem sunt ca niste trufandale", spune incantata Anca Benchea.

Sunt doar cativa dintre localnicii din Tiur, care au decis sa nu se lase doborati de situatie.

''Peste 80% din populatie se ocupa acum cu legumicultura si toti au solarii, reusesc sa iasa pe piata primii cu spanac, ceapa'' , declara Raluca Damian, consiler la primaria din Blaj.

Toata marfa este ecologica si e greu de crezut ca va ingheta pe tarabe.

Adrian Pop
26.09.2012, 10:11
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/c48.0.403.403/p403x403/564986_107999199353944_2016709227_n.jpg

(http://www.facebook.com/photo.php?fbid=107999199353944&set=a.107998926020638.14769.100004315931747&type=1&relevant_count=1)

Adrian Pop
26.09.2012, 10:14
http://www.facebook.com/agroecologica?notif_t=friend_confirmed

Adrian Pop
26.09.2012, 11:56
http://www.agrocon.ro/

http://www.agrocon.ro/galerie_de_imagini.html

Adrian Pop
25.11.2012, 16:02
i r: bun, eu ma retrag acum, daca mai sunteti mai pe seara, sau maine seara pe aici ne continuam discutia.
Pop Adrian: de cate ori ne vedem pe mess, discutam.....daca nu suntem prinsi in altceva...
Pop Adrian: ok
Pop Adrian: o zi buna
i r: da
i r: si dvs. la fel o zi buna!
Pop Adrian: noi postam cam tot ce discutam pe forum, s vada toata luma....
Pop Adrian: cele bune.
Pop Adrian: pa
i r: da, nu e un lucru rau. dar trebuie si sintetizata informatia, asa este prea multa si este greu de urmarit.
Pop Adrian: DA
Pop Adrian: dar asta fac de f f multi ani....
Pop Adrian: o s-o luam pe rand, cu ce vrea fiecare sa faca

iulian_1o
25.11.2012, 16:06
i r: bun, eu ma retrag acum, daca mai sunteti mai pe seara, sau maine seara pe aici ne continuam discutia.
Pop Adrian: de cate ori ne vedem pe mess, discutam.....daca nu suntem prinsi in altceva...
Pop Adrian: ok
Pop Adrian: o zi buna
i r: da
i r: si dvs. la fel o zi buna!
Pop Adrian: noi postam cam tot ce discutam pe forum, s vada toata luma....
Pop Adrian: cele bune.
Pop Adrian: pa
i r: da, nu e un lucru rau. dar trebuie si sintetizata informatia, asa este prea multa si este greu de urmarit.
Pop Adrian: DA
Pop Adrian: dar asta fac de f f multi ani....
Pop Adrian: o s-o luam pe rand, cu ce vrea fiecare sa faca
iulian: buna ziua
iulian: am vorbit pe forum
iulian: eu mi-am facut de curand o sera, aprox 350 mp
zalmoxa_adipop: foarte bine
zalmoxa_adipop: ma bucur
zalmoxa_adipop: sa puneti poze pe forum
iulian: am incercat sa fac ceva ingropat, am sapat 1,5 m adancime
iulian: 2 sec. sa scot pozele din telefon
iulian: aici poze din timpul constructiei
zalmoxa_adipop: interesant
zalmoxa_adipop: poate ca o sa gasim numitor comun sa lucram impreuna
zalmoxa_adipop: acum discutam cu cineva din Basarabia
iulian: as vrea sa incerc din prima vara si ceva aquaponic,
iulian: pe iarna i-mi este frica de temperaturile scazute
zalmoxa_adipop: vreau sa ajutam 2.000 de tineri sa-si infiinteze propriile lor firme private. 1.000 la noi si 1000 la ei
iulian: ma gandeam pentru inceput ceva salata in sistem NTF
zalmoxa_adipop: de-aia am trimis pozele, sa le vededi
zalmoxa_adipop: invatam unii de la altii...
zalmoxa_adipop: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/6272-Mihai-Goian
iulian: aolo, de finantare este durere de cap mare eu am 33 de ani, dar ma doare capul cand am vazut cata hartogarie trebuie facuta pentru acesare de fonduri
zalmoxa_adipop: sa cititi ce i-am explicat Domnului Mihai Goian din Basarabia
iulian: da, am citit o mare parte din forum, garantat o sa citesc si ce mi-ati dat in link mai sus
zalmoxa_adipop: o sa gasim solutii, daca exista bunavointa comunicarii
iulian: in ce vedeti in pozele astea am investit 400 de milioane, si tot mai trebuie cate ceva
iulian: pe forum va intrebasem legat de substrat, de unde luati bile de argila expandata, si cam pe la ce pret?
zalmoxa_adipop: va cred
zalmoxa_adipop: este suprafata mare.
zalmoxa_adipop: cumparam la saci de la DDMAN
zalmoxa_adipop: am pus si pietris.
zalmoxa_adipop: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4504-Asta-trebuie-sa-faca-un-tanar-nou-venit-la-Scoala-de-afaceri-online-Zalomoxa
zalmoxa_adipop: bani se vor gasi, dar oameni mai putini....
zalmoxa_adipop: acesta este motivul pentru care incerc sa dezvoltam sisteme burter
iulian: din cate am citit pietrisul nu are suficienta retenta, nu sta suficient umezit, asta ar fi una din probleme, si a 2-a trebuie spalat cu clor, este mai laborios procelsul, dar probabil o sa incerc varianta asta cu pietrisul.
zalmoxa_adipop: noi avem 2 bazine cu pietris.
zalmoxa_adipop: sa vedem si asa si asa...cum cresc plantele
iulian: ultimul link nu-mi merge, puteti sa-l copiati din nou ?
zalmoxa_adipop: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4504-Asta-trebuie-sa-faca-un-tanar-nou-venit-la-Scoala-de-afaceri-online-Zalomoxa
iulian: hm.. din pacate nu merge linkul, apare o fereastra si zice sa contactez administratorul
zalmoxa_adipop: luati ce i-am scris domnului Goian
iulian: da, primul link merge, deja ma uitam pe el
iulian: eu am putina experienta in hidroponica
zalmoxa_adipop: invatam....
iulian: nu prea multa, dar cat sa am idee de ph, bacterii utile ppm si alte cateva maruntisuri legate de deficiente.
iulian: am optat pentru varianta ieftina, cu cocos
iulian: udare de mana
iulian: si nutrienti facuti "custom" de mine din diferite ingrasaminte accesibile la noi pe piata.
iulian: am facut cateva cuiburi de dovlecei si ceva ardei gras, care s-au dezvoltat dublu fata de aceleasi ghivece cu pamant\
zalmoxa_adipop: noi de-abia am facut ca sistemul tehnic sa functioneze acceptabil
zalmoxa_adipop: trecem la plante acum si ulterior invatam despre pesti
iulian: foarte multa documentatie pe bani, dar si ceva pe gratis pe youtube am gasit.. puteti incerca de asemenea sa cautati pe siteurile de torenti, apar ceva filme si carti de documentatie
zalmoxa_adipop: ok
iulian: spalati cu clor toate alea innainte de a le pune in sisteme?
zalmoxa_adipop: le-am spalat cu apa de la chiuveta
iulian: neaaparat trebuie dezinfectate, dupa care in cultura trebuiesc inoculate ceva bacterii utile.
zalmoxa_adipop: o sa invatam astea toate
iulian: legat de incalzire,
iulian: eu vroiam sa fac un "rocket stove"
zalmoxa_adipop: ?
zalmoxa_adipop: nu stoi ce este asta
iulian: este o soba cu tiraj natural, dar cu ardere foarte eficienta
zalmoxa_adipop: eu m-am gandit la microunde
iulian: va dau imediat un link cu filmulet
zalmoxa_adipop: merci
iulian: http://www.youtube.com/watch?v=hzc9rUq3Flc
iulian: din teste (ce am vazut pe net) la un "rocket stove" eficinet ies pe teava decat aburi si co2
iulian: in ori ce sistem de sera 2 lucruri sunt foarte importante, si ambele foarte costisitoare, lumina si caldura. noi avem un mare handicap fata de tarile mai de jos, 1 ziua prea scurta iarna, si 2 temperaturile destul de scazute.
zalmoxa_adipop: da
zalmoxa_adipop: trebuie sa gasim solutii tehnice
zalmoxa_adipop: de-aia m-am gandit la incalzire cu Peleti
iulian: ar fi, suplimentare de lumina, si caldura facut ceva sa nu cumperi combustibilul, eventual 2 3 hectare de salcie energetica
iulian: si din tocatura aia sa se poata asigura caldura
iulian: iar legat de lumina, ceva mai modern, eventual becuri cu inductie daca a-ti citit despre ele
zalmoxa_adipop: da
zalmoxa_adipop: este o solutie
iulian: destul de eficiente energetic, si fara prea multa caldura generata (la bec caldura inseamna pierdere)
zalmoxa_adipop: t6rebuie sa invatam sa facem planuri de afaceri complete, vanzand si ce producem in sere
iulian: ne trebuiesc fonduri, sustinere de la stat, si fara spagi enorme.
iulian: pe mine ma costa in jur de 3000 de euro un proiect... adica 3 hartii care in ori ce alta tara europeana costa 2 3 sute de euro
zalmoxa_adipop: fara nici o spaga...si cu planuri bune....
zalmoxa_adipop: eu ma ocup de modelat tineri si sunt garantul lor moral
iulian: eu sunt din rosiori de vede, aproape de craiova, daca organizati vre-o intalnire la un moment dat pot participa cu cea mai mare placere
zalmoxa_adipop: nu pot sa fac compromisuri, ca astfel ce-i invat...?
iulian: da corect!
zalmoxa_adipop: o s discutam pe mess si ne intalnim noi...cum sa nu....
iulian: ne trebuie un fabricant care sa poata face la comanda niste tavi dupa un proiect dat
iulian: pentru ca asa sa cumparam vase care nu au fost gandite pentru treaba asta , ese si mai scump si nici nu corespund exact la ce ne intereseaza.
zalmoxa_adipop: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/5385-Comuna-Matca-Galati-Model-de-lucru-pentru-sudul-tarii
zalmoxa_adipop: asa vreau sa facem planurile de afaceri...
zalmoxa_adipop: ne-am gandit ca sistemele aquapoincs sa le proiectam pentru a umple blocurile din Romania, dar....pas cu pas...si stintific facut totul
iulian: problema la noi este pe timpul ierni. Cat tine un ciclu de pesti de la puiet pana ajunge la maturitate? se incadreaza in 6 maxin 7 luni ?
zalmoxa_adipop: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/6270-Proiectul-SQ-Peleti
zalmoxa_adipop: o sa gandim la proiectul acesta
iulian: ia uitati aici ceva profesional, http://www.youtube.com/watch?v=WQl801YjFV0
zalmoxa_adipop: noi avem o fabrica www.ruris.ro (http://www.ruris.ro)
zalmoxa_adipop: si vreau sa concepem masinarii pentru facut peleti, cu sisteme complete cu tot
iulian: da, am inteles. si toate produsele se fabria la noi ? cele de pe site?
zalmoxa_adipop: sa salvati discutia asta pe forum
zalmoxa_adipop: DA
zalmoxa_adipop: sunt concepute in mare de noi. cele mai importante.
zalmoxa_adipop: o sa discutam mai tarziu.....
iulian: da
zalmoxa_adipop: ar fi bine daca ati posta un CV pe forum, sa stim cu totii cine suntem....
iulian: da, ma ocup si de un cv.
iulian: Legat de fabrica, inseamna ca deja aveti masini de injectat mase plastice
iulian: ?
zalmoxa_adipop: si uitati-va ce discut cu tinerii din Scoala de afaceri online Zalmoxa.
zalmoxa_adipop: NU
zalmoxa_adipop: nu facem toate piesele de acolo. Pe unele da, dar pe cele mai multe le luam de la diversi fabricanti din tara sau de afara
zalmoxa_adipop: o sa facem o fabrica de tractoare si atunci o sa facem cam totul la noi la Craiova
zalmoxa_adipop: dar etse nevoie de bani multi..si astia se fac pas cu pas....
zalmoxa_adipop: cu tinerii din scoala totul este pe gratis....
iulian: am inteles. problema la noi este ca toate produsele de la producator pana la cumparatorul final ajung la pret de 400 500 la suta. am eu experienta cu multe cumparaturi facute in ultima perioada.
zalmoxa_adipop: nu cer nimic la nimeni...ii invat, asa cum am fost eu invatat de consilierii mei cand eram tanar
iulian: chiar ma bucur ca mai exista astfel de persoane in romania! speram ca sunt suficiente incat sa trecem pe drumul cel bun.
zalmoxa_adipop: o sa terminam cu mizeria asta din Romania, dar....trebuie sa invatam pentru asta
zalmoxa_adipop: sa ne unim fortele, ma refer la cei seriosi, si sa facem planuri de afaceri viabile.
iulian: legat de scoala, care este linkul exact catre pagina ?
zalmoxa_adipop: sunt si alti oameni seriosi....
zalmoxa_adipop: incerc sa-i unesc.....
zalmoxa_adipop: cititi la Domnul Goian
iulian: noua ne trebuiesc cativa politicieni seriosi, pentru ca din pacate ei decid viitorul nostru
zalmoxa_adipop: lui ii explicai mai inainte si acum mi-au obosit ochii
iulian: ok
zalmoxa_adipop: sa postati un CV si dupa el, discutia asta....
iulian: da
zalmoxa_adipop: o sa avem in scoala aceasta mii, zeci de mii de mii de tineri seriosi....ii invatam ce inseamna Omenia, Bunul Simt si Munca Cinstita.
iulian: O alta problema, despre care nu am apucat sa vorbim este apa.
iulian: La mine aici in zona am apa foarte urata in fantani, are undeva la 500 600 ppm
iulian: sistemele de filtrare sunt foarte costisitoare
iulian: si scumpe
zalmoxa_adipop: discut asta cu Domnul Gen Chelaru Mircea si cu altii care gandesc....
zalmoxa_adipop: ...trebuie purificata apa....
zalmoxa_adipop: gasim solutii si pentru asta....
iulian: cel mai eficient la noi ar fi sisteme de evaorare a apei , 8 sau 10 metri patrati de folie dublu strat ar face 2 - 3 sute de kg daca sunt construiete eficient in 48 de ore.
iulian: 2 3 sute de litri... nu kg, scuze
zalmoxa_adipop: O sa discut asta cu cei din echipele de cercetari fundamentale, cu care lucrez de multi ani.
iulian: am inteles.
zalmoxa_adipop: ok
iulian: eu am facut un test pe tema asta. ceva ieftin, 2 m2
zalmoxa_adipop: o sa va rog sa postati un CV si discutia aceatsa...si daca aveti Timp...uitati-va pe foeum, la ce proiecte lucram ....
iulian: si ceva furtun negru, soate intr-o zi de vara cam 20 de litri de apa prin condensare.
zalmoxa_adipop: o sa gasim solutii...si bani...si, in Timp si Oameni tineri pe care-i modelem, cum am zis
iulian: bun, eu ma retrag acum, daca mai sunteti mai pe seara, sau maine seara pe aici ne continuam discutia.
zalmoxa_adipop: de cate ori ne vedem pe mess, discutam.....daca nu suntem prinsi in altceva...
zalmoxa_adipop: ok
iulian: da
zalmoxa_adipop: o zi buna
iulian: si dvs. la fel o zi buna!
zalmoxa_adipop: noi postam cam tot ce discutam pe forum, s vada toata luma....
zalmoxa_adipop: cele bune.
zalmoxa_adipop: pa
iulian: da, nu e un lucru rau. dar trebuie si sintetizata informatia, asa este prea multa si este greu de urmarit.
zalmoxa_adipop: DA
zalmoxa_adipop: dar asta fac de f f multi ani....
zalmoxa_adipop: o s-o luam pe rand, cu ce vrea fiecare sa faca
iulian: da

Adrian Pop
27.11.2012, 07:15
sa luam sere mici de 100, 200 mp
la cheie
draghici mihaela: serele acestea sunt modulare si cred ca putem sa le producem noi
Pop Adrian: ma gandesc
Pop Adrian: sa discuti cu Luci asta
Pop Adrian: am mai zis eu odata.
Pop Adrian: acum 2-3 ani
Pop Adrian: sa proiecteze el o astfeld e sera si sa faca calculele cat costa si cat trebuie investit
Pop Adrian: si Mihaita are bani si vrea sa investeasca in ceva
draghici mihaela: trebuie, bari de aliminiu, usoare, pe care le debitezi si le imbini cu suruburi
Pop Adrian: ok
Pop Adrian: sa-mi spuna ce are nevoie
draghici mihaela: scule, avem
draghici mihaela: spatiu, trebuie
discutam si asta...unde sa lucram
draghici mihaela: f bine
Pop Adrian: dar cred ca tot la hala sau in cort.
Pop Adrian: vedem
Pop Adrian: Putem sa facem o constructie speciala pentru fabrica de sere
Pop Adrian: ce zici ?
draghici mihaela: este destul spatiu la hala
draghici mihaela: este o camera, care este suficienta pt asa ceva
Pop Adrian: avem 7.000 mp la Hala si alti 10.000 putin mai inc olo, spatii care stau degeaba.
Pop Adrian: OK
Pop Adrian: discutam peste cateva ore si asta.
draghici mihaela: noi, cand am inceput tamplaria, am avut 100 mp, la inceput
Pop Adrian: mai este o cladire pe spatul cumparat anul asta, poate o luam pe-aia pentru sere si pentru a continua tu treaba cu termopanele.
Pop Adrian: pricum sunt interesat sa facem sere
Pop Adrian: Poate chiar piramidale, ca folosesti altfel de energii.
Pop Adrian: cu nosc cativa inventatori cu care discut aceste lucruri.
Pop Adrian: dupa mine le-as proiecta pe toate in forma de clopot, sa nu pierzi energie pe la colturi.
Pop Adrian: inclusiv stupii sa-i facem asa.
Pop Adrian: cum ii face albina in natura
draghici mihaela is typing...
draghici mihaela: da, nu stiu
Pop Adrian: lui Catalin i-a ramas in cap treaba asta cu 25.000 de localitati din Romania
Pop Adrian: unde sa avem filiale Ruris.
Pop Adrian: si unde sa venim cu tot ce trebuie, ca oamenii sa doar sa lucreze.

Adrian Pop
27.11.2012, 07:22
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4590-solarii-si-sere

Adrian Pop
27.11.2012, 07:23
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4589-Panourile-radinate-si-modul-lor-de-functionare

Adrian Pop
27.11.2012, 07:25
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/5203-Energie-verde-Panouri-Fotovoltaice-ieftine!!!

Adrian Pop
28.11.2012, 00:32
http://www.youtube.com/results?search_query=greenhouses&oq=greenhouses&gs_l=youtube.3..0l9j0i5.2459.2459.0.2812.1.1.0.0.0 .0.111.111.0j1.1.0...0.0...1ac.1.ePcXNuY_AhI

Adrian Pop
09.12.2012, 08:34
http://www.seretransilvania.ro/

Adrian Pop
09.12.2012, 08:50
română (http://www.sfatulbatranilor.ro/sere)
magyar (http://www.sfatulbatranilor.ro/hu/uveghazak)


Solarii Profesionale, Folie, Irigatii, Accesorii: 0731.37.29.99; 0264.40.11.22 Sere Modulare, Echipamente: 0720.06.06.00
Asistenta Tehnica, Consultanta: 0758.01.58.58 Orar: L-V 8:00-18:00


Sere Transilvania (http://www.seretransilvania.ro/)

Acasă (http://www.seretransilvania.ro/)
Solarii Profesionale (http://www.seretransilvania.ro/solarii)
Sere Modulare (http://www.seretransilvania.ro/sere-modulare)
Hobby (http://www.seretransilvania.ro/sere)
Încălzire (http://www.seretransilvania.ro/incalzire)
Ventilare (http://www.seretransilvania.ro/ventilare/18/ventilare-seresolarii)
Irigaţii (http://www.seretransilvania.ro/irigatii/13/irigatii-pentru-sere-si-solarii)
Folie (http://www.seretransilvania.ro/folie/4/folie)
Accesorii (http://www.seretransilvania.ro/accesorii)
Finanţare (http://www.seretransilvania.ro/finantare-sere-solarii-parteneriat-brd)
Contact (http://www.seretransilvania.ro/contact)

Sere si Solarii Hobby:Solar Mini 4,5 x 6m, 27mp (http://www.sfatulbatranilor.ro/sere/solar-mini-4-5-x-6m--27mp-promo)Oferă o soluție profesională de creștere a legumelor și florilor. Structura: este din oțel galvanizat cu diametrul de 28 de mm. Zincarea Sendzimir Z275 și oțelul FE320 oferă garanția calității și durabilității acestor structuri. Arcele sunt dispuse din 2 în 2 metri, și sunt conectate prin 3 profile de 28 de mm (2 pe lateral și 1 la coamă), ceea ce conferă robustețe și rezistență sporite. Folia: triplustratificată, rezistentă la [...]
http://www.sfatulbatranilor.ro/uploads/produse/schite/ms 45 schita4.jpg
mai mult (http://www.sfatulbatranilor.ro/sere/solar-mini-4-5-x-6m--27mp-promo)Preţ vechi:
1800
1620 Lei preţ fără TVAhttp://www.sfatulbatranilor.ro/uploads/produse/MS4,5 c.JPG (http://www.sfatulbatranilor.ro/sere/solar-mini-4-5-x-6m--27mp-promo)


Seră de grădină C6 Green 6,10 mp (http://www.sfatulbatranilor.ro/sere/sera-de-gradina-c6-green-6-10-mp-promo)O sera cochetă. ideală creșterii florilor sau legumelor in grădina ta. Structura serei este din aluminiu si este acoperită cu policarbonat celular cu grosime de 6mm, cu 3 pereti. Policarbonatul oferă o excelentă termoizolare care vă permite utilizarea serei aproape tot timpul anului fără încălzire. Sera vine montată pe un cadru de oțel galvanizat care este furnizat în prețul serei. Ușile glisante vă oferă o soluție eleganta de acces si ventilare [...]
http://www.sfatulbatranilor.ro/uploads/produse/schite/ASA8181Gframe(1) copy.jpg
mai mult (http://www.sfatulbatranilor.ro/sere/sera-de-gradina-c6-green-6-10-mp-promo)Preţ vechi:
3490
3141 Lei preţ fără TVAhttp://www.sfatulbatranilor.ro/uploads/produse/RC8181Ga.JPG (http://www.sfatulbatranilor.ro/sere/sera-de-gradina-c6-green-6-10-mp-promo)


Solar Mini 4,5 x 8m, 36mp (http://www.sfatulbatranilor.ro/sere/solar-mini-4-5-x-8m--36mp-promo)Oferă o soluție profesională de creștere a legumelor și florilor. Structura: este din oțel galvanizat cu diametrul de 28 de mm. Zincarea Sendzimir Z275 și oțelul FE320 oferă garanția calității și durabilității acestor structuri. Arcele sunt dispuse din 2 în 2 metri, și sunt conectate prin 3 profile de 28 de mm (2 pe lateral și 1 la coamă), ceea ce conferă robustețe și rezistență sporite. Folia: triplustratificată, rezistentă la [...]
http://www.sfatulbatranilor.ro/uploads/produse/schite/ms 45 schita5.jpg
mai mult (http://www.sfatulbatranilor.ro/sere/solar-mini-4-5-x-8m--36mp-promo)Preţ vechi:
2100
1890 Lei preţ fără TVAhttp://www.sfatulbatranilor.ro/uploads/produse/MS4,5 d.JPG (http://www.sfatulbatranilor.ro/sere/solar-mini-4-5-x-8m--36mp-promo)


Solar Mini 4,5 x 10m, 45mp (http://www.sfatulbatranilor.ro/sere/solar-mini-4-5-x-10m--45mp-promo)Oferă o soluție profesională de creștere a legumelor și florilor. Structura: este din oțel galvanizat cu diametrul de 28 de mm. Zincarea Sendzimir Z275 și oțelul FE320 oferă garanția calității și durabilității acestor structuri. Arcele sunt dispuse din 2 în 2 metri, și sunt conectate prin 3 profile de 28 de mm (2 pe lateral și 1 la coamă), ceea ce conferă robustețe și rezistență sporite. Folia: triplustratificată, rezistentă la [...]
http://www.sfatulbatranilor.ro/uploads/produse/schite/ms 45 schita2.jpg
mai mult (http://www.sfatulbatranilor.ro/sere/solar-mini-4-5-x-10m--45mp-promo)Preţ vechi:
2400
2160 Lei preţ fără TVAhttp://www.sfatulbatranilor.ro/uploads/produse/MS4,5 b.JPG (http://www.sfatulbatranilor.ro/sere/solar-mini-4-5-x-10m--45mp-promo)

Adrian Pop
09.12.2012, 08:52
Seră de grădină C6 Green 6,10 mpO sera cochetă. ideală creșterii florilor sau legumelor in grădina ta.
Structura serei este din aluminiu si este acoperită cu policarbonat celular cu grosime de 6mm, cu 3 pereti. Policarbonatul oferă o excelentă termoizolare care vă permite utilizarea serei aproape tot timpul anului fără încălzire.
Sera vine montată pe un cadru de oțel galvanizat care este furnizat în prețul serei.
Ușile glisante vă oferă o soluție eleganta de acces si ventilare a serei. Sera este prevăzută și cu ferestre de ventilare (2 la număr) pentru zilele mai toride care pot surveni. Canelurile din profilele laterale ale serei, vă oferă posibilitatea de a va monta rafturi pentru ghivecele de flori.
Montajul serei este ușor de făcut de oricine are înclinații de D.I.Y cu ajutorul manualului inclus in pachet. Dacă doriți și montaj vă putem pune în legătură cu un instalator din zona dumneavoastră.
Rafturi speciale, din aluminiu, sunt disponibile pentru aceasta seră.
Garantia este de 10 ani pentru serele comercializate de către noi după cum urmează: 10 ani pentru policarbonat (intemperii si rezistenta la UV si IR) și 10 ani pentru orice defect de fabricație al profilelor de aluminiu din care este construită structura.


3141 Lei preţ fără TVA

comandă acum (http://www.sfatulbatranilor.ro/)

Adrian Pop
07.01.2013, 14:51
http://www.ecoplast.ru/index-en.html

Adrian Pop
09.01.2013, 01:07
mituletu silviu: Solarii legume,fructe flori
Tip produs: solarii | solare | solarii legume
Producator: sc alinaris construct srl
Pret: 7500.00 RON
Pop Adrian: link
mituletu silviu is typing...
mituletu silviu: http://www.clubafaceri.ro/48777/solarii-legume%2cfructe-flori-1936398.html

mituletu silviu: http://www.clubafaceri.ro/48777/solarii-legume%2cfructe-flori-1936398.html

mituletu
09.01.2013, 01:18
http://magazinagricol.ro/17-sere-si-solarii
http://www.clubafaceri.ro/48278/sere--solarii-2225969.html
http://www.clubafaceri.ro/48777/solarii-legume%2cfructe-flori-1936398.html

mituletu
09.01.2013, 01:26
http://7525.ro.all.biz/goods_solar-st6-6x30m-180mp-folie-dubla-inflata_53150?pid=

mituletu
09.01.2013, 01:27
http://www.ro.all.biz/solar-s84-complet-echipat-g54044

Adrian Pop
09.01.2013, 11:58
http://7525.ro.all.biz/goods_solar-st6-6x30m-180mp-folie-dubla-inflata_53150?pid=

http://www.ro.all.biz/img/ro/catalog/53150.jpeg

Solar ST6 6x30m, 180mp (folie dublă inflată)

Adrian Pop
09.01.2013, 12:02
http://www.ro.all.biz/solar-s84-complet-echipat-g54044

http://ro.all.biz/img/ro/catalog/54044.jpeg

Adrian Pop
09.01.2013, 12:04
http://ro.all.biz/img/ro/catalog/54044.jpeg

http://ro.all.biz/img/ro/catalog/small/53148.jpeg (http://www.ro.all.biz/solar-st6-6x16m-96mp-folie-dubla-inflata-g53148)Solar ST6 6x16m, 96mp (folie dublă inflată) (http://www.ro.all.biz/solar-st6-6x16m-96mp-folie-dubla-inflata-g53148)


http://ro.all.biz/img/ro/catalog/small/26346.jpeg (http://www.ro.all.biz/sere-moderne-olanda-g26346)Sere moderne Olanda (http://www.ro.all.biz/sere-moderne-olanda-g26346)


http://ro.all.biz/img/ro/catalog/small/54044.jpeg (http://www.ro.all.biz/solar-s84-complet-echipat-g54044)Solar S84 – complet echipat (http://www.ro.all.biz/solar-s84-complet-echipat-g54044)


http://ro.all.biz/img/ro/catalog/small/54087.jpeg (http://www.ro.all.biz/solar-pe-baza-de-comanda-g54087)Solar pe bază de comandă (http://www.ro.all.biz/solar-pe-baza-de-comanda-g54087)
http://ro.all.biz/img/ro/catalog/small/12126.jpeg (http://www.ro.all.biz/pergole-din-aluminiu-g12126)Pergole din aluminiu (http://www.ro.all.biz/pergole-din-aluminiu-g12126)


http://ro.all.biz/img/ro/catalog/small/35098.jpeg (http://www.ro.all.biz/sera-tunel-cu-folie-dubla-gonflabila-g35098)Sera tunel cu folie dubla gonflabila (http://www.ro.all.biz/sera-tunel-cu-folie-dubla-gonflabila-g35098)


http://ro.all.biz/img/ro/catalog/small/39055.jpeg (http://www.ro.all.biz/sere-g39055)Sere (http://www.ro.all.biz/sere-g39055)


http://ro.all.biz/img/ro/catalog/small/45575.jpeg (http://www.ro.all.biz/sere-g45575)Sere (http://www.ro.all.biz/sere-g45575)

Adrian Pop
14.01.2013, 22:52
site-uri sere
www.serata.ro (http://www.serata.ro/)
www.euroserre.com (http://www.euroserre.com/)
www.bisonsol.ro (http://www.bisonsol.ro/)

www.airnature.ro (http://www.airnature.ro/)
www.seresisolarii.blogspot.ro (http://www.seresisolarii.blogspot.ro/)

Adrian Pop
14.01.2013, 22:57
firme sere -oferte
SC L`IMPRESSION TRADE SRL

Sera poate fi standard sau se executa in functie de terenul din dotare.Structura: este din otel galvanizat cu diametrul de 60 de mm. Zincarea ofera garantia calitatii si durabilitatii acestor structuri. Arcele sunt dispuse din 2 in 2 metri, si sunt conectate prin 5 profile longitudinale de 28 de mm, ceea ce confera robustete si rezistenta sporite. In cazul in care se poate incalzi pe perioda friguroasa se poate castiga inca un ciclu de productie ceea ce atrage castiguri substantiale deoarece preturile sunt mai ridicate fata de perioadea calduroasa.
Pret solar cu folie speciala: 5,500 lei +TVA
Pret solar cu folie dubla inflata 15cm: 7,700 lei +TVA(recomandat pentru avantajele ce le confera patura de aer ce exista intre cele doua folii.
Montarea se poate face in doua trei zile cu ghidul pe care -l punem la dispozitie la livrarea serei

SC RUFY ROOF ENGINEERING SRL

ecutam si montam sere si solarii, construite din profile zincate, acoperite cu placi de polipropilena, placi policarbonat sau cu folie speciala de polietilena pentru solarii. Optional, se poate instala si sisteme automate de ventilatie. Serele si solariile pot fi profesionale sau hobby, destinate activitatilor gospodaresti.I.I CEPOI N. NICOLETA

era Playmobil are o structura clara si zona de gradina, exista un leagan, un sezlong si un scaun balansoar de relaxare! Acest set vine cu 2 bunici, un nepot si o multime de plante! Sera Playmobil 4281 este un minunat adaos la Casa din suburbie 4279 (367730). Dimensiuni produs: 12,5 x 30 x 40 cm;
Pret: 226.10 RON
www.forum.viataeco.com (http://www.forum.viataeco.com/)

Adrian Pop
15.01.2013, 10:02
http://www.euroserre.com/images/prod/serres/thumb-euro-maxi-1-small.jpg (http://www.euroserre.com/images/prod/serres/thumb-euro-maxi-1.jpg) http://www.euroserre.com/images/prod/serres/thumb-euro-maxi-2-small.jpg (http://www.euroserre.com/images/prod/serres/thumb-euro-maxi-2.jpg) http://www.euroserre.com/images/prod/serres/thumb-euro-maxi-3-small.jpg (http://www.euroserre.com/images/prod/serres/thumb-euro-maxi-3.jpg) http://www.euroserre.com/images/prod/serres/thumb-euro-maxi-4-small.jpg (http://www.euroserre.com/images/prod/serres/thumb-euro-maxi-4.jpg) http://www.euroserre.com/images/prod/serres/thumb-euro-maxi-5-small.jpg

http://www.euroserre.com/fr/euro-maxi.html (http://www.euroserre.com/images/prod/serres/thumb-euro-maxi-5.jpg)


Infos techniques
La largeur standard est 2,36m ou 3,09m, sur une longueur de 2,36m juqu’à 8,30m. Les prix vous trouvez dans la table ci-inclus. La porte coulissante avec ouverture de 76 x 170 cm est prévu en façade de standard, mais on peut le mettre sur chaque coté.
Dessin technique:
http://www.euroserre.com/images/tech/tech-e-maxi.jpg

Adrian Pop
15.01.2013, 10:07
Serres

Euro-Maxi (http://www.euroserre.com/fr/euro-maxi.html)
Euro-Maxi-On-Wall (http://www.euroserre.com/fr/euro-maxionwall.html)
Euro-Super (http://www.euroserre.com/fr/euro-super.html)
Euro-Plus (http://www.euroserre.com/fr/euro-plus.html)
Tropic-Maxi (http://www.euroserre.com/fr/tropic-maxi.html)
Euro-Gothic (http://www.euroserre.com/fr/euro-gothic.html)
Euro-Starr (http://www.euroserre.com/fr/euro-starr.html)
Euro-T-Classic (http://www.euroserre.com/fr/euro-t-classic.html)


Serres Murale
VÉrandas
Oranjeries
Toitures / Carports


Couvertures de piscine (http://www.euroserre.com/fr/zwembadoverkapping.html)
ModÈles spÉciaux (http://www.euroserre.com/fr/speciale-uitvoeringen.html)
Accessoires (http://www.euroserre.com/fr/accesoires.html)
SpÉcifications techniques (http://www.euroserre.com/fr/tech-info.html)
Galerie photo (http://www.euroserre.com/fr/fotogallerij.html)
Petites astuces (http://www.euroserre.com/fr/veelgestelde.html)
Histoire (http://www.euroserre.com/fr/geschiedenis.html)
Concours de photo (http://www.euroserre.com/fr/fotowedstrijd.html)

http://www.euroserre.com/images/icon_Facebook_40x40.png Rendez-nous également
visite sur Facebook
(http://www.facebook.com/profile.php?id=1519831563)
http://www.euroserre.com/images/icon_YouTube_40x40.png Regardez nos vidéos
sur YouTube
(https://www.youtube.com/user/euroserre?feature=mhee)Acceuil (http://www.euroserre.com/fr/index.html)
Distributeurs (http://www.euroserre.com/fr/verdelers.html)
Exposition (http://www.euroserre.com/fr/showterrein.html)
contact (http://www.euroserre.com/fr/contact.html)nl (http://www.euroserre.com/nl/euro-gothic.html)
fr (http://www.euroserre.com/fr/euro-gothic.html)
de (http://www.euroserre.com/de/euro-gothic.html)
en (http://www.euroserre.com/en/euro-gothic.html)

Nos modèles
sont disponibles
en permanence !

Euro-T-Classic
http://www.euroserre.com/images/prod/serres/spl-euro-t-classic.jpg

Cette orangerie permet d’allier parfaitement le jardinage et le plaisir du délassement grâce à sa forme unique permettant différentes subdivisions.


télécharger le plan d'assemblage (pdf) (http://www.euroserre.com/montageplannen/euro-gothic.pdf)
demandez notre brochure et les prix (http://www.euroserre.com/fr/contact.html)

http://www.euroserre.com/images/prod/serres/thumb-euro-t-classic-1-small.jpg (http://www.euroserre.com/images/prod/serres/thumb-euro-t-classic-1.jpg)Euro-serre nv, Geleenlaan 1, B-3600 Genk (http://www.euroserre.com/fr/contact.html)
DEALER LOGIN (http://81.242.5.158:7999) · Developed by Webistar (http://www.webistar.be/)

Adrian Pop
15.01.2013, 10:07
Serres

Euro-Maxi (http://www.euroserre.com/fr/euro-maxi.html)
Euro-Maxi-On-Wall (http://www.euroserre.com/fr/serres/euro-maxionwall.html)
Euro-Super (http://www.euroserre.com/fr/euro-super.html)
Euro-Plus (http://www.euroserre.com/fr/euro-plus.html)
Tropic-Maxi (http://www.euroserre.com/fr/tropic-maxi.html)
Euro-Gothic (http://www.euroserre.com/fr/euro-gothic.html)
Euro-Starr (http://www.euroserre.com/fr/serres/euro-starr.html)
Euro-T-Classic (http://www.euroserre.com/fr/serres/euro-t-classic.html)


Serres Murale
VÉrandas
Oranjeries
Toitures / Carports


Couvertures de piscine (http://www.euroserre.com/fr/zwembadoverkapping.html)
ModÈles spÉciaux (http://www.euroserre.com/fr/speciale-uitvoeringen.html)
Accessoires (http://www.euroserre.com/fr/accesoires.html)
SpÉcifications techniques (http://www.euroserre.com/fr/tech-info.html)
Galerie photo (http://www.euroserre.com/fr/fotogallerij.html)
Petites astuces (http://www.euroserre.com/fr/veelgestelde.html)
Histoire (http://www.euroserre.com/fr/geschiedenis.html)
Concours de photo (http://www.euroserre.com/fr/fotowedstrijd.html)

http://www.euroserre.com/images/icon_Facebook_40x40.png Rendez-nous également
visite sur Facebook
(http://www.facebook.com/profile.php?id=1519831563)
http://www.euroserre.com/images/icon_YouTube_40x40.png Regardez nos vidéos
sur YouTube
(https://www.youtube.com/user/euroserre?feature=mhee)Acceuil (http://www.euroserre.com/fr/index.html)
Distributeurs (http://www.euroserre.com/fr/verdelers.html)
Exposition (http://www.euroserre.com/fr/showterrein.html)
contact (http://www.euroserre.com/fr/contact.html)nl (http://www.euroserre.com/nl/euro-plus.html)
fr (http://www.euroserre.com/fr/euro-plus.html)
de (http://www.euroserre.com/de/euro-plus.html)
en (http://www.euroserre.com/en/euro-plus.html)

Nos modèles
sont disponibles
en permanence !

Euro-Plus
http://www.euroserre.com/images/prod/serres/spl-euro-plus.jpg

Grâce à sa toiture renforcée, l’Euro-Plus est idéale pour la culture des plantes grimpantes comme des raisins, les kiwis, les mangues, etc. Elle offre aussi la possibilité d’y placer des plantes de grande taille pour l’hivernage.


télécharger le plan d'assemblage (pdf) (http://www.euroserre.com/montageplannen/euro-plus.pdf)
demandez notre brochure et les prix (http://www.euroserre.com/fr/contact.html)

http://www.euroserre.com/images/prod/serres/thumb-euro-plus-1-small.jpg (http://www.euroserre.com/images/prod/serres/thumb-euro-plus-1.jpg) http://www.euroserre.com/images/prod/serres/thumb-euro-plus-2-small.jpg (http://www.euroserre.com/images/prod/serres/thumb-euro-plus-2.jpg)

Infos techniques
L’Euro-Plus est disponible dans les largeurs standard de 4,57m – 6,04m. Une longueur jusqu’à 8,30m. La hauteur de gouttière standard est 2,01 m. L’ouverture de porte: 1,35m x 1,90 m.
Existe aussi en largeur de 3,80 m.
Dessin technique:
http://www.euroserre.com/images/tech/tech-e-plus.jpgEuro-serre nv, Geleenlaan 1, B-3600 Genk (http://www.euroserre.com/fr/contact.html)
DEALER LOGIN (http://81.242.5.158:7999) · Developed by Webistar (http://www.webistar.be/)

Adrian Pop
15.01.2013, 10:09
http://www.euroserre.com/images/showterrein/6-small.jpg

Adrian Pop
15.01.2013, 10:09
Serres
Serres Murale
VÉrandas
Oranjeries
Toitures / Carports


Couvertures de piscine (http://www.euroserre.com/fr/zwembadoverkapping.html)
ModÈles spÉciaux (http://www.euroserre.com/fr/speciale-uitvoeringen.html)
Accessoires (http://www.euroserre.com/fr/accesoires.html)
SpÉcifications techniques (http://www.euroserre.com/fr/tech-info.html)
Galerie photo (http://www.euroserre.com/fr/fotogallerij.html)
Petites astuces (http://www.euroserre.com/fr/veelgestelde.html)
Histoire (http://www.euroserre.com/fr/geschiedenis.html)
Concours de photo (http://www.euroserre.com/fr/fotowedstrijd.html)

http://www.euroserre.com/images/icon_Facebook_40x40.png Rendez-nous également
visite sur Facebook
(http://www.facebook.com/profile.php?id=1519831563)
http://www.euroserre.com/images/icon_YouTube_40x40.png Regardez nos vidéos
sur YouTube
(https://www.youtube.com/user/euroserre?feature=mhee)Acceuil (http://www.euroserre.com/fr/index.html)
Distributeurs (http://www.euroserre.com/fr/verdelers.html)
Terrain d'exposition (http://www.euroserre.com/fr/showterrein.html)
contact (http://www.euroserre.com/fr/contact.html)nl (http://www.euroserre.com/nl/showterrein.html)
fr (http://www.euroserre.com/fr/showterrein.html)
de (http://www.euroserre.com/de/showterrein.html)
en (http://www.euroserre.com/en/showterrein.html)

Terrain d'exposition

http://www.euroserre.com/images/showterrein/1-small.jpg (http://www.euroserre.com/images/showterrein/1.jpg)
http://www.euroserre.com/images/showterrein/2-small.jpg (http://www.euroserre.com/images/showterrein/2.jpg)
http://www.euroserre.com/images/showterrein/3-small.jpg (http://www.euroserre.com/images/showterrein/3.jpg)
http://www.euroserre.com/images/showterrein/4-small.jpg (http://www.euroserre.com/images/showterrein/4.jpg)
http://www.euroserre.com/images/showterrein/5-small.jpg (http://www.euroserre.com/images/showterrein/5.jpg)
http://www.euroserre.com/images/showterrein/6-small.jpg (http://www.euroserre.com/images/showterrein/6.jpg)
http://www.euroserre.com/images/showterrein/7-small.jpg (http://www.euroserre.com/images/showterrein/7.jpg)
http://www.euroserre.com/images/showterrein/8-small.jpg (http://www.euroserre.com/images/showterrein/8.jpg)
http://www.euroserre.com/images/showterrein/9-small.jpg (http://www.euroserre.com/images/showterrein/9.jpg)
http://www.euroserre.com/images/showterrein/10-small.jpg (http://www.euroserre.com/images/showterrein/10.jpg)
http://www.euroserre.com/images/showterrein/11-small.jpg (http://www.euroserre.com/images/showterrein/11.jpg)
http://www.euroserre.com/images/showterrein/12-small.jpg (http://www.euroserre.com/images/showterrein/12.jpg)

Adrian Pop
15.01.2013, 10:14
http://static.wix.com/media/c1320a_862b0524cc322b8919a12055366a1f92.gif_400

http://www.conceptairnature.com/

Adrian Pop
15.01.2013, 10:14
http://static.wix.com/media/c1320a_aac24bfa09cee524aeada0725cf7758e.gif_400

Adrian Pop
15.01.2013, 10:15
http://static.wix.com/media/c1320a_8610d40e7f520c359da215fb5e6c27f0.gif_400

Adrian Pop
15.01.2013, 10:15
http://static.wix.com/media/c1320a_139f4b99157bec5384ed965016d9150d.gif_400

Adrian Pop
15.01.2013, 10:16
http://static.wix.com/media/c1320a_d5419337ac46c5fa817ef5518cb58643.gif_400

Adrian Pop
15.01.2013, 10:17
http://static.wix.com/media/c1320a_ae1146855e9268002e53e2f0485667af.gif_400

Adrian Pop
15.01.2013, 10:17
http://static.wix.com/media/c1320a_27d3a8ae7bcdf7d5bd0e861d315b878e.gif_400

Adrian Pop
15.01.2013, 10:17
http://static.wix.com/media/c1320a_3d8e63bb1e4f567d0d01abb48d70de7a.gif_400

Adrian Pop
15.01.2013, 10:18
http://static.wix.com/media/c1320a_7cfe32befbfbe58e5ca8b12e5f273f7e.gif_400

Adrian Pop
15.01.2013, 10:18
http://static.wix.com/media/c1320a_1f91853e6fb408e5bf9f2e99c8731075.gif_512

Adrian Pop
29.01.2013, 17:40
http://www.naandanjain.ro/sere-si-solarii/solarii-profesionale/?gclid=CK-v5f3FjbUCFc2R3godXDkAPg

Adrian Pop
29.01.2013, 17:41
http://www.solariihuns.ro/galerie-foto-solarii.html

Adrian Pop
29.01.2013, 21:20
http://www.marcoser.ro/

Adrian Pop
29.01.2013, 21:22
http://biosolaris.ro/galerie-foto

http://biosolaris.ro/images/stories/thumb/49_img30.jpg (http://biosolaris.ro/images/stories/galerie/img30.jpg) http://biosolaris.ro/images/stories/thumb/49_img29.jpg (http://biosolaris.ro/images/stories/galerie/img29.jpg) http://biosolaris.ro/images/stories/thumb/49_img28.jpg (http://biosolaris.ro/images/stories/galerie/img28.jpg)
http://biosolaris.ro/images/stories/thumb/49_img34.jpg (http://biosolaris.ro/images/stories/galerie/img34.jpg) http://biosolaris.ro/images/stories/thumb/49_img32.jpg (http://biosolaris.ro/images/stories/galerie/img32.jpg) http://biosolaris.ro/images/stories/thumb/49_img31.jpg (http://biosolaris.ro/images/stories/galerie/img31.jpg)

http://biosolaris.ro/images/stories/thumb/49_img39.jpg (http://biosolaris.ro/images/stories/galerie/img39.jpg) http://biosolaris.ro/images/stories/thumb/49_img37.jpg (http://biosolaris.ro/images/stories/galerie/img37.jpg) http://biosolaris.ro/images/stories/thumb/49_img36.jpg (http://biosolaris.ro/images/stories/galerie/img36.jpg)
http://biosolaris.ro/images/stories/thumb/49_img42.jpg (http://biosolaris.ro/images/stories/galerie/img42.jpg) http://biosolaris.ro/images/stories/thumb/49_img41.jpg (http://biosolaris.ro/images/stories/galerie/img41.jpg) http://biosolaris.ro/images/stories/thumb/49_img40.jpg (http://biosolaris.ro/images/stories/galerie/img40.jpg)

Adrian Pop
29.01.2013, 21:50
http://www.hortifam.ro/galerie

Adrian Pop
29.01.2013, 21:51
http://www.reiberbau.ro/pagina/articol/constructie-sere

ana_maria
10.02.2013, 22:06
http://www.serrerd.net/ (http://www.serrerd.net/)

http://www.piertubi.it/serre-agricoltura/serre-per-l-agricoltura.html

http://www.akraplast.it/?page=prodotti&prod=lastre-policarbonato-compatto (http://www.akraplast.it/?page=prodotti&prod=lastre-policarbonato-compatto)

http://www.polyplants.it/categoria_ita.php?linkcategoria=lastreondulatepoli carbonato (http://www.polyplants.it/categoria_ita.php?linkcategoria=lastreondulatepoli carbonato)

http://www.siredilizia.it/lastre-pannelli/policarbonato-alveolare.php (http://www.siredilizia.it/lastre-pannelli/policarbonato-alveolare.php)

http://www.tecnopan.net/it/pagine/coperture_per_serre.htm (http://www.tecnopan.net/it/pagine/coperture_per_serre.htm)

http://www.serrerd.net/serre.html (http://www.serrerd.net/serre.html)

www.sereegiordini.it (http://www.sereegiordini.it/)

http://www.casaegiardino.com/prodotto.php?id_product=25 (http://www.casaegiardino.com/prodotto.php?id_product=25)

http://www.serredagiardino.it/demo/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=11&Itemid=54 (http://www.serredagiardino.it/demo/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=11&Itemid=54)
http://www.mitec-srl.it/it/prodotti-policarbonato.html (http://www.mitec-srl.it/it/prodotti-policarbonato.html)

http://www.temaplex-shop.com/index.php?page=shop.browse&category_id=29&option=com_virtuemart&Itemid=2&vmcchk=1&Itemid=2 (http://www.temaplex-shop.com/index.php?page=shop.browse&category_id=29&option=com_virtuemart&Itemid=2&vmcchk=1&Itemid=2)
http://www.serregiardinihobby.com/serra-hybrid-green-house/ (http://www.serregiardinihobby.com/serra-hybrid-green-house/)

http://www.umbriaserre.it/index.php/prodotti/serre-grandi-produzioni (http://www.umbriaserre.it/index.php/prodotti/serre-grandi-produzioni)
http://www.euroserreitalia.com/wp/green-veranda-per-piante.html (http://www.euroserreitalia.com/wp/green-veranda-per-piante.html)
http://www.policarbonato-alveolare.com/ (http://www.policarbonato-alveolare.com/)

Adrian Pop
11.02.2013, 12:00
http://solariisisereinrate.ro/

http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/sere-modulare-150x150.jpg

(http://solariisisereinrate.ro/) http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/Proiect-Solar-din-Fier-Sarateni-Mures-15a-150x150.png (http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/Proiect-Solar-din-Fier-Sarateni-Mures-15a.png) http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/Proiect-Solar-din-Fier-Sarateni-Mures-16a1-150x150.png (http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/Proiect-Solar-din-Fier-Sarateni-Mures-16a1.png)
http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/Solar-Ieftine-Rus-Salaj-150x150.png (http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/Solar-Ieftine-Rus-Salaj.png) http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/6-150x150.jpg (http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/6.jpg)
http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/7-150x150.jpg (http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/7.jpg) http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/8-150x150.jpg (http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/8.jpg)
http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/9-150x150.jpg (http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/9.jpg)

(http://solariisisereinrate.ro/)

Adrian Pop
11.02.2013, 12:02
http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/banda-pentru-sistemul-de-irigare-1-150x150.jpg (http://solariisisereinrate.ro/sistem-de-irigare-prin-picurare/)Sistem de irigare prin picurare
http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/G4Y6MGFirac-LG1-150x150.jpg (http://solariisisereinrate.ro/folie-150-si-180-microni/)Folie 150 și 180 microni
http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/G4Y6MGFirac-LG1-150x150.jpg (http://solariisisereinrate.ro/folie-multiaditivata-200-microni/)Folie 200 microni
http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/INFLATOR2-150x150.png (http://solariisisereinrate.ro/inflator-folie-dubla/)Inflator pentru folie dublă

http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/OMEGA-CLIP-SET-150x150.jpg (http://solariisisereinrate.ro/profile-prindere-folie/)Profile aluminiu
http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/170x170-Clipsuri-150x150.png (http://solariisisereinrate.ro/profile-prindere-folie/)Clipsuri
http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/vc21negru.jpg (http://solariisisereinrate.ro/ghivece/)Ghivece
http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2013/02/folie-mulcire-imd-1-150x150.jpg (http://solariisisereinrate.ro/folie-de-mulcire-neagra/)Folie de mulcire neagrăhttp://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/DBF3323-blue-control-100-150x150.jpg (http://solariisisereinrate.ro/accesorii-ventilatie-la-coama/)Panou de comandă
http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/Ventilation-engine-150x150.jpg (http://solariisisereinrate.ro/accesorii-ventilatie-la-coama/)Motor ventilație
http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/kit-ventilatie-la-coama-150x150.png (http://solariisisereinrate.ro/accesorii-ventilatie-la-coama/)Kit complet pentru ventilație

Adrian Pop
11.02.2013, 12:03
Proiectele noastre http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/Solar-Ieftine-Rus-Salaj1-300x123.png (http://solariisisereinrate.ro/rus/)Solar Ieftin – Loc. Rus, Jud. Sălaj


http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/click-aici-pentru-mai-multe-detalii.png (http://solariisisereinrate.ro/rus/)


http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/Solar-profesional-Vintu-Judetul-alba2-300x123.png (http://solariisisereinrate.ro/vintu/)Solar profesional cu ventilație la coamă – Loc. Vințu, Jud. Alba


http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/click-aici-pentru-mai-multe-detalii.png (http://solariisisereinrate.ro/vintu/)


http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/Solar-profesional-Ciocanesti-Judetul-Suceava3-300x123.png (http://solariisisereinrate.ro/ciocanesti/)Solar Profesional cu ventilație la coamă – Loc.Ciocănești, Jud. Suceava


http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/click-aici-pentru-mai-multe-detalii.png (http://solariisisereinrate.ro/ciocanesti/)


http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/Solar-Ieftine-Sarateni-Mures1-300x123.png (http://solariisisereinrate.ro/sarateni/)Solar Ieftin – Loc. Sărățeni, Jud. Mureș


http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/click-aici-pentru-mai-multe-detalii.png (http://solariisisereinrate.ro/sarateni/)

Adrian Pop
11.02.2013, 12:09
https://www.facebook.com/solariisisereinrate

Adrian Pop
13.02.2013, 18:20
1. http://www.naandanjain.ro/sere-si-solarii/solarii-profesionale/?gclid=CK-v5f3FjbUCFc2R3godXDkAPg

2. http://www.solariihuns.ro/galerie-foto-solarii.html

3. http://magazinagricol.ro/211-solarii-5-m-latime-cu-folie-dubla

4. http://www.seretransilvania.ro/

5. http://www.marcoser.ro/

6. http://biosolaris.ro/preturi-modele-complecte

7. http://www.hortifam.ro/produse

8. http://www.hortifam.ro/produse

9.

ana_maria
13.02.2013, 19:15
9. http://www.agrocon.ro/ (http://www.agrocon.ro/)
10. http://www.serata.ro/ (http://www.serata.ro/)

11. http://bisonsol.ro/ (http://bisonsol.ro/)

12. http://www.conceptairnature.com/# (http://www.conceptairnature.com/#)

13. http://solariisisereinrate.ro/ (http://solariisisereinrate.ro/)

Adrian Pop
13.02.2013, 22:54
http://solariisisereinrate.ro/acasa/

DESPRE NOI
Importanța găsirii de soluții pentru mediu și pentru agricultură este recunoscută la nivel mondial. IMD Horticulture Systems contribuie la acestea, oferind soluții optime pentru proiecte valoroase, bazate pe performanță.
Ținând cont de nevoile producătorilor agricoli de a se extinde și de ale celor care doresc să înceapă o afacere în domeniul serelor și solariilor, pentru legume și flori, IMD Horticulture Systems SRL inițiază o metodă UNICĂ ÎN ROMÂNIA de achiziționare a serelor și solariilor în rate direct de la producător. Cunoaștem problemele din țara noastră, dificultatea de a cumpăra sere și rate cu banul jos, băncile nu mai oferă credite și nu sprijină agricultura ( și chiar dacă oferă credit, băncile vă cer casa ca și garanție ), astfel că încercăm să participăm activ la dezvoltarea agriculturii romănești, deoarece România are un potențial enorm, teren fertil, oameni muncitori, posibilitatea de valorificare ( clientul român va cumpăra tot timpul legumele romanești în detrimentul celor din afară ).
Suntem o companie româno-olandeză care produce și comercializează solarii moderne și sere modulare, destinate producerii de legume și flori. Ne mândrim cu o experiență vastă , avem în echipa noastră specialiști atât pentru partea de automatizări, încălzire, irigare, etc, cât și pentru producerea de legume și flori hidroponic, putând garanta 100% calitatea produselor noastre.[/wpcol_1third]

SERVICIILE NOASTRE:
Vă oferim consultanță în alegerile pe care urmează să le faceți, cu ajutorul experienței și specialiștilor din echipă, specialiști care vă vor pune la dispoziție cele mai potrivite soluții pentru afacerea Dumneavoastră în domeniul serelor și solariilor pentru flori și legume.
Începând de la teren, până la solarul sau sera care corespunde nevoilor Dumneavoastră, continuând cu semințele sau răsadurile necesare, accesoriile aferente construcției, consultanță pe perioada cultivării, și ajutor la valorificare.[/wpcol_1third]
PRODUSELE NOASTRE:
Solarii profesionale și sere modulare la prețuri competitive cu piața din România. Pentru a vă oferi cele mai calitative produse, producem și comercializ[m solarii cu ventilație laterală, solarii cu ventilație pe capete și solarii semiprofesionale ÎN ROMÂNIA! iar pentru a vă oferi cea mai avantajoasă metodă de plată, IMD Horticulture Systems vă oferă posibilitatea de a achiziționa aceste produse ÎN RATE!Abonați-vă la newsletterul IMD Horticulture Systems!

Adrian Pop
13.02.2013, 23:02
Solarii profesionalehttp://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/Solar-cu-ventilatie-laterala-11-300x163.jpg (http://solariisisereinrate.ro/solarii-cu-ventilatie-laterala/) Solarii cu ventilatie laterala
Preț de la 12,30 €/mphttp://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/Solarii-profesionale-cu-ventilatie-la-coama-300x180.png (http://solariisisereinrate.ro/solarii-cu-ventilatie-la-coama/) Solar cu ventilatie la coama
Pret de la 22,00 €/mp


http://solariisisereinrate.ro/wp-content/uploads/2012/11/Solarii-profesionale-cu-ventilatie-pe-capete-_-insigna-nou--300x180.png (http://solariisisereinrate.ro/solarii-profesionale-ventilatie-pe-capete/) Solarii cu ventilatie pe capete
Pret de la 10,5 €/mp

Dragos
14.02.2013, 01:14
http://www.prodimar.ro/tevi-ppr-c240-p0.html

Teava PPR

Adrian Pop
14.02.2013, 01:18
http://www.naandanjain.ro/sere-si-solarii/solarii-profesionale/?gclid=CK-v5f3FjbUCFc2R3godXDkAPg


Pop Adrian
[1/29/2013 4:41:09 PM] Pop Adrian : http://www.solariihuns.ro/galerie-foto-solarii.html
[1/29/2013 4:41:43 PM] Pop Adrian : http://magazinagricol.ro/211-solarii-5-m-latime-cu-folie-dubla


http://www.marcoser.ro/

http://biosolaris.ro/preturi-modele-complecte

ana_maria
14.02.2013, 19:52
http://agroromania.manager.ro/articole/gradina-de-legume/investitia-totala-intr-un-solar-de-500-de-metri-patrati-complet-echipat-este-de-35000-lei-305.html

ana_maria
14.02.2013, 19:56
Articolul de mai sus. Tinerii care aleg să-şi facă o firmă de legumicultură cu cei 10.000 de euro primiţi de la guvern pot ajunge la venituri duble după numai un an, dacă optează pentru producţia de legume într-un solar. Lucrurile nu diferă mult în cazul florilor.
Investiţia totală într-un solar de 500 de metri pătraţi complet echipat (irigaţie prin picurare şi microaspersie pentru tratamente, umidificare/ceaţă) poate ajunge la numai 35.000 de lei, potrivit specialiştilor de la NaanDanJain irigaţii.

„Din sprijinul oferit de stat, mai rămân suficienţi bani pentru acoperirea altor capitole din planul de afaceri cerut de program, precum transportul, asigurările, marketing-ul, distribuţia, etc. În funcţie de tipul şi randamentul culturilor (patru culturi pe an), investiţia se poate amortiza chiar şi într-un an“, a declarat Ileana Stanciu, director general NaanDanJain.

Un solar de 500 mp poate fi lucrat de o singura familie. Posibilitatea de avea un asolament corespunzator al culturilor in vederea obtinerii unei recolte mai mari in spatiul protejat devine un atu.

Planul poate fi dezvoltat şi de grupuri de tineri producători, pe suprafeţe mai mari, de câteva mii de metri pătraţi. Investitia creste in cazul solariilor tip sera dotate cu sisteme de incalzire si folie dubla de acoperire, la fel si in cazul echiparii cu plase antiinsecte pentru cei care doresc sa produca bio.

Pentru proiectele mai mari, fermierii pot apela la fondurile nerambursabile europene şi, dacă se asociază în grupuri de producători recunoscute oficial, mai pot primi sprijin de sute de mii de euro.Doar până în 2013, grupurile şi organizaţiile de producători recunoscute preliminar pot primi sprijin financiar, atât pentru constituire şi facilităţi administrative, cât şi pentru realizarea de investiţii.

Prin Pilonul I al Politicii Agricole Comune, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale acordă sprijin financiar grupurilor şi organizaţiilor de producători din sectorul legume fructe. Modul de accesare a sprijinului financiar este prevăzut în Hotărârea de Guvern nr. 1078 din 10 septembrie 2008 privind acordarea de sprijin financiar grupurilor de producători recunoscute preliminar şi organizaţiilor de producători în sectorul fructe şi legume, act normativ elaborat în baza Regulamentelor (C.E) 1234/2007,1580/2007 şi 1182/2007

La sfîrşitul anului trecut, în România erau înregistrate conform Regulamentului Comisiei Europene doar 17 grupuri de producători recunoscute preliminar şi o organizaţie de producători.

Adrian Pop
15.02.2013, 11:18
1. http://www.naandanjain.ro/sere-si-so...Fc2R3godXDkAPg (http://www.naandanjain.ro/sere-si-solarii/solarii-profesionale/?gclid=CK-v5f3FjbUCFc2R3godXDkAPg)

2. http://www.solariihuns.ro/galerie-foto-solarii.html

3. http://magazinagricol.ro/211-solarii...cu-folie-dubla (http://magazinagricol.ro/211-solarii-5-m-latime-cu-folie-dubla)

4. http://www.seretransilvania.ro/

5. http://www.marcoser.ro/

6. http://biosolaris.ro/preturi-modele-complecte

7. http://www.hortifam.ro/produse

9. http://www.agrocon.ro/ (http://www.agrocon.ro/)

10. http://www.serata.ro/ (http://www.serata.ro/)

11. http://bisonsol.ro/ (http://bisonsol.ro/)

12. http://www.conceptairnature.com/# (http://www.conceptairnature.com/#)

13. http://solariisisereinrate.ro/ (http://solariisisereinrate.ro/)

14. http://agroromania.manager.ro/

15. http://www.olx.ro/q/sere/c-594
http://ro.agrimec.it/
http://ro.agrimec.it/contacte/
AGRIMEC in Romania PAGLIO CONSTRUCT SRL
STR. REPUBLICII 129-133
SALONTA – BIHOR
ROMANIA
Tel. +40-259-391297
Mobile +40-726-286400
romania@agrimec.it16. http://www.sere-romania.ro/

17. http://www.sisteme-irigatii.ro/

18. http://bucharestcity.olx.ro/sere-bitunel-sere-modulare-iid-481766096

19. http://galaticity.olx.ro/productie-de-sere-si-solarii-profesionale-iid-481400722

20. http://breaza.olx.ro/sere-profesionale-de-legume-si-flori-iid-444985861

21. http://clujnapoca.olx.ro/nou-in-romania-solarii-si-sere-de-legume-si-flori-in-rate-iid-431111318

22. http://clujnapoca.olx.ro/accesorii-sere-si-solarii-profile-prindere-folie-kit-ventilare-la-coama-folie-iid-326957670

23. http://iasi.olx.ro/sistem-ventilatie-racire-si-umiditate-ciupercarii-iid-322003094

24. http://brasovcity.olx.ro/sere-si-solar-iid-221850101

25. http://calarasicity.olx.ro/folie-uv-plastika-kritis-sere-si-solarii-irigatii-iid-192403824

26. http://timisoara.olx.ro/sere-solari-irigati-profesionale-iid-115136324

26. http://timisoara.olx.ro/sere-solarii-profesionale-sisteme-de-irigat-iid-171525359

27. http://calarasicity.olx.ro/productie-sere-iid-174201935

28. http://brasovcity.olx.ro/profil-fixare-folie-solar-sere-iid-170795543

29. http://brasovcity.olx.ro/sere-si-solarii-iid-170776360

30. http://timisoara.olx.ro/solarii-agricole-iid-168086561

31. http://brasovcity.olx.ro/sere-si-solarii-iid-167351377

32.
--
ADRIAN POP
Presedinte - POP SERVICE ELECTRONIC HQ S.R.L.
Calea Severinului, BL. 317 A,B
200233
Craiova
ROMANIA
Tel: +40 251 483627
Tel/Fax: +40 251 418773
www.popservice.ro
www.ruris.ro
www.softwarepse.com
www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
e-mail - adipop@popservice.ro
ID Messenger: zalmoxa_adipop
Skype - adrianpop58
Tel: +40 251 483627
Tel/Fax: +40 251 418773

ana_maria
17.02.2013, 17:33
http://dli.ro/f/sere/ discutii dintr-un forum agr

Adrian Pop
20.02.2013, 18:08
[07:01:27] ana maria vega art: http://sera-mea.ablog.ro/#axzz2LS4WPodB
[07:02:38] ana maria vega art: sera de 50 mp
[07:06:48] Pop Adrian : noi, prin ceea ce facem pe forumul nostru.....ajutam ca si altora sa le vina ideea de-a face sere...sau a planta nuci

Sera ieftina (http://sera-mea.ablog.ro/2012-08-11/sera-ieftina.html)


media: 5.00 din 1 vot
Am tot scris despre sere in ultimul timp, insa niciodata nu am discutat de ce va recomandam sa va faceti o sera. Multi cred ca o sera este scumpa sau ca trebuie sa fie neaparat mare. O sera ieftina se poate constru destul de usor, cu materiale "refolosibile" sa spunem asa. Singurul lucru care trebuie cumparat oblogatoriu este folia sau sticla cu care este invelita. In rest puteti folosi cam ce gasiti prin curte sau pe la vecini.
Suprafata minima a unei sere ieftine este de 50 mp, suficienta pentru a va cultiva rosii, castraveti si patrunjel pentru o familie de 4-5 persoane. Evident am dat doar un exemplu de culturi, puteti cultiva ce doriti, insa cu siguranta aveti suficient spatiu sa produceti o cantitate multumitoare in minisera dumneavoastra. Va recomandam o inaltime de trei metri , pentru a avea suficient loc ca rosiile, castravetii sau ardeii sa creasca pe mai multe etaje.
Va dati si singuri seama ca pentru 50 mp sera ieftina este nu numai eficienta, insa isi socoate investitia din primul an, chiar daca veti cumpara toate materialele. Nu este neaparat obligatoriu sa udati prin picurare, insa daca udati manual va trebui sa alegeti ori udarea pe sant ori sa lasati suficient spatiu intre randuri in asa fel incat sa udati comod. O minisera nu este de prisos chiar daca semanati si in gradina, caci cultura din sera va fi ferita de intemperii, de majoritatea daunatorilor si de ploile acide, tot mai dese in ultimul timp.
Daca aveti intentia sa va mariti aceatsa sera ieftina in timp , faceti proiectul ina sa fel incat sa va fie comod sa o lungiti fara a investi foarte mult. In cativa ani, fara mult efort puteti ajunge la 200 mp, deja o sera din care puteti vinde productia, e drept nu pentru sume foarte mari, dar suficient cat sa va asigure un concediu de lux sau alte reparatii in gospodarie.
Vom mai continua sa scriem si alta data despre beneficiile unei sere, caci apa si productia in sera vor fi solutia pentru cei c evor sa nu mai sufere de pe urma scumpirilor din ce in ce mai dese si in procente ridicate care vor urma.


postat de teodoraga in 2012-08-11 10:11
0 comentarii (http://sera-mea.ablog.ro/2012-08-11/sera-ieftina.html#comments)O grădină de 500 mp (http://sera-mea.ablog.ro/2012-03-11/o-gr-din-de-500-mp.html)


media: 5.00 din 2 voturi
Pe o suprafata de teren de 500 mp, in contextul practicarii culturilor asociate si succesive, cu munca, dragoste si cap o familie de 4 persone nu numai ca isi poate asigura intregul necesar de legume ci poate scoate si ceva profit. Va dau cateva exemple, total productie pe tip de leguma pe aceasta suprafata de 500 mp care sa asigure atat cantitatea cat si variatia pentru o familie!

CULTURI DE BAZA
rosii - 300 kg, ardei - 90 kg, vinete - 80 kg, ceapa uscata - 100kg, usturoi uscat - 10, morcov - 60, patrunjel -15, mazare - 15, fasole pastai-20, castraveti - 75, dovlecei- 30, varza toamna 250 kg, conopida toamna- 20, cartofi toamna - 60

CULTURI ANTICIPATE
ceapa verde - 50, salata - 30, spanac - 50, usturoi verde - 50, ridichi - 30,

Evident nu s-a trecut cantitatea - depinde de fiecare - de plante aromatice (http://www.acasa.ro/plante-aromatice) ( cimbru, tarhon), , zarzavaturi, capsuni, pepeni verzi/galbeni, gulii, ardei iuti, etc

In cazul in care, pe suprafata de 500 mp aveti monocultura in scopul vanzarii....iata cam ce puteti obtine. Ca sa vedeti ce profit iese faceti singuri inmultirea:

cartofi timpurii si de vara - 2000 kg aveti nevoie de 150 kg samanta
varza timpurie 600 kg aveti nevoie de 25 grame samanta pt rasaduri
varza de vara 2000 kg idem
conopida 1500 kg idem
tomate 2000 kg cam 2000 de rasaduri
ardei gras 1000 kg aveti nevoie de 10 -15 grame samanta pt rasaduri
castraveti 1000 kg
ceapa uscata 1200 kg din 250-300 gr de samanta sau 30 kg de arpagic
usturoi uscat 400 kg din 30 kg usturoi pt plantare
morcov, patrunjel si pastarnac - 1,5 tona din 250 gr samanta
pepeni verzi - 2,5 tone din 100-150 gr samanta

super eficient din punct de vedere economic este cultivarea cimbrului, asmatui, busuioc, tarhon, leustean, marar...relativ usor de produs dar scump la vanzare.


postat de teodoraga in 2012-03-11 18:02
0 comentarii (http://sera-mea.ablog.ro/2012-03-11/o-gr-din-de-500-mp.html#comments)
Citeste mai mult: Totul despre sere (http://sera-mea.ablog.ro/#ixzz2LS5S2dV4)

Banu Ionut
22.02.2013, 23:36
http://img703.imageshack.us/img703/3694/schita1.png[/URL]
http://img834.imageshack.us/img834/1922/pozagw.png[/URL]

Banu Ionut
22.02.2013, 23:54
http://www.youtube.com/feed/?feature=guide

Adrian Pop
25.02.2013, 12:55
http://agrosera.md/gallery

Adrian Pop
18.03.2013, 18:31
http://www.plantlightinghydroponics.com/images/HF-JSV2.L.gif

Banu Ionut
30.03.2013, 21:53
121012111212

Banu Ionut
30.03.2013, 22:06
1213 schita imbinare platbande in cruce

Banu Ionut
30.03.2013, 22:09
1214 Imbinare in T la capete

Banu Ionut
30.03.2013, 22:28
1215 schita sera

badea gigel
02.04.2013, 14:09
Calcul lungime bara
1218

Banu Ionut
02.04.2013, 20:56
1219 Poza schita sera

Dragos
06.04.2013, 00:39
12321233

Enciu Stefan
06.04.2013, 23:41
1234

1235

1236

1237

Dragos
07.04.2013, 20:25
Cum arata un picior de sera:

http://imageshack.us/a/img547/7213/piciorsera.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/547/piciorsera.jpg/)

http://imageshack.us/a/img577/7557/piciorsera1.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/577/piciorsera1.jpg/)

Dragos
07.04.2013, 21:13
http://imageshack.us/a/img132/6189/seraxt.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/132/seraxt.jpg/)

Dragos
07.04.2013, 23:05
http://imageshack.us/a/img51/9527/piciorsera01.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/51/piciorsera01.jpg/)

http://imageshack.us/a/img534/8082/piciorsera0.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/534/piciorsera0.jpg/)

Dragos
07.04.2013, 23:27
http://imageshack.us/a/img6/7531/platbanda1.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/6/platbanda1.jpg/)

http://imageshack.us/a/img803/6323/platbanda0.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/803/platbanda0.jpg/)

Dragos
08.04.2013, 23:43
http://imageshack.us/a/img22/9486/serafinal1.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/22/serafinal1.jpg/)

Adrian Pop
11.04.2013, 06:09
[6:08:17 AM] Pop Adrian : STAS-ul pt platbanda este de 25 mm deci trebuie ajustate calculele cu 3,5 mm - 6 - 3 - 3 - 6 - 3,5 mm

MirsuCatalin
07.03.2014, 13:33
http://www.gamoni.de/gewaechshaeuser/juliana-gewaechshaeuser/index.html
http://www.gamoni.de/gewaechshaeuser/pergart-gewaechshaeuser/index.html

http://www.gamoni.de/gewaechshaeuser/pergart-gewaechshaeuser/vitavia-hochbeete/index.html

http://www.gamoni.de/gewaechshaeuser/gewaechshaeuser-rion/index.html

http://www.gamoni.de/gewaechshaeuser/halls-gewaechshaeuser/index.html

http://www.gamoni.de/gewaechshaeuser/premium-gewaechshaeuser/index.html

http://www.gamoni.de/gewaechshaeuser/premium-gewaechshaeuser/victorian-gewaechshaeuser/index.html

http://www.gamoni.de/gewaechshaeuser/premium-gewaechshaeuser/helios-gewaechshaeuser/index.html

http://www.gamoni.de/gewaechshaeuser/premium-gewaechshaeuser/antike-gewaechshaeuser/index.html

MirsuCatalin
08.03.2014, 12:19
www.Glashaus-Zentrum.de

Adrian Pop
08.03.2014, 13:11
www.Glashaus-Zentrum.de (http://www.Glashaus-Zentrum.de)

Merci pentru adrese.
o sa ma uit

MirsuCatalin
09.03.2014, 00:57
http://www.wamadirekt.de/shop/impressum/

Adrian Pop
09.03.2014, 02:15
http://www.wamadirekt.de/shop/impressum/

Cateva ore am ales ce sere sa luam de la firme din Germania. Merci.

MirsuCatalin
09.03.2014, 02:25
Cateva ore am ales ce sere sa luam de la firme din Germania. Merci.

Cu placere

Alina Bratu
24.08.2014, 09:50
https://www.youtube.com/watch?v=7IqTswwNhGA

https://www.youtube.com/watch?v=h9x8Yipa6UE

https://www.youtube.com/watch?v=TJ5KtQ0QZvw

Alina Bratu
24.08.2014, 10:12
https://www.youtube.com/watch?v=Jc9KmAnGZcA

Alina Bratu
24.08.2014, 10:19
https://www.youtube.com/watch?v=rLW5dL4LskU

Alina Bratu
24.08.2014, 10:26
https://www.youtube.com/watch?v=P9O9AezoPo0

Alina Bratu
24.08.2014, 10:27
https://www.youtube.com/watch?v=8l9Jh1n1I5E

Alina Bratu
24.08.2014, 10:35
https://www.youtube.com/watch?v=vSlPtaYRHaw

Alina Bratu
24.08.2014, 10:39
https://www.youtube.com/watch?v=dly1n2u7_7A

Alina Bratu
24.08.2014, 11:02
http://i.ebayimg.com/00/s/MTYwMFgxNjAw/z/V0cAAOSw-dBTrq5o/$_35.JPG
Prezzo:
EUR 63,07 +EUR 44,23 di spedizione

Compralo Subito
Aggiungi a Oggetti che osservi (javascript:;)
Nessuna spesa di importazione aggiuntiva in consegna.
Questo oggetto verrà spedito tramite il Programma di spedizione internazionale e include il codice della spedizione internazionale. Ulteriori informazioni- si apre in una nuova finestra o scheda (http://pages.ebay.it/help/buy/shipping-globally.html)


Spedizione:
EUR 44,23
http://www.ebay.it/itm/like/131062773165?clk_rvr_id=684940211453&item=131062773165&lgeo=1&vectorid=229494

19 oggetti simili a Tunnel Polifunzionale Con Telaio Galvanizzato Serra - Pollytunnel
Vedi:

(javascript:;)

Galleria (javascript:;)
Elenco (javascript:;)


http://thumbs2.ebaystatic.com/m/mjt14JRWCgeTW480gnfse8g/96.jpg (http://www.ebay.it/itm/Tunnel-Polifunzionale-con-Telaio-Galvanizzato-Normale-Pollytunnel-Greenhouse-/131061905195?var=430235922476&_trksid=p2054897.l5658)Tunnel Polifunzionale con Telaio Galvanizzato/Normale Pollytunnel Greenhouse (http://www.ebay.it/itm/Tunnel-Polifunzionale-con-Telaio-Galvanizzato-Normale-Pollytunnel-Greenhouse-/131061905195?var=430235922476&_trksid=p2054897.l5658)

5g 6h 47m rimasti

EUR 144,58
Compralo Subito
Spedizione gratuita

http://thumbs2.ebaystatic.com/m/mOKMc0F-zyMtQD7p5l34Wtw/96.jpg (http://www.ebay.it/itm/Serra-con-telaio-completamente-galvanizzato-poly-tunnel-2-5m-x-2-m-/131083845025?_trksid=p2054897.l5659)Serra con telaio completamente galvanizzato poly tunnel 2.5m x 2 m (http://www.ebay.it/itm/Serra-con-telaio-completamente-galvanizzato-poly-tunnel-2-5m-x-2-m-/131083845025?_trksid=p2054897.l5659)

5g 16h 40m rimasti

EUR 269,04
Compralo Subito
Spedizione gratuita

http://thumbs2.ebaystatic.com/m/m2Ja8eGdGPNf8-iay3c2jTA/96.jpg (http://www.ebay.it/itm/Tunnel-Serra-Telo-Verde-Telaio-Galvanizzato-3m-x-2m-/121240745660?_trksid=p2054897.l5660)Tunnel Serra Telo Verde Telaio Galvanizzato 3m x 2m (http://www.ebay.it/itm/Tunnel-Serra-Telo-Verde-Telaio-Galvanizzato-3m-x-2m-/121240745660?_trksid=p2054897.l5660)

26g 1h 37m rimasti

EUR 111,08
Compralo Subito
Spedizione gratuita

http://thumbs2.ebaystatic.com/m/m8qzvQnjE3hsGW6pmUDui1A/96.jpg (http://www.ebay.it/itm/Tunnel-Serra-Telo-Verde-Telaio-Galvanizzato-5m-x-2m-/121240747147?_trksid=p2054897.l5661)Tunnel Serra Telo Verde Telaio Galvanizzato 5m x 2m (http://www.ebay.it/itm/Tunnel-Serra-Telo-Verde-Telaio-Galvanizzato-5m-x-2m-/121240747147?_trksid=p2054897.l5661)

26g 1h 45m rimasti

EUR 137,88
Compralo Subito
Spedizione gratuita

http://thumbs2.ebaystatic.com/m/mbYvXeuMuKfa_nBiSyD3Amg/96.jpg (http://www.ebay.it/itm/Serra-Poly-Tunnel-Polytunnel-Greenhouse-Telaio-Metallo-Galvanizzato-5m-x-2m-/380889046140?_trksid=p2054897.l5662)Serra Poly Tunnel Polytunnel Greenhouse Telaio Metallo Galvanizzato 5m x 2m (http://www.ebay.it/itm/Serra-Poly-Tunnel-Polytunnel-Greenhouse-Telaio-Metallo-Galvanizzato-5m-x-2m-/380889046140?_trksid=p2054897.l5662)

24g 12h 39m rimasti

EUR 136,30
Compralo Subito
Spedizione gratuita

http://thumbs2.ebaystatic.com/m/mTzzpiEB7GYRHFzJC2c1sjg/96.jpg (http://www.ebay.it/itm/Serra-Tunnel-1-5-x-2m-Telaio-Metallo-Galvanizzato-Telo-in-Plastica-Nuova-/131062773155?_trksid=p2054897.l5663)Serra Tunnel 1.5 x 2m Telaio Metallo Galvanizzato Telo in Plastica Nuova (http://www.ebay.it/itm/Serra-Tunnel-1-5-x-2m-Telaio-Metallo-Galvanizzato-Telo-in-Plastica-Nuova-/131062773155?_trksid=p2054897.l5663)

6g 7h 22m rimasti

EUR 250,39
Compralo Subito
Spedizione gratuita

http://thumbs2.ebaystatic.com/m/mHSsixyqEh2sDsP4JKU1qag/96.jpg (http://www.ebay.it/itm/KMS-Serra-Telaio-Metallo-Galvanizzato-Telo-In-Plastica-Misura-6x3x2Mt-Nuova-/121260685432?_trksid=p2054897.l5664)KMS Serra Telaio Metallo Galvanizzato Telo In Plastica Misura 6x3x2Mt. Nuova (http://www.ebay.it/itm/KMS-Serra-Telaio-Metallo-Galvanizzato-Telo-In-Plastica-Misura-6x3x2Mt-Nuova-/121260685432?_trksid=p2054897.l5664)

27g 3h 16m rimasti

EUR 191,37
Compralo Subito
Spedizione gratuita

Alina Bratu
24.08.2014, 11:03
http://thumbs2.ebaystatic.com/m/mcMdMDQpdQk3-tO_Qt_0fpQ/96.jpg (http://www.ebay.it/itm/Serra-Polytunnel-Telaio-Metallo-Galvanizzato-/121323861180?var=420275021608&_trksid=p2054897.l5665)Serra Polytunnel Telaio Metallo Galvanizzato (http://www.ebay.it/itm/Serra-Polytunnel-Telaio-Metallo-Galvanizzato-/121323861180?var=420275021608&_trksid=p2054897.l5665)

24g 12h 39m rimasti

EUR 189,28
Compralo Subito
Spedizione gratuita

http://thumbs2.ebaystatic.com/m/m1T_zUemgEBaQIBbgVsGbvQ/96.jpg (http://www.ebay.it/itm/KMS-Serra-Telaio-Metallo-Galvanizzato-Telo-In-Plastica-Misura-4x2Mt-Nuova-/131061904863?_trksid=p2054897.l5666)KMS Serra Telaio Metallo Galvanizzato Telo In Plastica Misura 4x2Mt. Nuova (http://www.ebay.it/itm/KMS-Serra-Telaio-Metallo-Galvanizzato-Telo-In-Plastica-Misura-4x2Mt-Nuova-/131061904863?_trksid=p2054897.l5666)

5g 6h 46m rimasti

EUR 94,08
Compralo Subito
+EUR 43,95
spedizione

http://thumbs2.ebaystatic.com/m/mDmJLnrZ49moopyg0-GTVCw/96.jpg (http://www.ebay.it/itm/Serra-interamente-Galvanizzata-tunnel-Pollytunnel-3m-x-2m-/131061905266?_trksid=p2054897.l5667)Serra interamente Galvanizzata tunnel Pollytunnel 3m x 2m (http://www.ebay.it/itm/Serra-interamente-Galvanizzata-tunnel-Pollytunnel-3m-x-2m-/131061905266?_trksid=p2054897.l5667)

5g 6h 47m rimasti

EUR 137,88
Compralo Subito
Spedizione gratuita

http://thumbs2.ebaystatic.com/m/mOKMc0F-zyMtQD7p5l34Wtw/96.jpg (http://www.ebay.it/itm/Serra-con-struttura-galvanizzato-in-polytunnel-3m-x-2m-/380889051882?_trksid=p2054897.l5668)Serra con struttura galvanizzato in polytunnel 3m x 2m (http://www.ebay.it/itm/Serra-con-struttura-galvanizzato-in-polytunnel-3m-x-2m-/380889051882?_trksid=p2054897.l5668)

24g 12h 54m rimasti

EUR 109,81
Compralo Subito
Spedizione gratuita

http://thumbs2.ebaystatic.com/m/mbBY6ZNq9OPDIMryDwdh8nQ/96.jpg (http://www.ebay.it/itm/Serra-a-6-Sezioni-Con-Struttura-In-Acciaio-Galvanizzato-Misure-6m-x-3m-/380897153391?_trksid=p2054897.l5669)Serra a 6 Sezioni Con Struttura In Acciaio Galvanizzato Misure 6m x 3m (http://www.ebay.it/itm/Serra-a-6-Sezioni-Con-Struttura-In-Acciaio-Galvanizzato-Misure-6m-x-3m-/380897153391?_trksid=p2054897.l5669)

6g 4h 0m rimasti

EUR 189,28
Compralo Subito
Spedizione gratuita

http://thumbs2.ebaystatic.com/m/mxVgnc4WwW5Zjjf6ttA68cg/96.jpg (http://www.ebay.it/itm/Serra-con-struttura-in-acciaio-galvanizzato-con-polytunnel-3-75m-x-2m-/201076879985?_trksid=p2054897.l5670)Serra con struttura in acciaio galvanizzato con polytunnel 3.75m x 2m (http://www.ebay.it/itm/Serra-con-struttura-in-acciaio-galvanizzato-con-polytunnel-3-75m-x-2m-/201076879985?_trksid=p2054897.l5670)

24g 12h 46m rimasti

EUR 116,44
Compralo Subito
Spedizione gratuita

http://thumbs2.ebaystatic.com/m/mUO6q93EPyk7CdMr1HwaZzg/96.jpg (http://www.ebay.it/itm/2-Set-Piantatura-Tunnel-3M-Vello-Serra-Fredda-Telaio-Diapositiva-/231300071933?_trksid=p2054897.l5671)2 Set Piantatura Tunnel 3M Vello Serra Fredda Telaio Diapositiva (http://www.ebay.it/itm/2-Set-Piantatura-Tunnel-3M-Vello-Serra-Fredda-Telaio-Diapositiva-/231300071933?_trksid=p2054897.l5671)
Nuovo
http://pics.ebaystatic.com/aw/pics/s.gif

10g 22h 46m rimasti

EUR 33,90
Compralo Subito
Spedizione gratuita

http://thumbs2.ebaystatic.com/m/mpdEIjNDc7Rtd9-7FiNvafA/96.jpg (http://www.ebay.it/itm/10-Set-Piantatura-Tunnel-3M-Vello-Serra-Fredda-Telaio-Diapositiva-/331282036519?_trksid=p2054897.l5672)10 Set Piantatura Tunnel 3M Vello Serra Fredda Telaio Diapositiva (http://www.ebay.it/itm/10-Set-Piantatura-Tunnel-3M-Vello-Serra-Fredda-Telaio-Diapositiva-/331282036519?_trksid=p2054897.l5672)
Nuovo
http://pics.ebaystatic.com/aw/pics/s.gif

12g 0h 23m rimasti

EUR 74,90
Compralo Subito
Spedizione gratuita

http://thumbs2.ebaystatic.com/m/myXkNCjkG_z9nyTLpUe7eag/96.jpg (http://www.ebay.it/itm/Serra-Poli-Funzionale-Interamente-Galvanizzata-3m-x-2m-con-Telaio-/201076875072?_trksid=p2054897.l5673)Serra Poli Funzionale Interamente Galvanizzata 3m x 2m con Telaio (http://www.ebay.it/itm/Serra-Poli-Funzionale-Interamente-Galvanizzata-3m-x-2m-con-Telaio-/201076875072?_trksid=p2054897.l5673)

24g 12h 39m rimasti

EUR 136,30
Compralo Subito
Spedizione gratuita

Alina Bratu
24.08.2014, 11:17
http://stores.ebay.it/OutSunny-Italia/Azienda.html


SERRA per piante, di dimensioni 600 x 300 x 200 cm, con tetto arrotondato, verde
Condizioni dell'oggetto:Prezzo:
EUR 149,90


http://p.ebaystatic.com/aw/pics/s.gif
http://i.ebayimg.com/00/s/MTUwMFgxNTAw/z/ObsAAOxycgVTg0b9/$_57.JPG
Spedizione gratuita

Alina Bratu
24.08.2014, 11:22
http://www.ebay.it/sch/Utensili-da-giardino-/29515/i.html?_from=R40&_nkw=serra&LH_PrefLoc=3&_pgn=7&_skc=300&rt=nc

http://thumbs3.ebaystatic.com/d/l225/m/mOW2qCoWPCE613h03N-ikJQ.jpg (http://www.ebay.it/itm/SERRA-per-piante-di-dimensioni-350-x-200-x-200-cm-con-tetto-arrotondato-verde-/111361742954?pt=Attrezzi_per_Giardinaggio&hash=item19edad586a)SERRA per piante, di dimensioni 350 x 200 x 200 cm, con tetto arrotondato, verde (http://www.ebay.it/itm/SERRA-per-piante-di-dimensioni-350-x-200-x-200-cm-con-tetto-arrotondato-verde-/111361742954?pt=Attrezzi_per_Giardinaggio&hash=item19edad586a)
Negozio: OutSunny_Italia (http://stores.ebay.it/OutSunny-Italia)
ID utente del venditore: outsunny_italy
Feedback: 99,5% positivo, 205 recensioni

http://pics.ebaystatic.com/aw/pics/s.gif
EUR 95,90Le spese di spedizione non sono state specificate


http://thumbs3.ebaystatic.com/d/l225/m/m8nJslgH22iEFMmPOBvQpXg.jpg (http://www.ebay.it/itm/SERRA-per-piante-di-dimensioni-250-x-200-x-200-cm-con-tetto-spiovente-verde-/111361742958?pt=Attrezzi_per_Giardinaggio&hash=item19edad586e)SERRA per piante, di dimensioni 250 x 200 x 200 cm, con tetto spiovente, verde (http://www.ebay.it/itm/SERRA-per-piante-di-dimensioni-250-x-200-x-200-cm-con-tetto-spiovente-verde-/111361742958?pt=Attrezzi_per_Giardinaggio&hash=item19edad586e)
Negozio: OutSunny_Italia (http://stores.ebay.it/OutSunny-Italia)
ID utente del venditore: outsunny_italy
Feedback: 99,5% positivo, 205 recensioni

http://pics.ebaystatic.com/aw/pics/s.gifEUR 75,90Le spese di spedizione non sono state specificate

Alina Bratu
24.08.2014, 11:22
http://thumbs4.ebaystatic.com/d/l225/m/mJxlfT-NHAh0NaKymKHpVlQ.jpg (http://www.ebay.it/itm/SERRA-per-piante-di-dimensioni-450-x-300-x-200-cm-con-tetto-spiovente-verde-/121348104919?pt=Attrezzi_per_Giardinaggio&hash=item1c40e922d7)SERRA per piante, di dimensioni 450 x 300 x 200 cm, con tetto spiovente, verde (http://www.ebay.it/itm/SERRA-per-piante-di-dimensioni-450-x-300-x-200-cm-con-tetto-spiovente-verde-/121348104919?pt=Attrezzi_per_Giardinaggio&hash=item1c40e922d7)
Negozio: OutSunny_Italia (http://stores.ebay.it/OutSunny-Italia)
ID utente del venditore: outsunny_italy
Feedback: 99,5% positivo, 205 recensioni

http://pics.ebaystatic.com/aw/pics/s.gif
EUR 119,90

Alina Bratu
24.08.2014, 11:25
http://thumbs3.ebaystatic.com/d/l225/m/m_DflDHH8XPlGT8nZlk6FdQ.jpg (http://www.ebay.it/itm/SERRA-PALM-SPRINGS-2M-x-4-5M-/121394727186?pt=Attrezzi_per_Giardinaggio&hash=item1c43b08912)SERRA PALM SPRINGS 2M x 4.5M (http://www.ebay.it/itm/SERRA-PALM-SPRINGS-2M-x-4-5M-/121394727186?pt=Attrezzi_per_Giardinaggio&hash=item1c43b08912)

Da Regno Unito
Negozio: Sports PLC Golf Shop (http://stores.ebay.it/Sports-PLC-Golf-Shop)
ID utente del venditore: shop247
Feedback: 98% positivo, 15.244 recensioni

http://pics.ebaystatic.com/aw/pics/s.gif
EUR 162,99Le spese di spedizione non sono state specificate


http://thumbs2.ebaystatic.com/d/l225/m/mokVP40BwifoJ0Oyc3JYXVQ.jpg (http://www.ebay.it/itm/SERRA-PALM-SPRINGS-2M-x-3M-/121402530409?pt=Attrezzi_per_Giardinaggio&hash=item1c44279a69)SERRA PALM SPRINGS 2M x 3M (http://www.ebay.it/itm/SERRA-PALM-SPRINGS-2M-x-3M-/121402530409?pt=Attrezzi_per_Giardinaggio&hash=item1c44279a69)

Da Regno Unito
Negozio: Sports PLC Golf Shop (http://stores.ebay.it/Sports-PLC-Golf-Shop)
ID utente del venditore: shop247
Feedback: 98% positivo, 15.244 recensioni

http://pics.ebaystatic.com/aw/pics/s.gif
EUR 146,99Le spese di spedizione non sono state specificate


http://thumbs4.ebaystatic.com/d/l225/m/mgsCvy_56kMbTDoOxPfuBpg.jpg (http://www.ebay.it/itm/SERRA-PALM-SPRINGS-3M-x-6M-/121416927059?pt=Attrezzi_per_Giardinaggio&hash=item1c45034753)SERRA PALM SPRINGS 3M x 6M (http://www.ebay.it/itm/SERRA-PALM-SPRINGS-3M-x-6M-/121416927059?pt=Attrezzi_per_Giardinaggio&hash=item1c45034753)

Da Regno Unito
Negozio: Sports PLC Golf Shop (http://stores.ebay.it/Sports-PLC-Golf-Shop)
ID utente del venditore: shop247
Feedback: 98% positivo, 15.244 recensioni

http://pics.ebaystatic.com/aw/pics/s.gif
EUR 249,99

Alina Bratu
24.08.2014, 11:50
Polytunnels Greenhouses

http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses


http://www.kmsdirect.co.uk/magento/media/catalog/product/cache/1/small_image/170x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/o/polytunnel-galv-19mm-150x200x200a01mgt.jpg (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/galvanised-steel-frame-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-tunnel-1-5m-x-2m)1.5M (L) x 2M (W) x 2M (H) Polytunnel Greenhouse Pollytunnel Galvanised Frame (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/galvanised-steel-frame-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-tunnel-1-5m-x-2m)Excl. Tax: £44.62 Incl. Tax: £53.54
Out of stock


Add to Wishlist (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/wishlist/index/add/product/1108/)
| Add to Compare (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/catalog/product_compare/add/product/1108/uenc/aHR0cDovL3d3dy5rbXNkaXJlY3QuY28udWsvbWFnZW50by9wb2 x5dHVubmVsc2dyZWVuaG91c2Vz/)http://www.kmsdirect.co.uk/magento/media/catalog/product/cache/1/small_image/170x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/o/polytunnel-cover-4x2x2m-mgt01.jpg (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/4m-l-x-2m-w-x-2m-h-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-polly-tunnel-6-section-cover-only)4M(L) x 2M(W) x 2M(H) Polytunnel Greenhouse Pollytunnel 3 Section Cover Only (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/4m-l-x-2m-w-x-2m-h-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-polly-tunnel-6-section-cover-only)Excl. Tax: £41.17 Incl. Tax: £49.40
Add to Cart

Add to Wishlist (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/wishlist/index/add/product/1908/)
| Add to Compare (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/catalog/product_compare/add/product/1908/uenc/aHR0cDovL3d3dy5rbXNkaXJlY3QuY28udWsvbWFnZW50by9wb2 x5dHVubmVsc2dyZWVuaG91c2Vz/)http://www.kmsdirect.co.uk/magento/media/catalog/product/cache/1/small_image/170x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/o/polytunnel-galv-19mm-400x200x200mgt01.jpg (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/4m-l-x-2m-w-x-2m-h-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-polly-tunnel-fully-galvanised-anti-rust-steel-frame)4M (L) x 2M (W) x 2M (H) Polytunnel Greenhouse Pollytunnel Galvanised Frame (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/4m-l-x-2m-w-x-2m-h-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-polly-tunnel-fully-galvanised-anti-rust-steel-frame)Excl. Tax: £49.42 Incl. Tax: £59.30
Add to Cart

Add to Wishlist (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/wishlist/index/add/product/1907/)
| Add to Compare (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/catalog/product_compare/add/product/1907/uenc/aHR0cDovL3d3dy5rbXNkaXJlY3QuY28udWsvbWFnZW50by9wb2 x5dHVubmVsc2dyZWVuaG91c2Vz/)

http://www.kmsdirect.co.uk/magento/media/catalog/product/cache/1/small_image/170x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/o/polytunnel-galv-19mm-375x200x200mgt01.jpg (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/3-75m-l-x-2m-w-x-2m-h-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-polly-tunnel-fully-galvanised-anti-rust-steel-frame)3.75M (L) x 2M (W) x 2M (H) Polytunnel Greenhouse Pollytunnel Galvanised Frame (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/3-75m-l-x-2m-w-x-2m-h-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-polly-tunnel-fully-galvanised-anti-rust-steel-frame)Excl. Tax: £45.29 Incl. Tax: £54.35
Add to Cart

Add to Wishlist (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/wishlist/index/add/product/1906/)
| Add to Compare (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/catalog/product_compare/add/product/1906/uenc/aHR0cDovL3d3dy5rbXNkaXJlY3QuY28udWsvbWFnZW50by9wb2 x5dHVubmVsc2dyZWVuaG91c2Vz/)http://www.kmsdirect.co.uk/magento/media/catalog/product/cache/1/small_image/170x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/o/polytunnel-galv-25mm-600x300x200-covera01.jpg (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/6m-l-x-3m-w-x-2m-h-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-polly-tunnel-6-section-cover-only)6M(L) x 3M(W) x 2M(H) Polytunnel Greenhouse Pollytunnel 6 Section Cover Only (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/6m-l-x-3m-w-x-2m-h-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-polly-tunnel-6-section-cover-only)Excl. Tax: £49.42 Incl. Tax: £59.30

Alina Bratu
24.08.2014, 11:52
http://www.kmsdirect.co.uk/magento/media/catalog/product/cache/1/small_image/170x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/o/polytunnel-galv-25mm-600x300x200a01mgt.jpg (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/6-section-galvanised-steel-frame-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-6m-x-3m)6M (L) x 3M (W) x 2M (H) Polytunnel Greenhouse Pollytunnel Galvanised 25mm Frame 6 Section (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/6-section-galvanised-steel-frame-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-6m-x-3m)Excl. Tax: £90.67 Incl. Tax: £108.80

http://www.kmsdirect.co.uk/magento/media/catalog/product/cache/1/small_image/170x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/o/polytunnel-galv-25mm-400x200x200mgt01.jpg (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/4m-x-2m-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-tunnel-fully-galvanised-frame)4M (L) x 2M (W) x 2M (H) Polytunnel Greenhouse Pollytunnel Galvanised 25mm Frame (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/4m-x-2m-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-tunnel-fully-galvanised-frame)Excl. Tax: £61.79 Incl. Tax: £74.15


http://www.kmsdirect.co.uk/magento/media/catalog/product/cache/1/small_image/170x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/o/polytunnel3x2mgalva01mgt.jpg (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/3m-x-2m-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-tunnel-fully-galvanised-frame)3M (L) x 2M (W) x 2M (H) Polytunnel Greenhouse Pollytunnel Galvanised 25mm Frame (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/3m-x-2m-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-tunnel-fully-galvanised-frame)Excl. Tax: £57.67 Incl. Tax: £69.20
http://www.kmsdirect.co.uk/magento/media/catalog/product/cache/1/small_image/170x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/o/polytunnel-galv-19mm-500x200x200a01mgt.jpg (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/galvanised-steel-frame-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-tunnel-5m-x-2m)5M (L) x 2M (W) x 2M (H) Polytunnel Greenhouse Pollytunnel Galvanised Frame (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/galvanised-steel-frame-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-tunnel-5m-x-2m)Excl. Tax: £57.67 Incl. Tax: £69.20


http://www.kmsdirect.co.uk/magento/media/catalog/product/cache/1/small_image/170x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/o/polytunnel-galv-19mm-300x200x200-mgt01.jpg (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/galvanised-steel-frame-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-tunnel-3m-x-2m)3M (L) x 2M (W) x 2M (H) Polytunnel Greenhouse Pollytunnel Galvanised Frame (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/galvanised-steel-frame-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-tunnel-3m-x-2m)Excl. Tax: £41.17 Incl. Tax: £49.40


http://www.kmsdirect.co.uk/magento/media/catalog/product/cache/1/small_image/170x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/o/polytunnel-galv-19mm-250x200x200a01mgt.jpg (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/galvanised-steel-frame-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-tunnel-2-5m-x-2m)2.5M (L) x 2M (W) x 2M (H) Polytunnel Greenhouse Pollytunnel Galvanised Frame (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/galvanised-steel-frame-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-tunnel-2-5m-x-2m)Excl. Tax: £56.10 Incl. Tax: £67.32

http://www.kmsdirect.co.uk/magento/media/catalog/product/cache/1/small_image/170x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/o/polytunnel-cover-3x2x2m-mgt01.jpg (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/3m-l-x-2m-w-x-2m-h-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-polly-tunnel-3-section-cover-only)3M(L) x 2M(W) x 2M(H) Polytunnel Greenhouse Pollytunnel 3 Section Cover Only (http://www.kmsdirect.co.uk/magento/polytunnelsgreenhouses/3m-l-x-2m-w-x-2m-h-polytunnel-greenhouse-pollytunnel-poly-polly-tunnel-3-section-cover-only)Excl. Tax: £32.92

Alina Bratu
29.09.2014, 18:36
Serre tunnel per orto da 24mq o 32mq646 €

È il tuo annuncio? Vai alla tua Area Riservata (https://www2.subito.it/account/manageads) per gestirlo.

Inserito 23 set, alle 08:31 da
CO.SER. S.r.l (http://www.subito.it/giardino-fai-da-te/serre-tunnel-per-orto-da-24mq-o-32mq-caserta-60754968.htm?xtor=AD-9-[lastmonth]-[lastmonth]-[300x600]-[Criteo]-[lastmonth]#reply_layer) (Azienda)
http://s.sbito.it/images/36/3662579568.jpg

Prezzo646 €
ComuneFrancolise

Serra Mod. 4x6
Larghezza: 4 metri
Lunghezza: 6 metri
Superficie totale: 24 mq
Prezzo (trasporto incluso): 646 €

Serra Mod.4x8
Larghezza: 4 metri
Lunghezza: 8 metri
Superficie totale: 32 mq
Prezzo (trasporto incluso): 732 €

Altezza: 2 metri
Porta: 1x2

La struttura è in acciaio zincato e il telo per la copertura è in film plastico. L'ancoraggio a terra avviene tramite eliche, senza l'uso di cemento ed il montaggio viene effettuato semplicemente con incastri ed avvitature. Non è quindi necessario alcun utensile speciale per l'assemblaggio della serra.

Per maggiori informazione e per altri tipi di serre visita il sito della CO.SER. srl - Costruzioni serre
http://www.subito.it/giardino-fai-da-te/serre-tunnel-per-orto-da-24mq-o-32mq-caserta-60754968.htm?xtor=AD-9-[lastmonth]-[lastmonth]-[300x600]-[Criteo]-[lastmonth]

CameliaB24
30.06.2015, 16:21
Daca doriti oferta pentru sera/solar, sistem de irigatie sau de ventilare sau orice alt accesoriu legat de sere/solarii, puteti cotacta Sere Transilvania pentru o oferta la telefon 0264.401.122, pe mail la office@seretransilvania.ro sau online pe www.seretransilvania.ro (http://www.seretransilvania.ro/).